Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Hoca gerçekten bu maçta Trabzonspor'a yakışır futbol oynadınız ve işte istediğimiz Trabzonspor budur.MaşaAllah Şenol Hoca Futbolcular hepinize helal olsun tebrikler...

Yorum

• sizi bilmem de beni çok şaşırttı. takım haftalardır yenildiği maçlarda bile bir oyun oynuyordu. bu sonuçlar tesadüf değil. istifa et falan yazdık ama hepsini yedirdi bize şenol hoca uzun yıllar takımın başında kalmalı sonuç ne olursa olsun.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Trabzonsporuma yakışan oyun bu. Teşekkürler Şenol hoca

Yorum

• Takım son 3 resmi maçında da çok iyiydi. Takım da oturdu epey sanki. Kadronun ana elemanları bir süre daha maç kacirmadan devam edebilirse iyi gidisatimiz sürer. ( Uğurcan, batagov, Pedro, mendy, nwakame, visca, banza, cham).

Yorum

• Lafı yedirdi harbi, böyle devam hocam.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Yorum

• Tam bir doktor. Yıllardır akut kabızlıktan muzdarip takıma geldi, teşhisi koydu, tedaviyi uyguluyor. Seneye bu takım çatır çatır top oynayacak.
                Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İnandık şefim.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• tebrikler

(UEFA)

Yorum

• Son 5-6 haftadır oyun olarak son 3 maçtaki futbolu maçlarda bölüm bölüm oynatıyordu..Jairzinho kardeş de Samsun maçı sonrası buna dikkat çekmişti sanırım.Kendisine de selam olsun.Ama son 3 maçtaki oyun bizim 93'te leekens'in gidişinden sonra takımın başına gelip de iki buçuk sezonda 2 ikincilik ( birisi malum 95-96 sezonu ) bir Türkiye Kupası ve bir cumhurbaşkanlığı iki de başbakanlık kupası kazandırdığı , yine aynı şekilde 04-05 sezonu Ziya Doğan'ın yerine geldikten sonra takıma oynattığı oyun ve son olarak Hugo Broos'un yerine geldikten kısa bir süre sonra Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazandırıp 10-11 sezonundaki şampiyon takıma oynattığı oyunun bana göre aynısı..O dönemlerde de kapılan toplarla direkt kaleye inip bol gollü galibiyetlere sahne olan maçlar kazanıyorduk..Son 3 maçtaki oyunda benim gördüğüm budur.Keşke 96-97 sezonunda , 05-06 sezonuda ve 12-13 sezonunda takımı bırakmasaydı.Bizim Alex Fergusonumuz olurdu.Ama O'na bu takımın başında şampiyonluğu 3 kere yedirmeyen sistem bu sefer inşaallah mağlup olacak .

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son 5-6 haftadır oyun olarak son 3 maçtaki futbolu maçlarda bölüm bölüm oynatıyordu..Jairzinho kardeş de Samsun maçı sonrası buna dikkat çekmişti sanırım.Kendisine de selam olsun.Ama son 3 maçtaki oyun bizim 93'te leekens'in gidişinden sonra takımın başına gelip de iki buçuk sezonda 2 ikincilik ( birisi malum 95-96 sezonu ) bir Türkiye Kupası ve bir cumhurbaşkanlığı iki de başbakanlık kupası kazandırdığı , yine aynı şekilde 04-05 sezonu Ziya Doğan'ın yerine geldikten sonra takıma oynattığı oyun ve son olarak Hugo Broos'un yerine geldikten kısa bir süre sonra Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazandırıp 10-11 sezonundaki şampiyon takıma oynattığı oyunun bana göre aynısı..O dönemlerde de kapılan toplarla direkt kaleye inip bol gollü galibiyetlere sahne olan maçlar kazanıyorduk..Son 3 maçtaki oyunda benim gördüğüm budur.Keşke 96-97 sezonunda , 05-06 sezonuda ve 12-13 sezonunda takımı bırakmasaydı.Bizim Alex Fergusonumuz olurdu.Ama O'na bu takımın başında şampiyonluğu 3 kere yedirmeyen sistem bu sefer inşaallah mağlup olacak .

En büyük destekçilerinden biriyim, forumu az takip eden bilir.
                        Yönetim nokta atış transferler yaparsa, 2015-2018 Beşiktaş'ını izletir bize.
                        Şampiyonlukla emekli olması lazım, bunu gerçekten hak ediyor...

Yorum

• Beşiktaş döneminde camiasını kırdı, incitti ama ben onu Trabzonspor sevgisine kefilim. 3-4 sene kalıp şampiyon yapıp öyle emekli olması hem Trabzonspor'a hem de kendisine yakışır.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Bu enkazdan sağ çıkmak zordu hocam.Enkazdan çıkardın takımı şimdi iyileşme süreci başlayacak inşallah.

Yorum

• beşiktaş olayı boş muhabbet. dünyanın en güzel rengi siyah beyaz falan demesi tamamen normal. adam profesyonel aga para kazanıyor. önemli başarılar kazanmış. bide kendini efsane diye yutturmaya çalışan rizeli haine bakın. şenol baba adamdır.

desteğe devam ölene kadar takımın başında kalmalı.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim