Onur hemen kazanılmalı ve kaptanlık ona verilmeli diye düşünüyorum. Fatih alındıktan sonrada Pazubantın ona yakışacağı kanaatindeyim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-----------------Onur-----------------
--Tayfun---Mustafa Y.---Giray---Cale--
----------------Ceyhun---------------
------Barış------Selçuk-----Colman---
-----------------Alanzinho------------
------------------Umut----------------
Gibi ilk yarı bitirlmeliFener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
acilen oyuncu transferi yapılmalı ama transfer komitesi kurulsun önce şuan ben daha önce çok denediğimiz elimizde 7 milli oyuncu olduğu dönemde bile bizi şampiyon yapamayan şenol güneşten başkası yok işimizçok zor bize futbolcu avcısı hoca lazım yetenekli ucuz bu ligde oynaybilecek oyuncu almamız lazım
Yorum
-
Sen daha komiksin Nuriİlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok komiksiniz ya onura umuta alanzinhoya kaptanlık veriosunuz
Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
Kime verelim sen söyle.İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok komiksiniz ya onura umuta alanzinhoya kaptanlık veriosunuz
Takımda tanıdığın daha iyi birisi var mı?
Yorum
-
Mustafa Yumlu Karadenizspor'daİlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-----------------Onur-----------------
--Tayfun---Mustafa Y.---Giray---Cale--
----------------Ceyhun---------------
------Barış------Selçuk-----Colman---
-----------------Alanzinho------------
------------------Umut----------------
Gibi ilk yarı bitirlmeli
Yorum
-
Broos gibi adamıda harcadıkya heLaL oLsun bize!
Yaptığı transfer yanLışLarını Hoca'ya maLedip arkasına yasLanan yönetim istemiyoruz. ÖnceLikLe Yönetim istifa etmeLi...!!!
Takım kaptanı geçici oLarak SeLçuk oLmaLı. Ara transerde mutLak suretLe Fatih TEKKE aLınıp kaptanLık ona veriLmeLi. 2.kaptan SeLçuk, 3.kaptan Tayfun Cora oLmaLı.
Teknik direktör konusunda da Metin Diyadin ara transfere kadar devam etmeLi. Sonra yeni geLecek Yönetim birini buLur nasıLsa. Zaten kim geLdiği önemLi değiL, sezon sonu onuda göndeririz.Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!
Yorum
-
Teşekkür ediyorum. Böyle düşünen insanların olması sevindirici.İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu başlığı sinirle değil de sakin ve mantıklı düşünerek yorumlasak daha iyi olur arkadaşlar.
benim fikrim takımda kaptanlık bandını takabilecek ilk sıradaki futbolcu Selçuk İnan'dır.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Tolunay Kafkas gelsin,hem Gökhan denen adamın intikamı alınsın hem futbolcunun canına okusun istiyorum.
Şenol Güneş gelse ne yapacak?Bu kadar sakin adamı yiyorlar işte.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Öyle diyorsun da Gabric'i kim aldırdı.İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBroos gibi adamıda harcadıkya heLaL oLsun bize!
Yaptığı transfer yanLışLarını Hoca'ya maLedip arkasına yasLanan yönetim istemiyoruz. ÖnceLikLe Yönetim istifa etmeLi...!!!
Takım kaptanı geçici oLarak SeLçuk oLmaLı. Ara transerde mutLak suretLe Fatih TEKKE aLınıp kaptanLık ona veriLmeLi. 2.kaptan SeLçuk, 3.kaptan Tayfun Cora oLmaLı.
Teknik direktör konusunda da Metin Diyadin ara transfere kadar devam etmeLi. Sonra yeni geLecek Yönetim birini buLur nasıLsa. Zaten kim geLdiği önemLi değiL, sezon sonu onuda göndeririz.
Transferin hepsini de Bross'a bıraksaydık sonuç yine bundan farksız olmayacaktı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum