Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• boşuna td aramasınlar..
    ünal hocayla devam etsinler...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk tercihim gönderilişine isyan ettiğim Ersun Yanal. Ama biliyorum ki gelmez artık... O olmuyorsa banko Samet Aybaba...
      hey ALLAH'ım ya hala ersun samet diyolar....taraftarı böyle düşünürse yöneticilerden bişey beklemek ahmaklık olur..

Yorum

• Bulent Uygun bence.
        1

Yorum

• Kim gelirse gelsin, fark edecek bisey yok. Bizim kafa yapisi degismedikce boyle surunuruz.

Gecen 10 sene her zaman ayni yanlisi yaptik, sabirsizlik. Kisa vadede cok radikal degisikler yapiyoruz.
          Modern futbolda boyle bi kafa yapisiyle bir yere varamayiz. Hoca degisterme rekoru kirdik, sonunda kimin isine yaradi?

Olan sonunda yine kendimize olur, sac bas yonariz..
          twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Vahid Halilhodziç....
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• İlk olarak ozgurkilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vahid Halilhodziç....
              Halilhodzic dunya kupasina hazirlaniyor. Gelmez bence.
              1

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Halilhodzic dunya kupasina hazirlaniyor. Gelmez bence.
                Gelseya çok güzel olur. Çünkü hırslı biri dik duruşlu biri. Gençlere önem veren isme değil çalışmaya bakan biriydi.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• hiçbir önemi yok..
                  kim olacağının...
                  zihniyet devrimi yapmadıkça gelecek tdnin ömrü uzun olmaz..
                  zaten problemimiz hiçbir zaman td olmadı..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bulent Uygun bence.
                    Şenol hoca gelse uzun vadede istedikleri olsa bile bence bu takımı şampiyon yapamaz.
                    Bu takımı şampiyon yapabilecek tek tercih bence B. Uygun ama ondan da o kadar nefret ediyorum ki onunla şampiyon olmak mı yoksa başkasıyla olmak mı tereddütlüyüm.

Yorum

• İlk olarak dis_hekimi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şenol hoca gelse uzun vadede istedikleri olsa bile bence bu takımı şampiyon yapamaz.
                      Bu takımı şampiyon yapabilecek tek tercih bence B. Uygun ama ondan da o kadar nefret ediyorum ki onunla şampiyon olmak mı yoksa başkasıyla olmak mı tereddütlüyüm.
                      şovmen bülent uygundan bahsediyorsunuz sanırım, bu adam bırakın trabzonsporun başına trabzon şehrine uğrmasın mümkünse, hocalık konusunda ise ben tek adayım ilk başından beri ŞENOL GÜNEŞTİR, hoca uzun vadeli başa gelmeli ve bütün yetkileri almalıdır, yardımcılarıda hami mandıralı ve ünal karaman olmalı, baskı kaldıracak bi kadro kurmalıyız teknik ekipte, sonra futbolcu kadrosundada bazı deişiklikler yapılmalı para için değil yüreğiyle oynıcak trabzonlu futbolcular lazım bizlere en az 4-5 tane vasıflı oyuncu, fatih tekke transfer edilip kaptan olmalı, daha sonrada biz taraftar olarak sabretmeyi bilecez ve inşallah özlenen 7 gelecek....

Yorum

• şenol güneş bu göreve kaç kez geldi kaç defa gitti ve nasıl gitti. tamam gelsin ama yine gidecekse istemem gelmesin.önce yönetim ve trabzonspor camiası sorunun ne olduğunu doğru tespit etmeli. ben ahmet özenle bile bu takım şampiyon olur ona sabır gösterecek yönetim ve taraftar var mı bizde yok. o zaman kim gelirse gelsin sonu brosstur..... takımın kaptanını tolga yapıp onurun önünü kapatırsa yönetim seneye tolgada gider hüseyin gibi....
                        İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• İlk olarak Ömer Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şovmen bülent uygundan bahsediyorsunuz sanırım, bu adam bırakın trabzonsporun başına trabzon şehrine uğrmasın mümkünse, hocalık konusunda ise ben tek adayım ilk başından beri ŞENOL GÜNEŞTİR, hoca uzun vadeli başa gelmeli ve bütün yetkileri almalıdır, yardımcılarıda hami mandıralı ve ünal karaman olmalı, baskı kaldıracak bi kadro kurmalıyız teknik ekipte, sonra futbolcu kadrosundada bazı deişiklikler yapılmalı para için değil yüreğiyle oynıcak trabzonlu futbolcular lazım bizlere en az 4-5 tane vasıflı oyuncu, fatih tekke transfer edilip kaptan olmalı, daha sonrada biz taraftar olarak sabretmeyi bilecez ve inşallah özlenen 7 gelecek....
                          böyle bir kadro da kesinlikle istikrar gerek ve her geçen sene yolumuza daha guclenerek devam ederiz 7 gelir ve onun devamıda gelir

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih Terim gelsin. En azından kovarken zevkli olur.

Son bir haftadır yüzümü güldüren tek mesaj bu. Allah razı olsun.
                            "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Ya ne bulent uygunu ne fatih terimi bizim kufut ettıgımız ısımler deyılmı bunlar acıkcası bende Ahmet hocayı ıctek desteklemıyor deyilim
                              Kumral Bir Çocuk
                              Şarkılarla Geçti Aranızdan

Yorum

• hocayı desteklemedikten sonra ismin üzerinde konuşmanın ne anlamı var anlayamıyorum. hep aynı yerde sayıyormuşuz gibi geliyor bana. hoca şu olsun hoca bu olsundan önce isim ne olursa olsun 2-3 sezon takımın başında kalmasına müsade edilecek mi onu tartışalım. bugün ismi geçen şenol güneşi bundan 6 ay sonra yollayacaksak güneş gelmiş, ünal gitmiş ,diyadin kalmış, bross uçmuş çok farketmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim