Başkan ekonomi konuşmaya başladığında anlayın ki kimseyi alamıyoruz. Kısa sürede biter diyorsa da en az 2 ay sürer. Şu ana kadar aldığı adam sıfır. Sağ beki sattı sağ bek aldı, golcü kiralıktı gitti onun yerine aldı birini. Bizim ana eksiklerimiz aynen duruyor. Ne bir orta saha aldı ne kanat aldı. Özellikle orta saha adı bile geçmiyor. Kaldı ki 3 iyi orta saha alsa lazım değil kimse demez, o derece ihtiyaç var. Hepsini geçtik takımı çekip çevirecek oyun lideri 1 tane 8 al bari acil, o da yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
5-6 transfer yapılacak deniyordu. 2 transfer yapıldı geriye kaldı 3-4 transfer. yani 5 6 takviye ile bu takım ne kadar değişecek geçen seneden. demek ki bu sene hiç bir hedefimiz yok. alanya, kocaeli bile bizden iyi transferler yaptı. deplasman fobisi bu senede devam edecek. mevcut kadroyla takviye yapılsa bile zor maç kazanırız dış sahada. yaratıcı oyuncu yok.
Yorum
-
Alacağı adamların kalitesine bağlı.
-
İnşallah olmasın da,
Kocaeli çıktığı ile düştüğü bir olur, tutunamaz.
Diğer dediklerine aynen katılıyorum,
Hatta alınan 2 oyuncu giden 2 oyuncunun yerine geldi.
5-6 eksik aynı şekilde eksik olarak duruyor.
Yaratıcı oyuncu şart,
Adam eksiltecek oyuncu şart,
Hızlı düşünüp hızlı oynayan oyuncular şart.
-
-
Şu Uğurcan süreci o kadar midemi bulandırdı ki ,bu sene mümkün değil sezona motive olamayız. Benim gibi midesi kalkan birsürü insan var burda. Bu Trabzonspor'u yönetin mevcut hainler hiç mi rahatsız olmadı? Hiç mi vicdanınız sızlamadı be. Fenerli yöneticiler 3 temmuzda kupa önünde fotoğrafı ile açıklayalım Uğurcan transferini demişler. Be ahlaksızlar be utanmazlar. Uğurcan eğer söyledikleri gibi sende fenere giderim dediysen o parmak kangren olmuş demektir. Mümkün değil ben bu rezilliği kaldıramam bu seneden geçti.
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azından bir tane sağlam, takımı yönlendirecek bir orta saha almayı basarsaydik. Tabi tek adamla Bahar gelmez orası kesin ama en azından daha derli toplu oynardık. Belki Folcarelli, Mendy gibi adamlar da bu sayede daha çok parlardi.
En son objek tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.
Yorum
-
herkes 8 numara diyor da fatih tekke ben 8 numara istiyorum dedi mi. adamın oyun taktiğinde alanyaspor ve istanbulspor'da 8 numara var mıydı merak ediyorum. işin bide bu boyutu var. ertuğrul doğan bile 30 haziran da çay tv ye bağlandığı zaman hocanın raporu doğrultusunda hareket ediyoruz dedi.
Yorum
-
İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Takimda ağır oyuncu sayısı fazla olduğu için oyun kurucu diye yine ağır bir adam alinirsa faydası olmaz elinde futbol aklı iyi olan zubkov visca waka onuachu var bu oyunculardan verim almak için etrafındaki tüm oyuncularin dinamik atletik koşan hırslı oyunculardan kurulu olması lazımki onların açıklarını kapatabilsinler sonrasinda başarı mutlaka gelir orta sahada ileriye top taşıyacak hızlı bir oyuncu alamiyorsan a.ömür,de olur !
Abdulkadir konusuna gelince kendisini severim ama bizde miadını doldurdu ve gitti. Giden geri gelince bizde iyi olmuyor. En yakın örnek Yusuf Yazıcı buna. O sebepten eski isimlere donmememiz lazım.
Yorum
-
Onuachu sehre geldi. Nottingham Forest Batagov icin teklifini 15 e cikarmis. Nwakaeme de sehre gelip kampa katilmis. Wooh hala Premier lig bekledigi icin teklifimize evet dememis. Vitinha ve elyounoussi ile ugrasiyormuslar.
Serkan Reçber: Trabzonspor’un yeni transferi Wagner Pina’ya hayranım. Portekiz ligini seyrederken Nuno Da Costa’ya “bunun numarasını bana bul, çok iyi oyuncu, sağ bek ihtiyacı olduğunda mutlaka değerlendirilmeli” dedim. Trabzonspor aldı ve çok iyi bir transfer yaptı. Atletik,
24 yaşındaki dünya yıldızı sağ kanat Donyell Malen’ın menajeri, oyuncuyu Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş’a önermiş. Beşiktaş ve Trabzonspor daha istekli. Kime gelirse gelsin müthiş transfer olur, Dirk Kuyt etkisi yapar.
Paredes ile yeniden gorusmelere baslamisiz, eski oyuncumuz Sosa dan fikir almis. Yalniz adam capology ye gore yilik 3.2 garanti ve bonsularla 3.8 falan aliyormus. Aiscoreda da benzer rakamlar yazyor. Salarysports ise maasini 4.94 yazmis. Bir de Roma ile gecen mart ayinda sozlesmesini 1 yil uzatti 2026 yazinda bitiyor sozlesme. Neyin kafasini yasiyor bizimkiler de bu adamla ugrasiyorlar.
fransiz ortasaha 23 yasindaki Joris Chortard bize yazildi. Ama daha onceden Besiktas ve Samsunspor ile haberleri cikmsiti. Herhalde menajeri adami Turk takimalrina pazarliyor. Donyeli Malen de Besiktas ile bize yazildi. Adamin transfermarkt degeri 25 milyon.
Sag kanat vaclav cerny icin 3.5 milyonluk maas teklif etmisiz kabul etmedi. Besiktas oyuncu ile ilgileniyor. Wolfsburgun mali sıkıntıları var. Oyuncuyu takimda dusunmuyor. Oyuncu da Turkiyeye gelmeye soguk bakmiyor ama Avrupada transfer piyasasinin biraz daha oturmasini bekliyor. Boga icin once kiralama ve sonrasinda zorunlu satin alma simdi de teklifimizi 9 a cikarmisiz. Kulubu 15 istiyor.
Virginus icin kulubu ile 3 milyona anlasmisiz oyuncu Turkiyeye gelmekte kararsiz. Biri twitterda gecen yaz Abdullah Avcinin istedigi stoperlerden olan Arouna Sangante yi yazmis ama bu isim hicbir yerde yok. Ali koc Monacoya Livakovici 12 e satarak Trabzonspordan Ugurcan intikami aldi diyenler var. Monaco ile Ugurcanin da ismi gecmisti.
Barış Yurduseven: Fenerbahçeli yöneticiler, Uğurcan Çakır transferi olursa “3 Temmuz’da açıklayalım, kupa koyalım” tarzı yazışmalar yapıyorlar. Oradan bazıları da bu mesajları alıp Trabzonspor’un iletişim ekibine gönderiyor. Ertuğrul Doğan bu mesajları görünce sinirleniyor ve televizyona bağlanıp o açıklamaları yapıyor. Bu transfer içeriden bozuluyor. Baris yurdusevenin bu sozlerini Fenerliler arasinda Fener Trabzon dusmanligini korukluyor yeniden. Siyasetciler araya girdi transfer bu yuzden olmadi demeye g.tu yemiyor diye yorumlayanlar da var.
Joris Chotard, 23, Fransa ➤ Montpellier HSC, 2019'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 24 Eyl 2001, Orange, Fransa
En son jpositve tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.
- Beğen 1
Yorum
-
Takanin habere bak Tekke Bondarenkoyu veto etmis elyounoussui yi istemis. Hatta Bondarenko icin Ugurcani Shaktar kulubune verip takasta kullanmamiz gundeme gelmis. Bondarenko 10 milyon Elyounousui 2.5 milyon paramiz yetmedi yerine Tekke veto etti haberini kimin talimatiyla yapiyorsunuz. Sucu kasitli olarak Tekkenin uzerine atiyorsunuz. Bu yerel basinin bir tanesi karekterli degil.
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes 8 numara diyor da fatih tekke ben 8 numara istiyorum dedi mi. adamın oyun taktiğinde alanyaspor ve istanbulspor'da 8 numara var mıydı merak ediyorum. işin bide bu boyutu var. ertuğrul doğan bile 30 haziran da çay tv ye bağlandığı zaman hocanın raporu doğrultusunda hareket ediyoruz dedi.
Çok efsane satışlar yapamazsak da almamız zor görünüyor. Çünkü büyük fesih maliyetlerine katlanmamiz gerekecek kontenjan açmak için. Şu an benim gördüğüm tablo şu ki Folcarelli seneye ilk 11, artık Ozan, Okay, Lundstram ve Mendy de diğer partner olacak. Hiç iç acici bir husus değil ama şu ekonomiyle görünen tablo o.
Eğer transfer yapamazsak temennim Folcarelli'nin yanında, ki o da kronik sakat değilse tabi, Salih gibi genç arkadaşların oynamasidir.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnuachu sehre geldi. Nottingham Forest Batagov icin teklifini 15 e cikarmis. Nwakaeme de sehre gelip kampa katilmis. Wooh hala Premier lig bekledigi icin teklifimize evet dememis. Vitinha ve elyounoussi ile ugrasiyormuslar.
Serkan Reçber: Trabzonspor’un yeni transferi Wagner Pina’ya hayranım. Portekiz ligini seyrederken Nuno Da Costa’ya “bunun numarasını bana bul, çok iyi oyuncu, sağ bek ihtiyacı olduğunda mutlaka değerlendirilmeli” dedim. Trabzonspor aldı ve çok iyi bir transfer yaptı. Atletik,
24 yaşındaki dünya yıldızı sağ kanat Donyell Malen’ın menajeri, oyuncuyu Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş’a önermiş. Beşiktaş ve Trabzonspor daha istekli. Kime gelirse gelsin müthiş transfer olur, Dirk Kuyt etkisi yapar.
Paredes ile yeniden gorusmelere baslamisiz, eski oyuncumuz Sosa dan fikir almis. Yalniz adam capology ye gore yilik 3.2 garanti ve bonsularla 3.8 falan aliyormus. Aiscoreda da benzer rakamlar yazyor. Salarysports ise maasini 4.94 yazmis. Bir de Roma ile gecen mart ayinda sozlesmesini 1 yil uzatti 2026 yazinda bitiyor sozlesme. Neyin kafasini yasiyor bizimkiler de bu adamla ugrasiyorlar.
fransiz ortasaha 23 yasindaki Joris Chortard bize yazildi. Ama daha onceden Besiktas ve Samsunspor ile haberleri cikmsiti. Herhalde menajeri adami Turk takimalrina pazarliyor. Donyeli Malen de Besiktas ile bize yazildi. Adamin transfermarkt degeri 25 milyon.
Sag kanat vaclav cerny icin 3.5 milyonluk maas teklif etmisiz kabul etmedi. Besiktas oyuncu ile ilgileniyor. Wolfsburgun mali sıkıntıları var. Boga icin once kiralama ve sonrasinda zorunlu satin alma simdi de teklifimizi 9 a cikarmisiz. Kulubu 15 istiyor. Vitinha icin kulubu ile 3 milyona anlasmisiz oyuncu Turkiyeye gelmekte kararsiz. Biri twitterda gecen yaz Abdullah Avcinin istedigi stoperlerden olan Arouna Sangante yi yazmis ama bu isim hicbir yerde yok. Ali koc Monacoya Livakovici 12 e satarak Trabzonspordan Ugurcan intikami aldi diyenler var. Monaco ile Ugurcanin da ismi gecmisti.
Barış Yurduseven: Fenerbahçeli yöneticiler, Uğurcan Çakır transferi olursa “3 Temmuz’da açıklayalım, kupa koyalım” tarzı yazışmalar yapıyorlar. Oradan bazıları da bu mesajları alıp Trabzonspor’un iletişim ekibine gönderiyor. Ertuğrul Doğan bu mesajları görünce sinirleniyor ve televizyona bağlanıp o açıklamaları yapıyor. Bu transfer içeriden bozuluyor. Baris yurdusevenin bu sozlerini Fenerliler arasinda Fener Trabzon dusmanligini korukluyor yeniden. Siyasetciler araya girdi transfer bu yuzden olmadi demeye g.tu yemiyor diye yorumlayanlar da var.
Joris Chotard, 23, Fransa ➤ Montpellier HSC, 2019'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 24 Eyl 2001, Orange, Fransa
https://www.transfermarkt.com.tr/don...spieler/326029
Fakat Mwanga'nın potansiyelinin (Özellikle on numarasız üçlü orta saha diziliminde, gerideki adam rolünde) daha büyük olduğunu düşünüyorum.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ortasaha alamazsak bari Folcarelli Cham Mendy üçlüsünü aynı anda oynatalim ben Afrofransız voltranı oluşacagını düşünüyorum 2-3 maç sabredip sonuç alırsak hem sahada hem satış potansiyelinde beklentiyi yakalarız.
Sevdiğini alamıyorsan aldığını seveceksin.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
- Beğen 2
Yorum
-
Sami Satılmış, 21, aus Türkei ➤ 1461 Trabzon FK, seit 2025 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: 200 Tsd. € ➤ * 16.06.2004 in Bursa, Türkei
sunu 500 bin Euro ya almışız altinordudan 1461 verilecekmiş.
21 yaşında topçu bu transferden kimler ceplerini dolduruyor ?
yaşı geçti başları hiç yok 1461 için transfer yapılıyor.
gel de transfer bekle bu çapsızlardan.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum
-
dediğim gibi fesihler ile takımı batırmak yerine jabol-mendy-cham 3 lüsü ile devam edilebilir.Gerçekten de bu 3 lü bir arada neredeyse hiç oynamadı.
Kanada alan alındığını düşünelim younusi zora girmiş. Stoper bence en gereksiz mevki. Baniya,arda ciddi ilk 11 adayı olur batagov satılmazsa üstelik daha elimizde savic var.
Eldeki oyuncular ile 3 lü
------------------------ugurcan----------------------------
-------------baniya-------savic-------batagov---------------
pina-------------jabol--------------mendy-----------------mustafa
------------zupkov-------------onuachu-------------alan---------------
4 lü
------------------------ugurcan-----------------------------
pina----------savic-----------batagov-----------------mustafa
----------jabol---------mendy-----------cham-----------------------
zupkov---------------------onuachu------------------------------alan
visca,waka,sikan,salih,boran,okay,ozan,baniya,arda ,göktan,cihan yedek klübesindeki isimlerALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledediğim gibi fesihler ile takımı batırmak yerine jabol-mendy-cham 3 lüsü ile devam edilebilir.Gerçekten de bu 3 lü bir arada neredeyse hiç oynamadı.
Kanada alan alındığını düşünelim younusi zora girmiş. Stoper bence en gereksiz mevki. Baniya,arda ciddi ilk 11 adayı olur batagov satılmazsa üstelik daha elimizde savic var.
Eldeki oyuncular ile 3 lü
------------------------ugurcan----------------------------
-------------baniya-------savic-------batagov---------------
pina-------------jabol--------------mendy-----------------mustafa
------------zupkov-------------onuachu-------------alan---------------
4 lü
------------------------ugurcan-----------------------------
pina----------savic-----------batagov-----------------mustafa
----------jabol---------mendy-----------cham-----------------------
zupkov---------------------onuachu------------------------------alan
visca,waka,sikan,salih,boran,okay,ozan,baniya,arda ,göktan,cihan yedek klübesindeki isimler
Yorum
-
Fatih Tekke oyunu hızlandırmalıyız demişti.Yani böyle düşenen bir hocanın okay,ozan,mendy,lundstram dan kurulu bir orta saha ile bunu yapamayacağını herkesten iyi biliyordur.Dolayısıyla orta saha da en az 2 oyuncudan çıkıp 2 oyuncu ekleneceğini düşünüyorum.Bu oyuncularda teknik ve oyun görüşü olan isimler olacaktır.Uzun boylu hantal orta sahalardan uzak duralım lütfen.
Sol ön pozisyonu da orta saha kadar önemli istikrarlı,atletik birebirde kuvvetli bir oyuncu şart.
Yönetimin odaklanması gereken hatta gerekirse tüm bütçeyi harcaması gereken pozisyonlar 2 orta saha ve bir sol ön olmalı.Stopere ve solbeke para kalmasa dahi bişe demem.Yeter ki orta saha ve sol öne nokta atışları gelsin.
Yorum
Yorum