Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Timi Maks Elšnik adlı oyuncuyu marek hamsık onermıs olabılır. sadece bır tahmın.

arjantınlı bır de brezılyalı bır de romadakı oyuncu alınabılır bır de japon vardı sanırım hepsının ısmı tek tek aklımda degıl.

en ıyı secıp aralarından yanına alabılırler.

kanat ve defans bır de forvet lazım. forvet transferı aldıgımız brezılyalı yakıstıramadım bıze daha ust duzey forvet almalıydık.

ortasaha transferı ıkı tane lazım ama tımıden daha ıyı adam almalıydık. hata yaptık. fızık gucu ıyı adam aldık ama cuce almadık

yanına alınacak ıkıncı bır ortaha ust duzey olacaksa sorun etmem. Lorenzo Pellegrini alınabılır yanına.

kanat topcusu ve stoper kımı alacaklar cok merak edıyorum....

En son erenslash tarafından düzenlendi; 5 gün önce.
    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Elsnik midir nedir Pafos eşleşmesinde içerde 31 top kaybı yapmış emin miyiz teknik oyun kurucu olduğuna.

Soner Aydoğdu'yu koysan o kadar top kaybetmez
      Acaba 31 top kaybı istatistiği doğru bir istatistik mi? Halı sahada yapmazsın bu kadar top kaybı..

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tabı hersey mumkun . ama ben Trabzonluların genel olarak cımrı oldugunu dusunuyorum cunku genel kadro kalıtemız bunu gosterıyor. arka planda ne oldugu benı ılgılendırmez ama bızım ıstedıgımız ılk onbır olustururken adam gıbı topculara para vermelerı ve hepsının nokta atısı olması lazım.

zaten sorun su ederı eden topcuyu satıp yerıne koymamaları. bunu yapıyoruz cok. ıkıncı bır hata bu. gereksız copluklere para vermelerı.... tabı ekstra ne oluyor kardesım bu adamı nasıl alırsınız dememıze sebep oluyor.

teknık ekbe gelınce
        yabancı karsıtı modern tecrubelı teknık ekıbe para dokmek de yok. torpılle adamcılık var bende oyle hıssedıyorum.

benı rahatsız eden Trabzonspor futbol kentıyse daha tecrubelı bır teknık ekıpten olusmalı.

mısal gs okana emanet edıyor bu kadroyu ayrı rezıllık dusunsene muthıs kadron var fatıh tekkeye verıyorsun kadroyu.

tekkemız efsanemız bızım sevıyoruz ama bence hocalıgı ıcın erken geldı bıze. belkı zamanla gelısır degerlendırmek ıcın erken farkındayım.

teknık ekıbı hıc olmassa yabancı ust duzey agırlıklı olmalıydı dıye dusunuyorum.

oyuncu kesfetme sıfır.
        abıcıgım uruguay arjantıne bakarsın bıraz bır suru muthıs topcular var kesfedersın o da yok...
        Ooo bro nerelerdesin ya hosgeldin. sen en son ertonun sampiyonlugun asıl mimarı oldugunu da dusunuyordun bir tanede kankan vardi hatta ayni kafada yazip duruyordunuz ikiniz o daha giremiyor foruma utancindan senin dusuncende varmi bir degisme yoksa erto ile ilgili hala aynimi dusunuyorsun
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Acaba 31 top kaybı istatistiği doğru bir istatistik mi? Halı sahada yapmazsın bu kadar top kaybı..
          Yok canim heralde toplam top kaybidir takimin o kadarda olmaz heralde tek basina turu vermis boyle birsey varsa resmen rumlara calismis
          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 5 gün önce.

Yorum

• Elsnik transferi tamam. Uçuşu hazırlanıyor.
            En son must61 tarafından düzenlendi; 5 gün önce.
            #Dik oyna

Yorum

• Gayseyin yaptigi transferler ellerinde patladi avrupa adina o nasil grup bizde kura sansi yok derdik bu ne

Yorum

• Bu sloven transferinde anladigim yine maksimum 1,5-2 liralik adami 5 verip aldik.

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sofascoreun yalancısıyım cl playoff maçı olduğu için yanlış veri girmezler herhalde ama başka yerden teyit edebilecek varsa bakabilir

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Oluai’ye 5.5 bonservis verdik (7.5 verdiğimizi 5.5 gösterildiğini söyleyende var) yedek için biraz maliyetli değilmi.öyle bir denklemde bence oluai-transfer ve tim olur,folca yedek kalır…

İyi oynayan kazansın diyelim
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Elsnik transferi tamam.
                      Vay be, şaka gibi, hiç beklenmedik bi isim oldu. Ağır olduğu söylentilerini FT hızlı oyun diyordu ağır değildir heralde.

Yorum

• Benim gördüğüm kadarıyla bu Sloven çocuk tam ortasınıf topçu. Ne öldürür ne de yaşatır. Kimseyi alamıyorlar, bari dostlar alışverişte görsün hesabı yapılcak bir transfer gibi gözüküyor. Üstelik adam 6 8 olarak tanımlanıyor. Bize tam tersi 8 10 lazım bu artık bas bas bağırıyor takımda.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Elsnik transferi tamam.
                          Gustavo Hamer ? Yani en azından bir girişim var mı yoksa tamamen kolpa mım?

Yorum

Biraz sırp twitleri gezeyim dedim Elsnik katastrofa (felaket) twitleri dolu. Bi twit dikkatimi çekti. Üst lige gitmek istiyorsun ama başka nerde bu kadar yavaş oynayabilirsin Slovenyaya mı dönmek istiyorsun diye sitem etmiş.

Ağır vasıta Okayımı bile hızlı gösterecek bi kazık çaktılar herhalde.

Hoş geldin orta saha İbanez
                            image.png

Kendisi hakkında ekşi sözlükte böyle bir yorum yapılmış,bakalım gelecek mi takıma henüz daha transfer netleşmedi. biliyorsunuz en son ne görürsek o bu takımda ... ​
                            Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

Hocam Okay kısmı biraz mübalağa tabii ama gerisi sırpların yorumu. İzleyip göreceğiz artık bilmiyorum
                              Tamam da yanlış anlama da Pina ya bu forumda daha düne kadar ağır defansı kötü diyen bir kesim vardı

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gustavo Hamer ? Yani en azından bir girişim var mı yoksa tamamen kolpa mım?
                                Hocam dediğim gibi duyumcu değilim. Diğer transferleri de bilmiyorum. Detay vermeden en basit haliyle lojistik bazlı bilgi verdim Elsnikle ilgili. Uçuşa hazırlanıyor kendisi şu an.
                                #Dik oyna

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X