Kaptanlık Türkiyede çoğu zaman işte çok gol atan işte takımın en pahalı oyuncusu işte ne bileyim en yaşlısı falan gibi böyle saçma sapan bişeyler var bu ülkede.....Bence bir takımın kaptanı hüseyin çimşir gibi mazlum veya alex gibi türkçe konuşmayan veya ibrahim üzülmez gibi yaşa hürmeten veya Arda turan gibi yetenekli veya işte alt yapıdan yetiştiği için falan gibi saçma şeyler olmamalı....Kaptan Puyol gibi Terry gibi hiç sevmesemde bülent korkmaz gibi.... ilk önce saha içinde ve dışında olmalı....Tayfur havutçu gibi olmalı....Ünal kahraman gibi olmalı.....Tayfun coraymış yok tolgaymış bunlar fasa fiso...Bir kere takımın kaptanını kesinlikle teknik direktör belirlemeli...Fatih Tekke gelirse fatih tekke kaptan yani bunun diğer bir yolu yok....ama Arkadaşların bir çoğunun dediği gibi şuan takım içindeki oyuncular göz önüne alındığında Selçuk inan'ın kaptanlığı taşıyabileceğine inanıyorum....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Takımlar arasındaki farkı bilmiyorum ki bir şey diyeyim
Mesela Şenol Güneş'in takımı yıllardır şampiyon olan bir takım mıydı? Ya da yıllardır şampiyon olmayıp da yeni bir kadro kurup şampiyon olmak isteyen bir takım mıydı? Gerçekten bilmiyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Öyle bir kulübüz ki sıradan taraftar bile olacakları yüzde yüz biliyor. Geçen sene Ersun gönderilecek denmeye başladığında şimdiye kadarki olacakları yazıp çizdik. Haklı da çıktık.
Eee şimdi ne olur? Seneye bu zamanlar da Şenol Hoca gider, kim gelir henüz belli değil. Bu sene sonunda da seneye 13. haftada gelecek diğer teknik direktörümüz aşağı yukarı belli olur herhalde. Büyük ihtimal yabancı.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Şenol Güneş Teknik dirktör , Hami Mandıralı ve Ünal Kahraman Yardımcılar
Kaptan, Fatih Tekke
Gelecek yıl da Gökdeniz gelir.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
futbollarının son baharında gelmesinlerİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kaptan, Fatih Tekke
Gelecek yıl da Gökdeniz gelir.
.. gelsinler işde şimdi zor durumdayız..
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
Katılıyorum.Hatta Fatih Tekke bıraktıktan sonra bu takımın kaptanı Selçuk olmalı.İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke gelene kadar kaptan Selçuk İnan olmalı.. O vasıfta başka adam yok takımda..Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
-
Bu ne iştir abi Fifa açıklıyor buralarda ses yokİlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeul'den ayrılan Şenol Güneş tekrar Trabzonspor'un kontrolünü aldı.Türkiye'yle dünya kupasında yarı final oynadıktan sonra,kontratının bitiminde 2007 Ocak'ta Seul'e katıldı.Başkent takımındaki 3 sene boyunca 2008 ve 2009'da kupaya yaklaştı fakat görev süresi boyunca eli boş kaldı.Geçen hafta sonu penaltı atışlarıya Chunnam Dragons'a elendiler.Belçikalı Hugo Bross'un yerini almak için Asya'dan ayrıldı.Bross haftasonundaki farklı sonucun ardından takım 9.luğa düştü ve görevinden alındı.
Taraftarın ve takımın sevgilisi olan Şenol Güneş kulübün web sitesine konuştu;''Ayrılıyorum fakat Seul'ü ve burdaki günlerimi asla unutmayacağım.Beraber çok yol aldık ve ben inanıyorumki Seul kendini geliştirmeye devam edicek ve gelecek yıl şampiyon olacak.''
Seul Asya kupasında Qatar'ın Umm Salal takımına çeyrek finalde elenmişti.'' Buradaki 3 yılım boyunca kazanamadığımız için üzgünüm,hayal kırıklığına uğradım.''
Elimden geldiğince çevirmeye çalıştım,Türkçesi budur arkadaşlar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum