Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi o rezil topsuz oyunu bir kenara koydum. Benim bildiğim Şenol Güneş topla iki pas yaptırırdı ya. Rezalet.

Yorum

• 20 maç, 7 galibiyet, 6 berabarlik, 7 mağlubiyet. buistatistikleri başka bir hocanın alması imkansız. zira çeyrek sezonda adamı çiğ çiğ yerdi bizim millet. Ama yalaka tayfa şenol ve şürakasına hiç bir mecrada laf ettirmiyor. Bunla hayatta olmaz, iddia alışkanlığım olsaydı maaşımı bjk ye yatırırdım. Bu takıma önce hoca lazım. Bu gitsin sisli havalarda yaylalarda takılsın.
      En son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 15.02.2025, 21:47.
      :mad:

Yorum

• Yakışmadı hocam , Vişça - Ozan - Cham falan rezildi sende izledin yani.
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Büyük bjk efsosu
          Trabzonspor'un çakma efsosu gerçek kestosu
          Utanmaz herif
          Şampiyon olduğun sene bjk ile Trabzon'da bizi 3-4 yendiğin maçta gollere sevinmesini biliyordun, şimdi yaptıklarına bak utanmasan yerine dibine girecektin bjk stadında... bjk hassâsiyetine zıçsınlar rezil seni
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu adam takıntılı bir adam. Takıntılarını ortadan kaldırmak lazım.

50 milyon harca, Ozan varsa ilk fırsatta sahaya atar.

Denswil'i Bozok'u kadro dışı bırakmasaydık, bugün Denswil oynuyordu, Bozok oyuna giriyordu mesela.

Neden Folcarelli oynamıyor da Lundstram giriyor? Çünkü Lundstram eski. Önce onun oynaması gerek.

Ya bu adamın önceki dönemlerinde Zeki Ayvaz diye biri senelerce 3. kaleci oldu. Kimler geldi geçti, şans bulamadı sıra Zeki'de diye. Şansa başka takıma gidince anlaşıldı kaleci olmadığı.

Olacaksa bununla olacak ama üstten müdahale etmek gerek.
            Ya ne bununla olması yaa akıllı adamsın etme eyleme

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yalan yazmak delikanlı adama yakışmaz!
              kardeşim benim için şenol güneş bitmiştir artık. bu akşam ki yaptığı açıklamalardan sonra kralı gelse beni ikna edemez. sonra sana beşiktaşlı şenol derler işte.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardeşim benim için şenol güneş bitmiştir artık. bu akşam ki yaptığı açıklamalardan sonra kralı gelse beni ikna edemez. sonra sana beşiktaşlı şenol derler işte.
                Yeni bitmesine şaşırdım.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Gole sevinmemesi ve kaptanına küfür eden aşağılık bir taraftar gruba selam vermesi şehirden siktir olup gönderilmesi için yeterli bir sebep.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Senin kaptanına maç başından beri ana avrat sövüyorlar sende maç sonu gülerek o piçlere el sallıyorsun...Buna hoca diyenin hele hele Trabzonspor efsanesi diyenin ahlakında ve kişiliğinde sorun vardır...

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Konu o değil dostum, yalan yazma yeter.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adam takıntılı bir adam. Takıntılarını ortadan kaldırmak lazım.

50 milyon harca, Ozan varsa ilk fırsatta sahaya atar.

Denswil'i Bozok'u kadro dışı bırakmasaydık, bugün Denswil oynuyordu, Bozok oyuna giriyordu mesela.

Neden Folcarelli oynamıyor da Lundstram giriyor? Çünkü Lundstram eski. Önce onun oynaması gerek.

Ya bu adamın önceki dönemlerinde Zeki Ayvaz diye biri senelerce 3. kaleci oldu. Kimler geldi geçti, şans bulamadı sıra Zeki'de diye. Şansa başka takıma gidince anlaşıldı kaleci olmadığı.

Olacaksa bununla olacak ama üstten müdahale etmek gerek.
                        70 yaşındaki adamın takıntısı kalkmaz. Kalksa da uğraşmaya değmez. Gönderelim gitsin, iki taraf adına da en hayırlısı bu olur. 60 puanın 33ünü vermiş, hasbelkader öne geçtiği maçlarda kaybettiği puan 19. Futbol Şenol Güneş’i bırakmış, sıra Şenol Güneşin futbolu bırakmasında. İstiyorsa Bjk’ye gidebilir ama.

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senin kaptanına maç başından beri ana avrat sövüyorlar sende maç sonu gülerek o piçlere el sallıyorsun...Buna hoca diyenin hele hele Trabzonspor efsanesi diyenin ahlakında ve kişiliğinde sorun vardır...

Tüm başarısı BJK'de adamın, biz de kupasına çöktüler ak

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya ne bununla olması yaa akıllı adamsın etme eyleme
                            O tercih bir kere yapıldı Sefer. Sonuçlarını beklemek lazım. Bu saatten sonra Tekke peşinde koşmak iki tarafı da yıpratır. Bekleyeceğiz, seneye yapacak yada gidecek.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tüm başarısı BJK'de adamın, biz de kupasına çöktüler ak
                              ney ? kim ne kupasina çöktü ?

Yorum

• Bunun aldığı sonuçları Bjelica almış olsa Trabzon meydanında şeyinden tavana asılıp sallandırılmıştı. Başarısız olmanın da bir sınırı vardır. Şenol Güneş'e sadece başarısız demek yetmez. Rezil oldu, kepaze oldu demek bile yetmez. Yüzü bile kızarmıyor ilginç bir şekilde. Abdullah Avcı da böyleydi. Bu modeller hep bizi mi buluyor nedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim