Fatİh tekke
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu güne kadar kimse benim kadar Şenol Güneş'i sevemez. Zira genç yaşta onu kendime örnek aldım, onun gibi kaleci olmaya çalışmıştım, hala o sevgisi bende devam ediyor.İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarim Senol Hoca gelmez, hem kendisi hemde TS icin iyi olmayabilir.
be sahsen baska bir Trabzonlu hocadan yanayim, veya Abdullah Avci
* Futbol'da isim yapmış arkadaşlarım, bu işlerle ilgilenen tanıdıklarım, gurbetteki profesyoneller de Şenol Hoca gelmesin diyor.
Evet gelmesin tezi tıpkı Mehmet Ali YILMAZ örneğindeki gibi Şenol GÜNEŞ'te de var. Ancak orta yolun bulunması vicdanların rahatlaması lazım. Layık olanı gelsin diye temenni ediyorum.
Gelen de bir yara'ya merhem olacak mı? Bence bu şartlarda hayır. Zira Futbolculardaki verimsizlikten, istifalardan, taraftardaki heyecansızlık bir KAOS'u andırıyor. Bu ortamda kimi getirmeli acaba?
Yoksa başkaları da gitmeli mi?BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
Kim gelecek bilmem ama gelecek teknik direktörün biraz mazoşist ruhlu biri olması lazım..Yönetimin baskılarına ve eleştirilerine, takımda bulunan ve sahada yürüme sporunu yapan bazı futbolculara, Takımın şu anki durumu itibari ile patlamaya hazır taraftarların eleştirilerine dayanıklı olması lazımBMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS
Yorum
-
Başkan Mehmet Ali Yılmaz, Sportif direktör Serdar Bali, Hoca Giray Bulak...İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnursal Başkan gelirse hocamız Giray Bulak olabilir.
Bundan kötüsü olmaz.Bütün kötülerin bir araya gelmesinin güzel yanı da bu işte.
En azından sonunda "ne oldi, rengin soldi" deruk....
Bi bizim zihnimizdeki kurgu oluşmadı şu takımda ha...
Yorum
-
Boşuna kafa yormaya gerek yok. Yöneticilerimizin kapasitesi bu ise, zihniyetleri ve asıl gizli amaçları bizim istediklerimizden farklı ise, yerel medya yine aynı ise, bu taraftar aynı zihniyete sahip ise ve bunlar böyle devam ediyor ise kimse kusura bakmasın gelen hocada gidecek yada kovulacak, yönetim gidecek, sonra yeni yönetim gelecek onlarda gidecek ve onunla teknik adamda gidecek. Kısaca bu kısır döngü 20 yıldır nasıl gidiyor ise öyle devam edecek. Benim zerre kadar umudum ve heyecanım yok artık. Bıktım usandım...Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum