Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 37.saniyeden sonraki dayıyı dinleyin. Ersun yanal yerine erto'yu koyun. Stres mtres kalmadı

Burda ne futbolcular dayak yedi gittiler tehdit etmiyoruz kısmında her seferinde patlıyorum​.

şakasız başkan adayım

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kalecide bizi çok fena kazıklatacaklar Ugurcan in parasının ciddi bir kısmını yakacaklar. Hadi Deniz genç kaleci neyse de Muhammet için 4.5 verilmesi skandal.

Merak ettiğim konu, bedavaya Rui Patricio veya benzeri tecrübeli kaleci almak varken niye ülke içinde illa yüksek bonservisli kaleci almaya calisiyoruz? Para yeme peşindeler başka bir şey degil.

Ahmet varken şu ismi gecen hiçbir yerli kaleciye 1m euro uzeri para verilmez. Saçmalık.
      Erto'ya yukarıdan "Başakşehir'in kalecisini alacaksın" emri gitmiş olabilir mi? Mesaj kazıklamakla alakalı olduğu için sizden alıntı yaptım, sorum size değil forumun geneline.
      “Beşiktaş için canımı veririm.”
      —Şenol Güneş

Yorum

• Basaksehir in kalecine 1tl verip alsak bile Uğurcan transferi şekillenmiş olur.

Bazen Sevinç Bazen Keder
        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Erto'ya yukarıdan "Başakşehir'in kalecisini alacaksın" emri gitmiş olabilir mi? Mesaj kazıklamakla alakalı olduğu için sizden alıntı yaptım, sorum size değil forumun geneline.
          Yok yaw o kadar da degil, siyasetin futbola etkisi büyük ama Basaksehir in paraya ihtiyacı var oradan kaleci al denmesi bana aşırı saçma geliyor.

Bu arada eger Mane bjk dedikodusu dogruysa sagda Cerny, solda Mane, 10 da Rafa ile bunlar toparlar. Biz hala boş işler peşindeyiz ön tarafimiz cidden çok kötü.

Tekke biraz sesini çıkarsa iyi olacak. İlla fenerden tarihi fark yememize gerek yok, yerli kaleciye taktılar kafayı takimda sol kanat yok 10 yok, sag bek yok.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kvara biseyler denedi gs nin kalecisine

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadio Maneyi mi almış la bizimkiler 😊😊
              Herif senelik 40 milyon euro kemiksiz kazanıyor.
              "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
              Özkan Sümer

Yorum

• Milli takım kalesinde jöleli şahsı görmek istemiyorum
                "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                Özkan Sümer

Yorum

• Pina yoksa Ertuğrul Doğan'a lisans çıkartsınlar o oynasın..İHO ve Muharrem usta'dan daha kötüsünü görmeyiz derken bu adam 3 seozndur kanımızı emiyor resmen..

Yorum

• Uğurcan'a kimse laf söyleyemez. 5 yıldır yazıyorum. 10 milyonluk kalecinin çapı neyse Uğurcan'da odur. Fazlası yok. Bundan sonra da düşüş başlayacaktır
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Yahu bunlar boklu götlerine don alamıyorlar daha. Ne manesi ne zielinskisi ne pellegrinisi.
                      başağın çöp kalecisine fahiş fiyat domalırlar. Ortaya da saçma sapan bi adama 5 verir alır gelirler.
                      Yönetim İstifa!

Yorum

• Kalede gençlerle devam. Belki Hakan Arıkan tarzı bir tecrübe alınabilir.
                        Baniya,Barisic den çık Bek,stoper oynayabilen Kaan Ayhan tarzı birini al.
                        Ozandan çık bir baba 8,5-10 Zielinski gibi.
                        Visca, Nwakameden çık Djaniny tarzı bir kanat forvet.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Mitroviç arabistandan katara geçmiş. Şu adamın maaşı düşük olsa tam bizim santraforumuz da işte

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok yüksek ihtimal...

Yorum

• Ugurcani tam vaktinde iyi paraya sattik da , asil is simdi uygun fiyata iyi kaleci bulmak o zaman winwin olur bizim icin
                              BordoMavi

Yorum

• Ugurcanin bile ederi 8-10 arasıdır. GS aptalligina yansın. Bizim iş bilmez Yönetim de gidip bir yerli kaleciye 3 den fazla filan verip kaziklaanmasin. Ne Denizi, ne Muhammed'i, ne Bilali 3 milyondan 1 kuruş fazla etmez.
                                Eğer yüksek bir rakam bir yerli kaleci transferi yapılırsa traftar artık gerçekten bir tepki koysun artık.
                                36 milyonu futbolu bilen bir yönetim cok güzel degerlendirip 3-4 tane direk kaliteli 11 oyuncusu alabilir. Resmen keriz parası geldi bize , bir zahmet değerlendirdiler artık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X