Bunlar para yiyor sende görmezden geliyorsun başka türlü bu transferler açıklanamaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Şenol Güneş: "Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir."
Şaka bu adam ya..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Orta saha konusundaki samimiyetsizliğine bakalım:
* Bodrum maçı, Lundstram stoper.
Mendy - Ozan - Cham başladı, devrede Mendy'yi stopere çekti. Maçı Cham-Ozan-Umut-Nwakaeme ve çift forvetle bitirdi.
* Samsun
Mendy cezalı.
Ozan-Lundstram-Cham başlıyor.
* Alanya kupa maçı
Mendy-Umut-Ozan üçlüsü ve Cham kanatta başlıyor.
İlk devre 0-0.
Ozan çıkıp Nwakame giriyor.
Mendy-Umut-Cham'a dönüyor. Nwakaeme solda...
Maç 3-0...
* Antalya
Bir önceki maçı bitiren üçlüyle başlıyor:
Mendy-Umut-Cham
5-0...
* Sivas maçı
Cham sakat diyor. Onun yerine Ozan oynuyor.
4-0...
* Kayseri
Cham kesildi. Artık Ozan on bir...
Devrede Cham'ı alıyor ama Umut çıkıyor.
Mendy-Ozan-Cham...
İkinci devre XG sıfır!
* Eyüp maçı
Mendy cezalı, Savic on bir, Cham yine kesik...
Lundsram - Umut - Zubkov!
Devrede Umut ve Zubkov çıkıyor, Cham ile Ozan giriyor.
Oyuncu korumak veya hedef göstermek gibi bir amacım yok. Hani hoca diyor ya "Oyuna alıyorum, oynamıyor"...
Stoper yokken, Lundstram orayı iyi kötü kotardı.
Alanya ikinci devresi ve Antalya maçında Mendy - Umut - Cham'la skor bulduk. Cham sakatmış, Ozan'la Sivas maçını çıkardık. Kayseri maçında niçin Cham'a dönmedik sakatlığı geçtiyse? Kaldı ki geçmiş, devrede oyuna aldı. Ama umut niye çıktı? Niçin bulduğumuz çözüm anahtarını değiştiriyoruz? Eyüp maçında Zubkov'un on numara başlaması mesela... Eyüp maçında kulübeye çekilen Cham ve Ozan, bjk maçında on bir!
Hocanınki arayış değil macera. Bu kadar istikrarsız tercihler yapacaksın ve performans bekleyeceksin.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Vay arkadaş takımının kaptanına rakip taraftarı tonla küfür etti, bu da gitti onları selamladı.
Şimdiye kadar kötü hoca çok gördük ama böylesini değil. Bu başka birşey.
Bir de buna efsane diyorlar.
Çapsız yönetimlerin, çapsız hocası.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 21.02.2025, 15:27.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Yorum
-
Folcarelli konusunda açıklamalarına katılmıyorum. Evet oyunu yönlendirme özelliği yok gibi. Videolarında sadece topu alıp çalım atan adam geçen oyuncu özelliği gözüküyor.
Lakin bu adam 18 Mayıs 2019 da Trabzon'da oynanan Beşiktaş maçında hem Beşiktaş'ın hem milli takımın hocasiydi. 2-1 kazandığımız maçta abdulkadir parmak hayatının maçını oynadı. Ramazan ayıydı da hatırlıyorum. O maçtan sonra hatta parmak ramazan ayiydi gidip ramazan davulculugu yapmıştı. O hafta milli takım aday kadrosu açıklandı ve parmak yerine bütün sezon leş atan Oğuzhan Özyakup kadroya alınmıştı. Hatta sordular niye oguzhani aldın diye. Cevap olarak onu da siz beni eleştirin diye aldım demişti.
Oyunu yönlendiriliyor diye çöp adam olmuyor. 2019 Ocak - 2019 Haziran arası abdulkadir parmak oyunu çok mu iyi yonlendiriyordu. Ama gayet iyi katkı veriyordu o dönem. Sonraki zamanlarda Şenol parmaki milli takıma çağırdı ama performans olarak çok kötüydü parmak. Eski formda zamanları gibi değildi.
Yorum
-
Senol hocanin küçükken bjkli oldugunu, Trabzon'da oldugu için orada yetistigi ve yasadigi için Trabzonspor'da kariyer yaptigini düsünüyorum ben... üstteki vidyonun sonunda ve baska hatirladigim görüntülerde de bizdeyken kupa falan kazandigindaki sevinçleri hareketleriyle bjkde yasadigi basarilardaki tavirlari çok sevdigi renkler siyah ve beyaz arasindaki fark gibiydi (biraz abarttim tamam)
Fiko ile çocuksu hareketler, en güzel renkler siyahbeyaz cart curt, çocuk gibi kosmalar 3lü çektirmeler, bizim taraftar kendisini 3'lüye 15 20 sene önce çagiriyordu ama nâfile, en fazla gidip el salliyordu... yok arkadas bu adamin ya psikolojik sorunlari, ya takintilari, ya da özünde bjklilik var... yaptiklari sâdece Istanbul'a yaranmayla açiklanacak seyler degil kendimizi kandirmayalimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Senol hoca iyi bir trabzonsporlu ama belki bugunku trabzonu hissetmiyor olabilecegini dusunuyorum. Besiktas senol hocanin kucuklugunde trabzonspor yerine tercih edilecek bir buyuklugu oldugnu dusunmuyorum..kaldiki yakindan tanidigimiz arkadaslari ve temasda bulundgumuz kadariyla boyle birseyden bahsedemeyiz. Besiktas macerasida bir baska trabzonlu ahmet nuri cebi ile basladi…İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol hocanin küçükken bjkli oldugunu, Trabzon'da oldugu için orada yetistigi ve yasadigi için Trabzonspor'da kariyer yaptigini düsünüyorum ben... üstteki vidyonun sonunda ve baska hatirladigim görüntülerde de bizdeyken kupa falan kazandigindaki sevinçleri hareketleriyle bjkde yasadigi basarilardaki tavirlari çok sevdigi renkler siyah ve beyaz arasindaki fark gibiydi (biraz abarttim tamam)
Fiko ile çocuksu hareketler, en güzel renkler siyahbeyaz cart curt, çocuk gibi kosmalar 3lü çektirmeler, bizim taraftar kendisini 3'lüye 15 20 sene önce çagiriyordu ama nâfile, en fazla gidip el salliyordu... yok arkadas bu adamin ya psikolojik sorunlari, ya takintilari, ya da özünde bjklilik var... yaptiklari sâdece Istanbul'a yaranmayla açiklanacak seyler degil kendimizi kandirmayalim
Belirli acilardan kendisine hak veriyorum trabzon konusunda ama bu trabzonsporu etkileyecek noktalarda cizgileri asiyor yada asarsa bu itiraz edebilecegimiz noktalara gelebilirıslak imza....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum