Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Elimizde maç tecrübesi olmayan kaleci zaten var. Bize oynayan kaleci lazım. Eğer sıfırdan başlayacaksak, transfere gerek yok. Ha Doğan, ha Ahmet / Onuralp..
    muhammet şengezer söylentileri var

Yorum

• Uğurcan bizim kaptanımızdır. Zorla satıldığını sanmıyorum. Kararı ona bırakmışlardır veya olurunu almışlardır. Ona da anlayış göstermek gerekir bana göre.

Yönetime parayı doğru kullanmaları ve eksikleri en iyi şekilde tamamlamaları için baskı yapılmalı. Alırsın da satarsın da ama ancak kulüp ileri giderse kaptanını satman belki sineye çekilebilir.

Alışverişin tarafları (iki takımın da taraftarı) fiyattan şikayetçiyse benim tecrübelerime göre o alışveriş makul bir zemindedir. İki takımın taraftarları da ateşli olduğuna göre yapılan iş fiyat bakımından makuldür.

Bize şampiyonluk yaşatmış bir kaptanımızı satmak zorunda kaldığımızı düşünerek kendisine başarılar diliyorum.
      Kopenhag'ı eleyememek bizi buralara kadar getirmiş oldu işte kelebek etkisiyle.

Onuralp'in bahtı açık olsun artık, ne diyelim.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        33 milyon + bonuslarla iş bitmiş diyorlar. bonuslarda şampiyonluk ve şampiyonlar ligi ile ilgili şeyler varmış. galiba 1-2 sene içinde 36-37 milyona yaklaşırmış rakamlar.

yarından itibaren de bizimkiler imza attıracakmış 3 kişiye. birisi pellegrini galiba.

fatih tekke tepki koymuş ama istifa olayı yokmuş.

kaleci için de bir başka hatırlı araya girer diyorlar.

tüm eksikler + yedek için toplam 19-20 milyon harcanacakmış.

bunlar tamamen yarın öbür gün gazetelerde ve sosyal medyadaki hesaplarda göreceğimiz haberler.
        skandal bence eger dogruysa. 20 mılyona bır bok alamassın hocam . kalecı de gıttı. kanat stoper kalecı beck ıkı ortasaha

bak bu kadar saydıgım topcu nokta atısı olmak zorunda 20 mılyon cop hatta 30 da cop olur . cunku bu yonetımle zaten yeterınce cop aldık ve dıger paraların nereye gıdecegı bellı degıl. her turlu zarardayız.

takım kaptanı oldugu ıcın ve gs ın arka bahcesı olmamak adına dıyorum kalecı de yok madem yerıne koyacagın 40 mılyon euro derdım. dırekt net bu rakam. ve butun parayı da transferlere gomerdım kı o bıle eksık kalır para olarak cunku cok eksıgın var nokta atısı ıcın para harcaman lazım. salaklık ugurun bu paraya satılması su sartlarda
        En son erenslash tarafından düzenlendi; 3 gün önce.

Yorum

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

muhammet şengezer söylentileri var
          Ya cok komik. Hic gülesim yoktu

Yorum

• Sevilla hayatı boyunca belki 200 oyuncu kiralamıştır 1 tane 250 bin avroya oyuncu kiralamamıştır. Bedava verseydiniz bari ibnenin evlatları
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sevilla hayatı boyunca belki 200 oyuncu kiralamıştır 1 tane 250 bin avroya oyuncu kiralamamıştır. Bedava verseydiniz bari ibnenin evlatları
              250 bin bonus kısmında patladım

Yorum

• Duruşu felan bir kenara koyuyorum. Bu eksik gedik takımı ligde de tutan bu sezonla buralarda da tutan Uğurcandı. Uğurcan baya baya Trabzonsporu taşıyordu. Kaleye gelen girdiğinde 30 milyonu hatırlarsınız arkadaşlar.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• 30 milyon euro öyle böyle bir para değil. Dünya futbol tarihinde de en pahalı kaleci transferlerine girer. Satmamak büyük yanlış olur. Duygusallığa yer yok profesyonel düşünmek lazım
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

250 bin bonus kısmında patladım
                    Mendy Kap mı geldi ?
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Sosyal medyadan açıklama yaptı uğurcan kısaca gs ile anlaştım dedi.
                      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• 61

Yorum

• 20250901_234809.jpg

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ugurcanin gitmek istemesinden daha dogal birsey olamaz kosmaya mecali olmayan visca wakayi gectim fransa 2.liginden alinan adamlar kadar para veremiyorsan takimin en onemli degerli seni senelerdir ipten alan oyuncusuna bu zaten kibarca seni istemiyorum git demektir..
                            bunlar dogruysa bırılerı Trabzonsporun paralarını cukkalamıs mı yanı? yada buhar etmıs mı demektır ? dandık oyuncuların alınması dandık adamlara verılen paralar kafa karıstırıyor

Yorum

• Hahaha erto göndermek istemedi ama ben istedim diye tepkiyi üstüne çekmiş.

Yazıklar olsun.

paraya karsi emegin savasi riv riv riv.
                              fikralarla turkiye.
                              hadi eyvallah
                              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

skandal bence eger dogruysa. 20 mılyona bır bok alamassın hocam . kalecı de gıttı. kanat stoper kalecı beck ıkı ortasaha

bak bu kadar saydıgım topcu nokta atısı olmak zorunda 20 mılyon cop hatta 30 da cop olur . cunku bu yonetımle zaten yeterınce cop aldık ve dıger paraların nereye gıdecegı bellı degıl. her turlu zarardayız.

takım kaptanı oldugu ıcın ve gs ın arka bahcesı olmamak adına dıyorum kalecı de yok madem yerıne koyacagın 40 mılyon euro derdım. dırekt net bu rakam. ve butun parayı da transferlere gomerdım kı o bıle eksık kalır para olarak cunku cok eksıgın var nokta atısı ıcın para harcaman lazım. salaklık ugurun bu paraya satılması su sartlarda
                                ben satılmasına bir şey demem şartlar oluştuysa ama ben bu yönetime güvenmiyorum güvenemiyorum. bunlar kendi ticarethanelerini nasıl yönetiyorlar aklım almıyor. ya da bu kulübü kasıtlı böyle yönetiyorlarsa da bunu da gururuma yediremiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X