bu isimleri birileri ortaya atıyor inanmayın. tolisso, paredes olayına benziyor. mevcut trabzonspor yönetimi bahsi geçen oyuncularla telefon görüşmesi bile yapamaz. kulüpte doğru düzgün türkçe konuşabilen insan yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç yoktan Molde'den Emil Breivik al. Uygun, katkı verir. 2 sene sonra sözleşmesi bitiyor.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Yerel gazeteciler de şaşkın 😄 Soruyoruz bize bitti bekletiyoruz diyorlar, biz de ona göre haber yapıyoruz arkadaşlar biz de anlamadık neler olduğunu diyorlar 😅 Bunların bir Allah bir dediğine inanın ona da acaba neden böyle dediler diye düşünün 😊Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
sözleşme bitimine 1 yıl kalmış bünyamin için en fazla verilecek bonservis 3 milyon avrodur
güncel maaşı 200 bin avro görünüyor
Benjamin Bouchouari profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Benjamin Bouchouari is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.
umarım bizdeki açlık sınırından daha fazla maaş verilmez, malum bizde açlık sınırı 800 bin avro
gerçi biz portekizde alt sıra takımında oynamış pina için 1 milyon avro maaş verdik, bünyamin ise fransa lig 1 ve lig 2 de oynamış
Das sind die Leistungsdaten von Benjamin Bouchouari vom Verein AS Saint-Étienne. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
bu oyuncunun bizde joao neves (psg) tarzı 6 no ya evrilmesi lazım , skor katkısı çok az görünüyor, kariyerinde , 8 no sittin sene olmaz bundanTEKKEBALL
Yorum
-
El saarawy zaten alamayız da adam gecen sene seri a da 3 gol 5 asist, gecen sene 3 gol 4 asist, 22-23 7 gol 3 asist. Cornelius bize geldiğinde seri a da 1 golü vardı. Tsl de her türlü iş yaparALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bilmiyorum belki iyi çıkar ama ne olursa olsun ben bu takımda vitaminsiz pigmeler görmek istemiyorum.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesözleşme bitimine 1 yıl kalmış bünyamin için en fazla verilecek bonservis 3 milyon avrodur
güncel maaşı 200 bin avro görünüyor
Benjamin Bouchouari profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Benjamin Bouchouari is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.
umarım bizdeki açlık sınırından daha fazla maaş verilmez, malum bizde açlık sınırı 800 bin avro
gerçi biz portekizde alt sıra takımında oynamış pina için 1 milyon avro maaş verdik, bünyamin ise fransa lig 1 ve lig 2 de oynamış
Das sind die Leistungsdaten von Benjamin Bouchouari vom Verein AS Saint-Étienne. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
bu oyuncunun bizde joao neves (psg) tarzı 6 no ya evrilmesi lazım , skor katkısı çok az görünüyor, kariyerinde , 8 no sittin sene olmaz bundanAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Oyuncuyu seyrettin mi? Yoksa gol - asist istatistiklerine bakarak mı yorum yaptın?
hiç izlemedim , nerden izleyeceğim hocam
veriler datalar üzerinden yorumluyorumTEKKEBALL
Yorum
-
Yine Pellegrini falan gelmeyecek adamların peşinden koşuyorlar, ısrarla tekrar ediyorum Milandaki 2 orta sahayı kiralık opsiyonlu alabiliriz, İtalyanlar falan bizde olmaz, istanbulu bile beğenmiyorlar Trabzon da yaşamazlar, bizim hedefimiz, Fransız Afrikalı, Ukrayna çevresi ve her ne kadar soğuk baksamda, Cezayir, Mısır, Faslı oyuncular olmalı. Yıllardır genç yabancı oyuncu parlatıp satamıyoruz gelecek oyunculara emsal olması bakımından, klüp iyice dibi gördü, futbolcularda insan, Sturridge, Gervinho, Hamsikin oynadığı takımamı gelmek istersin, yoksa Ozan, Okay, Visca nın oynadığı takıma mı ?En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 1 gün önce.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUgurcan
pina savic batag masuaku
Jabol Benjamin pelegrini
Zupkov onuachu Mustafa
Bu kadro da iş yapar
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
Yorum