Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatİh tekke
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

Yorum

• umarim Senol Hoca gelmez, hem kendisi hemde TS icin iyi olmayabilir.
      be sahsen baska bir Trabzonlu hocadan yanayim, veya Abdullah Avci
      İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
      BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        umarim Senol Hoca gelmez, hem kendisi hemde TS icin iyi olmayabilir.
        be sahsen baska bir Trabzonlu hocadan yanayim, veya Abdullah Avci
        Bu güne kadar kimse benim kadar Şenol Güneş'i sevemez. Zira genç yaşta onu kendime örnek aldım, onun gibi kaleci olmaya çalışmıştım, hala o sevgisi bende devam ediyor.

* Futbol'da isim yapmış arkadaşlarım, bu işlerle ilgilenen tanıdıklarım, gurbetteki profesyoneller de Şenol Hoca gelmesin diyor.

Evet gelmesin tezi tıpkı Mehmet Ali YILMAZ örneğindeki gibi Şenol GÜNEŞ'te de var. Ancak orta yolun bulunması vicdanların rahatlaması lazım. Layık olanı gelsin diye temenni ediyorum.

Gelen de bir yara'ya merhem olacak mı? Bence bu şartlarda hayır. Zira Futbolculardaki verimsizlikten, istifalardan, taraftardaki heyecansızlık bir KAOS'u andırıyor. Bu ortamda kimi getirmeli acaba?

Yoksa başkaları da gitmeli mi?
        BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Onursal Başkan gelirse hocamız Giray Bulak olabilir.

Yorum

• Fatih Terim gelsin. En azından kovarken zevkli olur.
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• sizce şuan teknik direktör olarak bize giray bulak mı şenol güneş mi fayda sağlar?
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• yine sardık başa kim olsun kim olmasın,olurmu acep....mantalite değişmedikten sonra en leri getirseniz ne yazar..zor trabzonda zor abi
                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Kim gelecek bilmem ama gelecek teknik direktörün biraz mazoşist ruhlu biri olması lazım..Yönetimin baskılarına ve eleştirilerine, takımda bulunan ve sahada yürüme sporunu yapan bazı futbolculara, Takımın şu anki durumu itibari ile patlamaya hazır taraftarların eleştirilerine dayanıklı olması lazım
                  BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onursal Başkan gelirse hocamız Giray Bulak olabilir.
                    Başkan Mehmet Ali Yılmaz, Sportif direktör Serdar Bali, Hoca Giray Bulak...
                    Bundan kötüsü olmaz.Bütün kötülerin bir araya gelmesinin güzel yanı da bu işte.

En azından sonunda "ne oldi, rengin soldi" deruk....

Bi bizim zihnimizdeki kurgu oluşmadı şu takımda ha...

Yorum

• takimda ahmet hocayida görmek isterdim dogrusu

Yorum

• Nasıl olsa kovulacağı için getirmeye gerek yok bence yani isim konuşmak anlamsız

Yorum

• saat sabahın 06:45'i uyku tutmadı...şenol hoca gelecek...akbil zammı sona erecek...

Yorum

• İlk tercihim gönderilişine isyan ettiğim Ersun Yanal. Ama biliyorum ki gelmez artık... O olmuyorsa banko Samet Aybaba...

Yorum

• şu saatten sonra Şenol Güneş gelsin diyecem ama bence önce yönetim değişmeli, kaptan ise kesinlikle tolga veya tayfun değil başka biri olmalı...
                              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Boşuna kafa yormaya gerek yok. Yöneticilerimizin kapasitesi bu ise, zihniyetleri ve asıl gizli amaçları bizim istediklerimizden farklı ise, yerel medya yine aynı ise, bu taraftar aynı zihniyete sahip ise ve bunlar böyle devam ediyor ise kimse kusura bakmasın gelen hocada gidecek yada kovulacak, yönetim gidecek, sonra yeni yönetim gelecek onlarda gidecek ve onunla teknik adamda gidecek. Kısaca bu kısır döngü 20 yıldır nasıl gidiyor ise öyle devam edecek. Benim zerre kadar umudum ve heyecanım yok artık. Bıktım usandım...
                                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim