Kaptan Umut olmalı. Başka hakeden tek bir kişi görmüyorum ben.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Geçen sezon başı onlarca doğru iş yapan bir yönetimin, yine geçen yılın devre arasından itibaren bir çok yanlış ve hatalı karar/beyanatla takımı, bu hale nasıl soktuklarını anlayamıyorum... Akıl alacak gibi değil.İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa hocayı niye merak ediyosunuz ki?
Şenol güneş de gelse, bülo da gelse, Alex Ferguson da gelse işbilmez yönetim ve futbol fukarası taraftar
suçu 25 yıldır olduğu gibi yine hocaya kesmeyecek mi?
Bence hoca felan hikaye bizim yönetimler şahane!
Umarım bu krizi bir fırsata dönüştürecek yerinde ve doğru adımlarla takımı kısa zamanda toparlarlar. Zira şampiyonluk hayallerimiz suya düşse de, halen Avrupa kupaları için mücadele etmemiz gerekiyor.
İhtiyacımız olan doğrular belli. Doğru hoca seçimi, ara transferde faydasız oyuncuların tasfiyesi, az ama öz oyuncu transferi, yönetimde ağzı olanın değil aklı olanın konuşması....Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
dört-beş senedir takımı daha yakından takip eden biri olarak söyleyebileceğim şey trabzonspor için gerekli olan tek şeyin kritik zamanda doğru kararları alabilecek bir yönetimi olması gerektiği gibi. zamanında benim de kalayı bastığım nuri albayrak yönetimi lazaroni, ziya doğan gibi abuk tercihlerle yola çıkacağına direkt ersun yanal ile başlasaydı sanırım kendisi için şu an büyük başkan diyecektik. ya da eskiler bilir, alamadığımız zurawski yi alabilsek atay aktuğ da büyük başkan olurdu. sadri şener ersun yanalı tutup f. tekke yi getirse o büyük başkan olacaktı. biz saha sonuçlarına çok bağımlı bir takımız. kritik zamanda bazı ufak doğru tercihlere bulunmamız lazım. bulunamıyoruz. bu noktadan sonra ben takımın başına ersun yanal, şenol güneş dahil herhangi bir eski teknik direktörün gelmesini istemem. takımda top oynamaya gayret eden kim varsa kalmalı, top oynamak deli dana gibi koşmak değil elbet ama koşma ve mücadele hırsı olmadan da olmuyor. ben bu tür yabancı hoca tecrübelerinden sonra ismi çok ön plana çıkmamış ve bizde daha önce çalışmamış yerli hocalarla başarı sağlayabileceğimizi düşünüyorum. bu isimler benim için başta nurullah sağlam, ikinci planda abdullah avcı'dır. trabzonspor için en önemlişey doğru teknik direktör tercihi ve fazla seçeneğimiz de olmayan transfer piyasasında bize maksimum faydayı sğlayabilecek bir-iki iyi isim alabilmek. daha da önemlisi benzer kuvvetteki oyuncular arasında mücadele gücünü kaybetmeyen, biraz trabzonspor ruhu olan (o her ne ise ben uzun süredir göremiyorum, umarım gelir, çünkü kaybolduğuna inanmıyorum, avni akerin taşları arasına sinmiş olabilir, ya da bir futbolcunun bilinçaltına) futbolcuları bulup çıkarabilmek. hayırlısı.
ha kaptanlık meselesi farklı. sosyal ilişkileri en iyi olan takımdaki en kıdemli isim olabilir. takımın içi meçhul.Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.
Yorum
-
bu isler derin isler diyesi geliyor insanin! Dün sahada oynayan takim gecen hafta besiktasa karsi oynayan takimdi! Yani anlasilir gibi degil! Anlasilir olmayan takimin bu denli degismis olmasiydi!
Anlasilan takimin icinde birileri dün oynanmasin demis ve takim da buna uymus! Tek basina colman ya da song yetmiyor kaldi ki baskanin yine cok acele yapilmis aciklamalari tedirgin edici! Songa verilen cezayi anlamayiorum . egemenin düny aptiklari aslinda herseyi acikliyor!
Ancak benim dikkatimi ceken diyadinin bu yasananlardan nasibini almamis olmasi! Ilginc degil mi? Anlasilan baskan diyadini oraya kendi adami olarak koymus. simdi de diyadini takimin basina koyuyor senol günes gelenedegin!
yattaranin ülkesine yollanmasi ise bu yasananlarin cok önceden planlandiginin göstergesi! onu bu yasananlardan uzak tutarak bir anlamda yipranmis imajini daha da yipranmaktan korumak hedeflenmis olabilir!
Hadi bakalim medin diyadin! Yap yapacagini ve kostur atini senol günes gelenedegin! Artik colmanla mi kavga edersin ya da alanzinhoyu mu takimdan kovarsin göster bize marifetlerini! Eskisehirde,rizede yasananlari unuttugumuzu zannediyorsan yaniliyorsun!
song disinda yapilan kadro disi birakma eylemini de dogru buluyorum! Ancak bu takim kalecisiz ne yapar onu bilemiyorum iste!
Yönetimin yaptigi isler ersun yanalin gönderilmesinden bu yana garip bir hal aldi!ANladigim akdariyla ipin ucu elden bir kez kacinca bir daha toparlamak olanaksiz hale geliyor!
baskanin aciklamasinda ünal karaman da bu cezadan nasibini alacak vurgusu bize bazi seylerin ipucunu da veriyor! Ünalin bu operasyonda hangi rolu üstlendigini de görecegiz elbet! Umarim Broos gitmeden önce etraflica bir basin aciklamasi yapar ve kimi karanlik noktalara isik tutar ki biz de kim dost kim düsman görürüz.
söyledigim gibi karanlik,derin isler bu isler.
Yorum
-
Evet bu görüşe katılıyorum eğer biri kaptan olacaksa hırsıyla takımı ateşlemesiyle Umut olmalıdır..İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaptan Umut olmalı. Başka hakeden tek bir kişi görmüyorum ben.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Valla ben de anlamıyorum bir yönetim nasıl bu hale gelebilir?İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon başı onlarca doğru iş yapan bir yönetimin, yine geçen yılın devre arasından itibaren bir çok yanlış ve hatalı karar/beyanatla takımı, bu hale nasıl soktuklarını anlayamıyorum... Akıl alacak gibi değil.
Umarım bu krizi bir fırsata dönüştürecek yerinde ve doğru adımlarla takımı kısa zamanda toparlarlar. Zira şampiyonluk hayallerimiz suya düşse de, halen Avrupa kupaları için mücadele etmemiz gerekiyor.
İhtiyacımız olan doğrular belli. Doğru hoca seçimi, ara transferde faydasız oyuncuların tasfiyesi, az ama öz oyuncu transferi, yönetimde ağzı olanın değil aklı olanın konuşması...
Bence en büyük nedeni ilk önce kasanın boş olması.Para yoksa itibar da yok, laf da geçiremiyorsun.
Diğer başlığa da sizin yazınıza benzer bişey yazmıştım.
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi yönetim bi sene takımı çok iyi idare edip diğer sene de ancak böyle içine edebilir.
örnektir bu yönetim.
nuri albayrak'ın batırdığı takımı aldı kısa zamanda düzlüğe çıkardı sonra yine berbat bir duruma soktu.
ne anladım bu işten.
futbolcuları özellikle de t.d ü ortaya atıp hedef saptırmaları da ayrı bi olay.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
Eger gecen senenin sonunda Senol Gunes'le anlasilmis olsaydi bugunku durumdan daha iyi bir durumda mi olcaktik ?? Hic sanmiyorum, ama bunu gormemiz icin Senol Gunes'i 5. defa hoca yapmamiz gerekecek sanirim.. Onun sonunda da (sezon sonu) yonetimle beraber gider zaten.. Doneriz basa..
Acaba diorum Fatih Terimi mi getirsek ? En azindan heyecan yaratir sehirde ve oyuncularda..İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Yapılacaksa Şenol hoca ile en az 5 yıllık sözleşme yapılmalı.Kaptanlık ise bizim öz çocuklarımız olan Tayfun,Tolga gibi adamlara verilmeli.Bross ile olmadı belki Şenol hoca yada kim gelirse onunla da olmayacak bilemeyiz ancak istikrar olmadığı sürece ancak geçici mutluluklar ile kendimizi avutabiliriz.En büyük isteğim Yerli bir teknik direktör ve bizim evladımız olan birisine kaptanlığın verilmesi.Yoksa sezon sonu avrupaya bile gidemeyeceğiz."Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
"Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
43 Kütahya
41 Kocaeli
Yorum
-
Takımda kaptanlık vasıfları taşıyan bir tane adam yok. Bu seneki durumumuzda bunun da katkısı var zaten. O yüzden devre arasına kadar hevesi olanlara takılsın bant, farketmez. Ama transferin ilk günü bize kaliteli bir Kaptan transferi olmazsa olmaz.
Yorum
-
Hırsıyla hakediyorda... Beceriksizlikleriyle takımı bilmem ama yıllardır taraftarı ateşliyor zaten. Geldiği yıldan bu yana saçlarımda ateşlenmedenmidir yoksa yolmaktanmı bilmiyorum %.25 azalma var.....İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bu görüşe katılıyorum eğer biri kaptan olacaksa hırsıyla takımı ateşlemesiyle Umut olmalıdır..2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum