Şenol Güneş fanboylar bizden iyi bilir ve anlar onun için susalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu kadar kötü hocalık performansı olamaz ya, her kornerde kontra yedik, her atakta kontra yedik, 7 kişi rakip ceza sahasında böyle aptal bir taktik olabilir mi?Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
-
+ Hediye penaltı ve kazma Banza.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Trabzonspor'daki görevi teknik direktörlük değil ki. Erto'ya kalkan olmak.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOn iki maçta üç galibiyet...
Beşiktaş'ta maç başına iki puanın üstündeyken kıçına tekmeyi vurmuşlardı. Bizimkiler turşusunu kuracak.
Yorum
-
Hayal mi satsın?İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalibiyet serisi yapıp ligi en üst yerde bitirmeye çalışacağız demesi gerekirken bu seneyi kayıp olarak görmemiz lazım diyor. resmen fiyasko. ben futbolcu olsam oynamam. takımın iddiası yok nasıl olsa. hoca böyle derse sahadaki futbolcu ne yapacak.
Adam gerçekçi bakıyor, takım çöpp
Yorum
-
Takımın çöp olduğunu düşünmüyorum.
Adamakıllı bir forvetimiz olsaydı şu anda çok farklı bir noktada olurduk. Sahadaki futbol benim için umut vadediyor.
Bu sezonun genel ortalamasına bakarak son haftalarda oynanan futbol için yazıyorum, skora yansımasa da yükselen bir trendimiz var.Özkan SÜMER
Yorum
-
Çözüm üretsinİlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayal mi satsın?
Adam gerçekçi bakıyor, takım çöpp
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum