İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
şu konuşulan paralar sorlotuh'un ne büyük topçu, ağaoğlunun sorloth trasnferinin ne büyük iş olduğunu gösteriyor
şu paralara çıkan bjk şb kapısında yatmıştır sorlothun.
depiği yemişler
sabun şunları yazsa da okusakhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Komik olma ya Sefer kaç kere izledin Abraham'ı?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Adam şeyini sallayamaz Sefer, ligi nerede sallıyor. Batsuaiyi nin bir tık altı adam
sakatlık durumu önemli, tam sağlıklı değilse boş transfer, sağlıklıysa iş yapar, bizim çöp savunmacılara karşı zorlanmaz...
Çöpelius ile şampiyon olmuşuz yaa hey gidi hey, onun şampiyon olduğu yerde Şorlot şampiyon olamadı ya yuh gerçekten (saha dışı etkenleri biliyorum o ayrı)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çöpşuayi ayrı bir çöp, bu ondan iyi yaa...
sakatlık durumu önemli, tam sağlıklı değilse boş transfer, sağlıklıysa iş yapar, bizim çöp savunmacılara karşı zorlanmaz...
Çöpelius ile şampiyon olmuşuz yaa hey gidi hey, onun şampiyon olduğu yerde Şorlot şampiyon olamadı ya yuh gerçekten (saha dışı etkenleri biliyorum o ayrı)O kadronun önünde Sorloth oynasaydı ne olurdu düşünemiyorum.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen olsam Onuachu değil de Sörlothu beklerdim.2 seneye düşer yolu Türkiyeye.
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2 sene sonra da onu alırız, 3. senesinde Onuachu ilk 11 oyuncusu olarak kalır mı 34 yaşında, sanmıyorum.
Yorum
-
bu adamın neyini beğendiler. bizimkilerin yerden yere vurduğu djaniny bile daha iyi gol ve asist katkısı yapmış. araplara bedava giden mısır'ın en popüler 2-3 topçusundan birisi trezeguet'i hiç demiyorum bile.
kariyeri burada https://www.transfermarkt.com/jeremi...spieler/216569
boş transfer umarım bize gelmez. hiç akıllanmıyor bu yönetim.
- Beğen 1
Yorum
-
Sorloth da bize gelmeden once her yerde les atmisti. Mario Gomez Besiktasa geldiginde Fiorentinada ligde 20 macta 1400 dakika oynatilmisti o da 15 - 16 tane 90 dakika yapar sadece 4 gol 2 asist yapmisti. Besiktasta ise yeniden patlama yapmisti. Tallisca Besiktasa ilk geldigi sene Portekiz liginde Benficada 21 macta sadece 726 dakika 8 tane 90 dakika oynatilmisti 3 gol atmisti. Besiktasta O isler oyle senin dedigin gibi olmuyor. Marcelo Guedes Bundesligadan kume dusen takimin stoperiydi. Besiktastan Lyona gitti orada sampiyonlar liginde yari final oynadi
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu adamın neyini beğendiler. bizimkilerin yerden yere vurduğu djaniny bile daha iyi gol ve asist katkısı yapmış. araplara bedava giden mısır'ın en popüler 2-3 topçusundan birisi trezeguet'i hiç demiyorum bile.
boş transfer umarım bize gelmez. hiç akıllanmıyor bu yönetim.
Yorum
-
kıyaslama hatalı gibi oldu
djaniny forvet hayatında büyük lig yok sadece portekiz liginde oynamış orda da 76 maçta 12 7 asist sadece.
trezeguet ise istatistiği sadece türkiyede yapmış, premier lig geçmişi var orda da 56 maç 8 gol 3 asist
boga nerdeyse tüm büyük liglerde oynamış.. tamam istatistiği mükemmel değil ama bizim lig için iyi bir topçu o yapamadığı istatistiği burada yapabilir
he çok mu iyi değil tabi daha isimler bulabilirler inşallah ama bulabilecekler mi emin değilim..
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
boş transfer umarım bize gelmez. hiç akıllanmıyor bu yönetim.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
- Beğen 1
Yorum
-
Ortalama bir bjkliye bu transferlerin membasını sorun yada imâ edin otomatik olarak rahmi baba kulübe yardım ediyor cevabını alırsınızbunun benzeri cevapları diğerlerinden de alacağım için ben kaynak ne sorusunu bıraktım.
Etrafımda rahatladı bendeHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Abraham, Duran falan bırakmak lazım bizim 3 merkez oyuncun birine bile yazacak net orta sahamız yok. Önce şu iş halledilsin sonra düşünürüz Duran, Abraham bilmem kim.
Öyle bir saçmalık ki 2 tane üst düzey adam alsan merkeze kadrodan koyacağın üçüncü tüm iskeleti çökertir gibi duruyor.
- Beğen 1
Yorum
Yorum