İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Tekke de olmasin su an, getirsinler baskasini, yabancidan yanayim, Jakiroviç tarzi birini getirsinler ama niyet iyi degil ki... bu yönetimle olmaz, olmayacak...İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO tercih bir kere yapıldı Sefer. Sonuçlarını beklemek lazım. Bu saatten sonra Tekke peşinde koşmak iki tarafı da yıpratır. Bekleyeceğiz, seneye yapacak yada gidecek.
Hadi diyelim yönetim seneye kafaya koydu sampiyonlugu, ya da herhangi bir yönetim/baskan,, çikip hocaya diyecek ki "hocam sana istedigin transferlerin hepsini olmazsa çogunu yapacagiz, bu takimi sampiyon yaparim diyor musun demiyor musun?" , hoca kem küm ehm mehm demeye basladigi an tesekkür edip sözlesme feshedeceksin... net bir sekilde "yapacagim" derse anca yola devam edilebilir, lami cimi yokTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Kupasını çalanların ortağına, aynı davada suçlu ilan edilmiş takıma koşa koşa gitmesi, tam bir feylesof davranışıdır.İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011
"Uludağ'ın havası temiz, İstanbul'unki kirli" deyip Bağdat Caddesi'ne koşması için paradan haber vermeniz yeterli olacaktır.
Bana "profesyonel karar bunlar" ile gelmeyin. Mevzu profesyonellik ise bu akşam kaybetti, defolabilirEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.02.2025, 22:21.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Yav yabancıyı da geçtim, hayvan pazarından bir eşşek alıp getirip kulübeye bağlasalar 7 ayda bir deplasman galibiyeti alırdı. Hala bundan medet umanların olması akıl tutulmasından başka bir şey değil.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke de olmasin su an, getirsinler baskasini, yabancidan yanayim, Jakiroviç tarzi birini getirsinler ama niyet iyi degil ki... bu yönetimle olmaz, olmayacak...
Hadi diyelim yönetim seneye kafaya koydu sampiyonlugu, ya da herhangi bir yönetim/baskan,, çikip hocaya diyecek ki "hocam sana istedigin transferlerin hepsini olmazsa çogunu yapacagiz, bu takimi sampiyon yaparim diyor musun demiyor musun?" , hoca kem küm ehm mehm demeye basladigi an tesekkür edip sözlesme feshedeceksin... net bir sekilde "yapacagim" derse anca yola devam edilebilir, lami cimi yok
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupasını çalanların ortağına, aynı davada suçlu ilan edilmiş takıma koşa koşa gitmesi, tam bir feylesof davranışıdır.
BJK'nin bizle alakası yoktu , şahsi fikrim Febeş'i yalnız bırakmamaktı.
Adamlar penaltılarla kazandı maçı, maç temizdi.
Yorum
-
valla kalibinin adami olsa bjkye gitmezdi onu bunu bilmem, çökülen sampiyonluk da umrunda bile degildirİlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ohoo, dostum... (:İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBJK'nin bizle alakası yoktu , şahsi fikrim Febeş'i yalnız bırakmamaktı.
Adamlar penaltılarla kazandı maçı, maç temizdi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
akjhajahajİlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav yabancıyı da geçtim, hayvan pazarından bir eşşek alıp getirip kulübeye bağlasalar 7 ayda bir deplasman galibiyeti alırdı. Hala bundan medet umanların olması akıl tutulmasından başka bir şey değil.
yaani saçma sapan bir durum yaa.. amaa ben hep söylüyorum bu herif deplasman özürlüsü, anca böyle çok iyi kadro falan vercen eline de iç saha dis saha çok fark etmeyecek, yoksa iç saha disinda oynayacagi her yerde silik sonuçlar aldirmaya mahkum birisi kendisi, soguk Anadolu deplasmanlari falan yaz 0 puaniTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOhoo, dostum... (:
Vicdanım aynı kefeye koymaz kbakma, İBB'nin skinde değildi, hiç yangın yaptılar mı?
Yorum
-
Beşiktaş maçı tamamen hocaya ve teknik ekibe yazar. Elimizdeki maçı rakibe gümüş tepside ikram ettik. Vişça ikinci yarı dili dışarıda gezdi, Mendy bütün pozisyonlarda rakibe hamle şansı tanıdı, hiç bir şekilde kenardan müdahale gelmedi.
Kayserispor ve Beşiktaş maçlarının ikinci yarılarını oynayamadık. Hocaya olan güvenim 49%-51% oranına gerilemiş durumda. Eğer önümüzdeki haftalarda oyuna ve ilk 11'e bazı radikal değişiklikler gelmezse maalesef şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz gerekecek.
Eğer istifa edersen de sade istifa etmeyeceksin. Bütün masayı ters çevirip yönetimi de topun ağzına koyup öyle gideceksin. Bütün bir ilk yarı bu takımın ne ihtiyacı olduğu ayan beyan ortadayken transfleri son dakikaya bırakan yönetimin altına bombayı bırakıp öyle istifa edeceksin.
Bunu bu kulübe ve taraftara borçlusun hocam.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
vicdan mi yoksa hafiften bjkliligin mi kral ? =)İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVicdanım aynı kefeye koymaz kbakma, İBB'nin skinde değildi, hiç yangın yaptılar mı?
ibrahim akin'in ses kayitlarini unuttun herhalde
ha tesebbüs olmustur, sonrasi olmamistir, bundan sebep ayni kefeye koymam dersen okey, yoksa olanlar ortada... hadi büyütmeyelim diyelim biz, ama paraya karsi emegin savasi veren birinin bu olay sonrasi oraya gitmesini kimse savunamaz, kendisine sorsan 5dklik açiklama yapar cümleleri bombozuk dedigi hiçbir seyin anlasilmadigi sekildeTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevicdan mi yoksa hafiften bjkliligin mi kral ? =)
ibrahim akin'in ses kayitlarini unuttun herhalde
ha tesebbüs olmustur, sonrasi olmamistir, bundan sebep ayni kefeye koymam dersen okey, yoksa olanlar ortada... hadi büyütmeyelim diyelim biz, ama paraya karsi emegin savasi veren birinin bu olay sonrasi oraya gitmesini kimse savunamaz, kendisine sorsan 5dklik açiklama yapar cümleleri bombozuk dedigi hiçbir seyin anlasilmadigi sekilde
Sen de benle hemfikirsin işte.Kimsenin skinde değil kupa.
Hocanın yerine koyunca kendimi BJK'ye giderdim, çok kasmaya gerek yok.
Ha Febeş'e giderse çok pis söverdim ayrı...
Yorum
-
Kulübü ve taraftarları bir gram umursayan adam bizi Ozan'la Visca'ya mahkum etmez, alay eder gibi Visca ile sözleşme uzattırmazdı.İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş maçı tamamen hocaya ve teknik ekibe yazar. Elimizdeki maçı rakibe gümüş tepside ikram ettik. Vişça ikinci yarı dili dışarıda gezdi, Mendy bütün pozisyonlarda rakibe hamle şansı tanıdı, hiç bir şekilde kenardan müdahale gelmedi.
Kayserispor ve Beşiktaş maçlarının ikinci yarılarını oynayamadık. Hocaya olan güvenim 49%-51% oranına gerilemiş durumda. Eğer önümüzdeki haftalarda oyuna ve ilk 11'e bazı radikal değişiklikler gelmezse maalesef şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz gerekecek.
Eğer istifa edersen de sade istifa etmeyeceksin. Bütün masayı ters çevirip yönetimi de topun ağzına koyup öyle gideceksin. Bütün bir ilk yarı bu takımın ne ihtiyacı olduğu ayan beyan ortadayken transfleri son dakikaya bırakan yönetimin altına bombayı bırakıp öyle istifa edeceksin.
Bunu bu kulübe ve taraftara borçlusun hocam.
Geçen sezon jk'yı 3-0 yendiğimiz maçta "Şenol pabucu yarım çık dışarıya oynayalım" diye tezahürat yapmamızın intikamını alıyor olabilir. Bu arada jk'yı en son yendiğimizde jk'nın başında bu ihtiyarın olması tesadüf olamaz.
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübü ve taraftarları bir gram umursayan adam bizi Ozan'la Visca'ya mahkum etmez, alay eder gibi Visca ile sözleşme uzattırmazdı.
Geçen sezon jk'yı 3-0 yendiğimiz maçta "Şenol pabucu yarım çık dışarıya oynayalım" diye tezahürat yapmamızın intikamını alıyor olabilir. Bu arada jk'yı en son yendiğimizde jk'nın başında bu ihtiyarın olması tesadüf olamaz.
Maçı sattı yani
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum