Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaptan seçilmesin. Teknik direktör getirilmesin. Transfer de yapılmasın. En iyisi taraftar da maça gitmesin. Hatta LigTV de izlemesin.
    Hiç bir durumda bundan daha başarısız olunamaz.
    Ahmet Hoca genel kurula kadar takımın başında kalsın. Bu yönetimin yerine gelen yönetim radikal ve gerçekçi kararlar alarak bu işleri yapsın.
    Sadri Şener ve ekibi son 8 ayda tamamen çuvallamıştır.
    Aksal Abi Broos için kaç ay önce söylemişti: "Yarından tezi yok gönderilmeli". Bu yönetim bunu bile göremiyor.
    Bu yönetim anlayışı ile Trabzonsporumuz hiç bir yere gelemez. Gidip Lyon, Mancester, Az Alkmaar gibi örnekleri inceleyip uygulayacak bir ekip lazım. Bu klüp iyi yabancı dil bilen gerçek yöneticilere emanet edilmelidir. Parası olan konuşursa, eski futbolcuyum diyen konuşursa son 25 yıldır olanlar devam eder.
    Allah bu taraftara sabır versin. TS başkanı sadece gerekli durumlarda elini masaya vursun yeter. Doğru futbolcuyu transfer etmek için, doğru hocayı seçmek için başka meziyetler gerekli. Trabzonsporun geliri, tarihi, adı istenen kişiyi bu şehre getirir. Bundan endişe etmeye gerek yok. Gerekirse Maurinho olmasa bile kaliteli hoca Trabzon' a gelir. Onlar getiremezse biz 10.000 kişiyi İngiltere' de bile toplar adamın kapısında yatar ve o motivasyonu sağlarız.
    Bu klübe büyük amaçlara hizmet edecek, başarıya aç, donanımlı, bilgili, kültürlü gençler hizmet etmelidir.
    <Free Palestine>
    2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• bence yerel medyadaki bazı tetikçilerin bu klup üzerinde olusturdukları baskı maliklik kaldırılmalı...evet ilk iş bu olmalı...
      ıslak imza....

Yorum

• Şuanda Ligin en ıyı Teknık adamı Mustafa Denizli sonra Yılmaz Vural adam yutmus herseyi kurt kurt

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umut Bulut ...

Başka kime verilirse haksız verilmiştir gözümde ...
          Aynen katılıyorum,Gökhan Ünalı gördükten sonra Umut'un değerini anladım.
          Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Dün akşam televizyondaki yorumları dinledim.Hakan Şükür çok güzel konuşmalar yaptı..Bunlardan birisi '' Colman ve Alanzinho atağa çıkıyor forvetler yok..Gökhan Ünal atamam korkusuyla ataklara zorla geliyor.Bütün suç kanatların oluyor.''.. Kaptanlık umutun gökhanın yapacağı iş değil.Fatih Tekke bu takımda kaptanlık yapabilecek tek kişi.

Yorum

• Takımın en çok yuhalanan oyuncusunu kaptan yapmak tuhaf.
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şuanda Ligin en ıyı Teknık adamı Mustafa Denizli sonra Yılmaz Vural adam yutmus herseyi kurt kurt
                Bize karşı bütün hocalar kurt, bütün kaleciler de panter kesiliyor.
                Aslında alakası yok sırf bizim beceriksizliğimizden.

Dün futbolcular bilerek oynamadılar eğer yenmek isteselerdi kasımpaşayı darmaduman ederdik kimse de yılmaz vuralı konuşmazdı.
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  buarada bülent uygun haberi ne kadar doğru??
                  fox tv'de söylendi dün akşam; fakat öyle kesin olarak değil kulaktan dolma gibi söylendi.

batmış geminin kaptanı kim olmuş çokmu önemli.

Fatih Tekke gelince o olur, o zamana kadar bu görevi yapabilecek kapasitede kimse yok takımda.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Ya hocayı niye merak ediyosunuz ki?

Şenol güneş de gelse, bülo da gelse, Alex Ferguson da gelse işbilmez yönetim ve futbol fukarası taraftar
                    suçu 25 yıldır olduğu gibi yine hocaya kesmeyecek mi?

Bence hoca felan hikaye bizim yönetimler şahane!
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• kimin umurunda ki bu?
                      Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                      Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                      Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• bulent trabzonsporda her turlu iş yapar adam ıktısat okumus gıbı mınımum malıyetle maximum verim almaya calısıyor..bedava kurdgu sıvası kafaya oynattıı...
                        bana gore gelecek kısı bellıdır ABDULLAH AVCI YADA SENOL GUNES..ıkısınden bırıyle 5 yıllık anlasma yapılsın...ıkısıde bızden sayılır..bırıde rızelı hoc yoktan..basarıları ortada..

Yorum

• kaptan FATİH TEKKE gelirse ollur t.d. bence ünal karaman olmalı
                          Fırtına esecek

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takımın en çok yuhalanan oyuncusunu kaptan yapmak tuhaf.
                            Tayfunu yuhalamamalıyız... onun gibi oyunculara bak neler yaptık. Mesela hüseyin abi boşuna gitti bizden herkes yuhalıyordu ama gittikten sonra kıymete bindi
                            Fırtına esecek

Yorum

• Takımda kaptanlığı hak eden birisi varsa o da kesinlike Umut'tur.

Yorum

• Şuan kimse bülent uygun demesin çünkü şenol hocanın sözleşmesi bitmişken bu yönetim şenol hocayı getirir bülent falan yalan ayrıca bu bülent olsaydı broos bu kadar takımda tutmazdılar aleni şenol hocanın korede işinin bitmesi beklendi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim