İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor'lu olsun olmasin ben Turkiye'de futbolla ilgilenen herhangi birinin Senol Gunes hocaya kin tutacagini, cekemeyecegini, kiskanacagini zannetmiyorum. Olsa olsa kendisini benim gibi, siz ve sizin gibi dusunenlerin/ iddia edenlerin aksine, Trabzonspor gibi her zaman sampiyonluk hedefleyen, hedeflemesi gereken bir takimin hocasi olarak yetersiz gorenler olabilir. Bunun cekememezlik, kiskanmak gibi seylerle de ilgisi, alakasi yoktur.
-
Sayın Berati Bey;
Arzunuz üzre, fazla uzun yazmayacağım. Ama iki nokta var ki, yazmadan geçemeyeceğim:
1-) Hayatımda ilk defa "Buyrun efendim" diye hitap ettiğim birinden "laubali" olduğum fırçasını işittim. Halbuki bu, benim günlük hayatta çok kullandığım ve siz hariç kimsenin rahatsız olmadığı bir hitap şeklidir.
2-) "Üç buçuk senede alınan tek bir (1) Türkiye Kupası başarı mıdır?" sualimi, ikidir ustalıkla atlatıyorsunuz.
Selamlar.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Evet, kendisiyle bayağı bir hasım oluruzİlk olarak ahman1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCYZİO abicim sen ne kadar çok yorum yazdın bu senol güneş konusunda çok dolusun galiba. aranızda husumet mi var acaba??
. Ne zaman Trabzonspor'un başına teknik direktör olmak istesem; hep onu seçtiler
, beni seçmediler
.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
sheva
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, kendisiyle bayağı bir hasım oluruz
. Ne zaman Trabzonspor'un başına teknik direktör olmak istesem; hep onu seçtiler
, beni seçmediler
.
hocam demek ki ben de o yüzden sevmiyorum bu kadar... bilinçaltıma yer etmiş
Yorum
-
Misafir
Benim amacım fırça atmak asla ve asla değil ama bazı sözcükler vardır ki yerinde ve zamanında kullanılmadığında amacının dışına çıkar ki bunu ustalıkla kıvırma hamleniz olarak kullandığınızı düşünüyorum. Çünkü şu anki şekilde asle ve asla değildi sizin buyrun efendiminiz. Ama eğer amacınız o ise gerginlikten ben yanlış anlamışım o zaman özür.İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın Berati Bey;
Arzunuz üzre, fazla uzun yazmayacağım. Ama iki nokta var ki, yazmadan geçemeyeceğim:
1-) Hayatımda ilk defa "Buyrun efendim" diye hitap ettiğim birinden "laubali" olduğum fırçasını işittim. Halbuki bu, benim günlük hayatta çok kullandığım ve siz hariç kimsenin rahatsız olmadığı bir hitap şeklidir.
2-) "Üç buçuk senede alınan tek bir (1) Türkiye Kupası başarı mıdır?" sualimi, ikidir ustalıkla atlatıyorsunuz.
Selamlar.
İkincisine sıra gelince bende TRABZONSPOR'umuzun hedeflerini sadece Türkiye Kupası ile örtüştürenlerden rahatsız olduğumu defalarca beyan ettim gerek bu sitede gerek diğer dost sitelerde. Ama konu farklı bu yönetimle alakalı bizim şu anki konumuz Şenol Güneş ile alakalı. Başarılıdır başarısızdır önemli olan onun hakettiği saygıyı görmesidir benim kanaatim bütün kavgam bundandır.
Yoksa bu durumdan Şampiyonluk yaşamış ve Şampiyonluk anılarıyla Trabzonsporumuza taraftar kazandırmaya çalışan birisi olarak benide hiçbir şekilde mutlu etmemekte, taraftar kazandırmaya çalıştığım kişilerinde gözünde inandırıcılığımı kaybetmeme vesile olmaktadır.
Ben Türkiye kupası değil 3 senede bir gelecek Şampiyonluğun bile bize az geldiğine inanan birisiyim.
Saygılarımla..........
Yorum
-
Ben de zaten Sayın Şenol Güneş'in koskoca üç buçuk yılda kazandığı tek bir Türkiye Kupası'ndan bahsediyorum. Bugünkü yönetimden değil.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkincisine sıra gelince bende TRABZONSPOR'umuzun hedeflerini sadece Türkiye Kupası ile örtüştürenlerden rahatsız olduğumu defalarca beyan ettim gerek bu sitede gerek diğer dost sitelerde. Ama konu farklı bu yönetimle alakalı bizim şu anki konumuz Şenol Güneş ile alakalı.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Misafir
Yav sen laf anlamamakta ısrarcısın seninle fazla uğraşamam kusura bakma. Bu şekilde konuları çarptırttığın müddetçe hiçbir yazına cevap yazmayacağım. Sen işin dalgasındasın. Senin amacın fayda değil ikilik çıkarmak bu apaçık ortada. Kendine başka eğlence bul.İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de zaten Sayın Şenol Güneş'in koskoca üç buçuk yılda kazandığı tek bir Türkiye Kupası'ndan bahsediyorum. Bugünkü yönetimden değil.
Yorum
-
Hakikaten bazı yazdıklarınızı anlayamıyorum. Bu da, araya hiç bir virgül koymadan yazdığınız çok sayıda kelime içeren cümlelerden kaynaklanıyor. Ama şunu bilmenizi isterim: Hiç bir zaman anlayıp da, çarpıttığım cümleniz olmadı.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav sen laf anlamamakta ısrarcısın
Estağfurullah; niye kusura bakayım? Benimle tarışmaya siz başladınız, siz çekiliyorsunuz. Bu, en tabii hakkınız.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseninle fazla uğraşamam kusura bakma.
Tekrar ediyorum; konuları çarpıtmıyorum ama, cevap yazmasanız, fazla da üzülmem.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şekilde konuları çarptırttığın müddetçe hiçbir yazına cevap yazmayacağım.
Bu forumda, yaklaşık 10 aydan beri yazıyorum; ilk defa bu ithamla karşı karşıya kalıyorum. Sizin yorumunuzdur; saygı gösteririm.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen işin dalgasındasın.
Sizin görüşünüzde olmayan herkesi "ikilik çıkarmak"la suçlarsanız, forumda "ikilik çıkarmayan" kimseyi bulamazsınız.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin amacın fayda değil ikilik çıkarmak bu apaçık ortada.
İşe hiç bu pencereden bakmamıştım ama, madem arzu ediyorsunuz, bir de eğlence tarafından bakalım. Bir sonraki mesajımı bekleyin.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendine başka eğlence bul.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
7'nin Tılsımı
Efendim;
Mâlum, (ben de dâhil) hepimiz Ziya'ya kızdık. "Neden ard arda 7 maçta sadece 1 puan aldı?" diye. Bu konu üstünde düşünürken, aklım rakamlara takıldı:
7 maçta 1 puan.... 7 maçta 1 puan.... 7 maç, 1 puan. 7,.. 1... 7,... 1... 7-1.
Bir yerlerden hatırlıyordum, bu skoru... Ama nereden? Ah, evet, evet... Keşke hatırlamaz olsaydım. Tarihimizdeki en ağır mağlubiyet.
Beşiktaş: 7 - Trabzonpor: 1
Sonra oturdum; "bu maçta teknik direktörümüz kimdi?", onu hatırlamaya çalıştım. Düşündüm, düşündüm....
Hâlâ düşünüyorum.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir kere cyzio Trabzonsporumuza mal olmuş bir kişiye direk Şenol diye hitap ettiğinden dolayı seni kınıyorum.
şenol.....En son Asprilla tarafından düzenlendi; 18.12.2006, 08:15.
Yorum
-
İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCyzio kardeş sana birkaç çift sözüm olacak.
1. Forumda yazı yazmasını senden öğrenmeye hiçmi hiç ihtiyacım olmadığını ve benim için bildiklerimin yeterli olduğunu seninde bilmeni isterim.
2. Öyle yada böyle büyük yada küçük olman pek fark etmiyor ama önemli olan Türk Futbol Tarihinde ve Trabzonsporumuzun tarihinde kendine yer etmiş büyük bir değer ve büyük bir insana ismiyle hitap etmen saygı anlayışında ne derece yeri var bilmiyorum ama benim için çok önemli olduğu gibi benim gibi birçok TRABZONSPOR'lu kardeşlerim içinde aynı anlam ifade ettiğini düşünüyorum.
3. Kendinle barışık olduğuna ve doğru yaptığını halen daha düşündüğüne asla ve asla inanmıyor herkese cevap verme yarışına girmende bunun bir göstergesi olduğunu düşünüyorum.
4. Burada foruma yazı yazdığın müddetçe birçok övgü almayı beklediğin/düşündüğün gibi eleştiriye açık olman gerektiğini bilmen/düşünmen gerekmiyor mu?
Eğer yanılıyorsam beni düzelt seni yazılarından dolayı değil sadece ve sadece Trabzonspor taraftarı olduğun için seviyorum, bunu bil ve asla ve asla haddini aşacak kelimeler etme.
Elimizde bir değer var buna istanbul medyasına, istanbul klüplerine ve büyüklüğümüzü tartışmaya açmaya kalkan densizlere ve haddini bilmeyenlere karşı hep beraber sahip çıkmamız gerekirken neden birbirimizle kavga aşamasına geliyoruz bunu hiç düşündünmü?
Bundan sonra aynen senin yaptığın gibi üzerime bir atıfta bulunmadığın müddetçe sana cevap yazmayacağım.
Son söz olarak herzaman söylediğim bir sözü tekrarlıyorum.
GÖNLÜNDE TRABZONSPOR VE TRABZONSPOR SEVGİSİ ASLA EKSİK OLMASIN.
Sevgi ve Saygılarımla........
Sayın Berati,
Forumda değil herhang bir yerde nasıl yazı(YAZI) yazılır?
sizin yazınız: hiçmi hiç ihtiyacım olmadığını
doğrusu: ihtiyacınız var çünkü ilokulun ilk sınıfında öğretilir ki soru eki olan "mi" ayrı yazılır
sizin yazınız: olduğunu seninde
doğrusu: ilkokuldan bile önce öğretilir ki 'dahi' anlamına gelen 'de' ayrı yazılır
lütfen bkz. www.dahianlamindakideayriyazilir.com
sizin yazınız "yada böyle büyük " " büyük yada "
bakınız aynı site: "ya da " olması lazım
www.dahianlamindakideayriyazilir.com
sizin yazınız kardeşlerim içinde aynı anlam
doğrusu: bakınız aynı site "için de"
www.dahianlamindakideayriyazilir.com
sizin yazınız: istanbul medyasına, istanbul
doğrusu: yine ilkokul: Özel isimler büyük harfle başlar: İstanbul
sizin yazınız "hiç düşündünmü?"
doğrusu: bakınız yukarıda "mi" soru eki hakkındaki bilgi
Üsluba hiç değinmiyorum bile...
İnsanları tehdit edeceğiniz ve onlara "nasıl yazı yazılacağını" öğretmeye kalkışacağınız yerde önce en basit yazım/yazılım kurallarını öğrenin.
Diğer yazılarınız için de(hani bu 'de' o 'de' işte. bir türlü becerip de ayıramadığınız) aynı şeyler geçerli. Böyle bir durumda(bu 'da' o 'da' değil) fikirler meselesine girmeye gerek bile görmüyorum.
Aklımada iken yeniden ve her zaman: Şenol
site yöneticilerine saygılarımla...
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfendim;
Mâlum, (ben de dâhil) hepimiz Ziya'ya kızdık. "Neden ard arda 7 maçta sadece 1 puan aldı?" diye. Bu konu üstünde düşünürken, aklım rakamlara takıldı:
7 maçta 1 puan.... 7 maçta 1 puan.... 7 maç, 1 puan. 7,.. 1... 7,... 1... 7-1.
Bir yerlerden hatırlıyordum, bu skoru... Ama nereden? Ah, evet, evet... Keşke hatırlamaz olsaydım. Tarihimizdeki en ağır mağlubiyet.
Beşiktaş: 7 - Trabzonpor: 1
Sonra oturdum; "bu maçta teknik direktörümüz kimdi?", onu hatırlamaya çalıştım. Düşündüm, düşündüm....
Hâlâ düşünüyorum.
Sayın Cyzio,
bence bu konulardaki engin ve derin bilgisi olan Sayın Berati'ye sorunuz. O her zamanki gibi sizi aydınlatacaktır
Saygılarımla Sayın Poetricus..
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum