Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bülent Uygun bence iyi bir tercih olur.

Ama tabi ki arkasında durmayı becerebilirsek.

Yorum

• hocanin ya da kaptanin o kadar onemi yok

sadri sener gitsin, kaptansizda ilerleriz biz....

Yorum

• kaptan belli deilmi umut taciri hayrettin HACISALİHOĞLU kesin hala çıkar şampiyonluğun en buyuk adayı biziz derrr

Yorum

• aslında yönetim o kadar oyuncuyu kadro dışı bırakcağına hacısalihoğlunu kadro dışı bırakmalıydı...

prestijimizi düşüren açıklamalarından bir türlü vazgeçmiyor...

Yorum

• buarada bülent uygun haberi ne kadar doğru??

Yorum

• Umurumda değil.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Umurumda değil.
                Aynen katılıyorum..!!
                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Yeni Hoca Sadi Tekelioğlu yerlinin yerlisi
                  Trabzonda ne kadar Trabzonlu olmayan oyuncu varsa derhal bonservisi ellerine verilip Kovulmalı
                  Ergin Keleş,Mehmet Yılmaz,Adnan Güngör,Hasan Üçüncü, gibi yerli oyuncular Yyeniden transfer edilmeli,
                  Trabzonlu olmayıpta Trabzonsporu Tutan benim gibilerin Trabzonsporu tutması yasaklanmalı,Kongre Üyelikleri İptal edilmeli,
                  Hatta Trabzonlu olupta Trabzonda oturmayanların bu takımı tutması yasaklanmalı,
                  Serdar Bali Başkan
                  Özkan Sümer genel Koordinatör
                  Necmi perekli genel menejer olmalı,
                  Yerel medya hariç Trabzonspor haberlerinin Ulusal medyada Çıkması yasaklanmalı,
                  Kulübün medya sorumlusu Cevat Kol olmalı,
                  Yıllardır İstenen Bu değilmi.?
                  Yapılmak İstenen Bu değilmi.?
                  Küçük olsun bizim olsun mantığı ve Bu mantığa hizmet eden Başkanlar.
                  Benim anlamadığım Trabzonsporda Kim başka olursa olsun,
                  Bu küçük kafalı İnsanlara teslim olup,Trabzonsporu bunlara Yönettiriyorlar,
                  Dünyanın Hiç bir yerinde Eskiden Başkanlık yapmış bir adam O kulüpte PARA İLE ÇALIŞMAZ.
                  ama Trabzonsporda çalışır.
                  Özkan Sümer ne iş yapar bu takımda bilen varsa izah etsin.
                  Trabzonspor malesef 10 yıl daha geri gitmiştir.
                  Özellikle Sadrinin yaptığı,Kaptanlığa Trabzonluları getiriyoruz,Diyerek 5 oyuncuyu kadro dışı bırakması Bundan Sonra Trabzonspor Yıldız Oyuncunun gelmesinin Kolay olmayacağının temellerini atmıştır.
                  Bu yaşananları görüpte Trabzonspora Kim gelir.
                  Açıklamaya Bak.
                  "Trabzonlu oyuncuları kaptan yapacağız."
                  Hakedip etmediğ önemli değil.
                  Büyük oyuncu olup olmadığı önemli değil.
                  10 yıldır kendisini geliştirememiş,Hala kaleciliği ÖĞRENEMEMİŞ olması önemli değil.Trabzonlu olsun yeter.
                  10 Senedir 1 adım yol alamamış,Ama Hala Bu takımda Nasıl oynadığı bilnimyen Taryfunun Kaptanlığı hakedip etmemesi önemli değil.Trabzonlu ya yeter.
                  Zihniyete bak.
                  TrabzoSPOR u sadece Trabzondan ibaret sayan Zihniyeti Kınıyorum.
                  O zaman Yukarda dediklerimi yapın.
                  Kurtulursunuz
                  SERDAR BAŞKAN,SADİ HOCA ÖZÜN ÖZÜ FUTLBOLCU,TRABZONDA İKAMET EDENLER TARAFTAR TRABZON ŞAMPİYON,
                  Tabi öyle bir takım bulabilirlerse.
                  SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Tolga tayfun kaptan olmasin gelsin Fatih kaptan olsun bosuna Hoca konusunu konusmaya gerek yok nerde ucuz bedelsiz varsa baskan getirir simdi siradaki olursa senol Hoca olmazsa unal Hoca

Yorum

• Selçuk İNAN Olmalı Kaptanlık Vasıflarının Çoğu Kendisinde Mevcut.
                      ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Şöyle takımımız oyuncularına bakıyorumda kaptanlık yapabilecek vasıfta bir isim göremiyorum şu an.Fatih Tekke olsaydı o yapardı rahatlıkla.Mevcut düzende olması gereken kaptan zaten Egemendi ama nedense o kaptan olduktan sonra çok hata yapmaya başladı.Şimdi bazıları Tayfun diyor.Tayfun şu haliyle çok hata yapıyor birde kaptan olunca düşünemiyorum.Hem Tayfunun lider özelliği yok sorun çözemez ve takıma hakim olamaz.Bence En ideal Kaptan adayı şu an itibarıyla Colman dır bana göre.Belki kaptan olunca daha fazla sorumluluk ve insiyatif almaya başlar düşüncesindeyim.
                        BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• Kaptan tayfun olacak ama ben umut-alanzinho olmasını isterdim çünkü takımda isteyen sadece bunlar
                          T.D belli zaten Şenol güneş
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Umut Bulut ...

Başka kime verilirse haksız verilmiştir gözümde ...
                            Twitter Adresim

Yorum

• Egemen'le telefonda görüştüm, "Öyle kadrodışı falan filan konuşulan bir yemek olmamış, konuşulan bir durumda yok, birazdan antrenmana çıkacağını" ona tebliğ edilmiş bir şey olmadığını, medyadaki haberlerin yalan olduğunu söyledi. Egemen'in ağzındandır.

Yorum

• İlk olarak akhilleus80 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Egemen'le telefonda görüştüm, "Öyle kadrodışı falan filan konuşulan bir yemek olmamış, konuşulan bir durumda yok, birazdan antrenmana çıkacağını" ona tebliğ edilmiş bir şey olmadığını, medyadaki haberlerin yalan olduğunu söyledi. Egemen'in ağzındandır.
                                Bu daha bir kötü ya .. Direk oyuncunuzu kurt kapanına atıyorsunuz ...
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim