Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalecide bizi çok fena kazıklatacaklar Ugurcan in parasının ciddi bir kısmını yakacaklar. Hadi Deniz genç kaleci neyse de Muhammet için 4.5 verilmesi skandal.
Merak ettiğim konu, bedavaya Rui Patricio veya benzeri tecrübeli kaleci almak varken niye ülke içinde illa yüksek bonservisli kaleci almaya calisiyoruz? Para yeme peşindeler başka bir şey degil.
Ahmet varken şu ismi gecen hiçbir yerli kaleciye 1m euro uzeri para verilmez. Saçmalık.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Erto'ya yukarıdan "Başakşehir'in kalecisini alacaksın" emri gitmiş olabilir mi? Mesaj kazıklamakla alakalı olduğu için sizden alıntı yaptım, sorum size değil forumun geneline.
Bu arada eger Mane bjk dedikodusu dogruysa sagda Cerny, solda Mane, 10 da Rafa ile bunlar toparlar. Biz hala boş işler peşindeyiz ön tarafimiz cidden çok kötü.
Tekke biraz sesini çıkarsa iyi olacak. İlla fenerden tarihi fark yememize gerek yok, yerli kaleciye taktılar kafayı takimda sol kanat yok 10 yok, sag bek yok."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadio Maneyi mi almış la bizimkiler 😊😊"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Kalede gençlerle devam. Belki Hakan Arıkan tarzı bir tecrübe alınabilir.
Baniya,Barisic den çık Bek,stoper oynayabilen Kaan Ayhan tarzı birini al.
Ozandan çık bir baba 8,5-10 Zielinski gibi.
Visca, Nwakameden çık Djaniny tarzı bir kanat forvet.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Erto'ya yukarıdan "Başakşehir'in kalecisini alacaksın" emri gitmiş olabilir mi? Mesaj kazıklamakla alakalı olduğu için sizden alıntı yaptım, sorum size değil forumun geneline.
- Beğen 1
Yorum
-
Ugurcanin bile ederi 8-10 arasıdır. GS aptalligina yansın. Bizim iş bilmez Yönetim de gidip bir yerli kaleciye 3 den fazla filan verip kaziklaanmasin. Ne Denizi, ne Muhammed'i, ne Bilali 3 milyondan 1 kuruş fazla etmez.
Eğer yüksek bir rakam bir yerli kaleci transferi yapılırsa traftar artık gerçekten bir tepki koysun artık.
36 milyonu futbolu bilen bir yönetim cok güzel degerlendirip 3-4 tane direk kaliteli 11 oyuncusu alabilir. Resmen keriz parası geldi bize , bir zahmet değerlendirdiler artık.
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- ilelebeTS
- Sefer A.
- Enaldo61
- My
- Doğukan Uçan
- Ufuk
- Mert Oğuzlu61
Yorum