İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Onun görevde olduğu süre içindeki çalkantılar karşısında acaba gelirmi?İlk olarak diegorobson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun hocam tekrar gelsin.
O zaman kim bağırıyordu, nerede onlar, Bende sizin gibi düşünüyorum, keşke gelebilse, ancak onun yerinde sen olsan Trabzon Mezarlığına Hoca olarak gelirmisin?BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
benim ki ütopyaİlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun görevde olduğu süre içindeki çalkantılar karşısında acaba gelirmi?
O zaman kim bağırıyordu, nerede onlar, Bende sizin gibi düşünüyorum, keşke gelebilse, ancak onun yerinde sen olsan Trabzon Mezarlığına Hoca olarak gelirmisin?
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
Gönlümden geçen aday her zaman kaliteli bir yabancı.Elimize böylede bir fırsat geçmişken sezon başında ne yazık ki değerlendiremedik.Şuanda böyle bir model üzerine gidemeyeceğiz gibi görünüyor.Hem maddi imkanlar el vermiyor, hemde kaliteli bir yabancı hocanın şu durumda bir takım alacağı ihtimal dışında.
Ne yapmalıyız öyleyse...Bir Dan Petrescu çıkarmalıyız içimizden.Unirea Urziceni modelini uygulamalıyız.Genç ve yetenekli oyuncularla uzun vadede hedefler koymalı ve bölgeyi çok iyi taramalıyız.
Yorum
-
Trabzonspor ve uzun vadeİlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGönlümden geçen aday her zaman kaliteli bir yabancı.Elimize böylede bir fırsat geçmişken sezon başında ne yazık ki değerlendiremedik.Şuanda böyle bir model üzerine gidemeyeceğiz gibi görünüyor.Hem maddi imkanlar el vermiyor, hemde kaliteli bir yabancı hocanın şu durumda bir takım alacağı ihtimal dışında.
Ne yapmalıyız öyleyse...Bir Dan Petrescu çıkarmalıyız içimizden.Unirea Urziceni modelini uygulamalıyız.Genç ve yetenekli oyuncularla uzun vadede hedefler koymalı ve bölgeyi çok iyi taramalıyız.
Zaten ne geldiyse başımıza bu uzun vade yüzünden geldi
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Bulent Uygun'a karsi cikmam.İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Şenol Hoca olmazsa ki şu aşamada gelmesi zor görünüyor, Giray Bulak veya Bülent Uygun yeni Hocamız olacak gibi gözüküyor.1
Yorum
-
Biraz acarmisin abi? Idari ve Teknik derken? 2 tane Teknik oluyor bu durmudaİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİdari ve teknik menajer Şenol güneş, teknik direktör Ünal Karaman...tuttum bunu
.
1
Yorum
-
en iyisi ziya doğan kardeş ben beklemio diilim yani bu yönetimdenİlk olarak emrahs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLAZARONİ geri gelir
TS SamsunlU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum