Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim adayım Hami. Trabzonspor'u kaldırabilecek tek kişi şu an bence, Benim gözümde sonsuz kredisi olabilecek birisi...

Egemen'in kaptanlığı hataydı, bakın Galatasaray Sabri'yi kaptan yapıyor mu? Umut'u çekmeye mahkumsak o olsun kaptanımız, ama benim her zaman gönlümdeki isim Tayfun Cora'dır Tekke'den sonra
    En son Tanju tarafından düzenlendi; 23.11.2009, 21:12.
    "53"

Yorum

• tayfun cora ve tolga zengin diyenlere şaşıyorum. ne isimleri var ne yetenekleri ... yetenekli trabzonlu trabzonsporlu topçu yakışır kaptanlık .. fatıh tekke gıbı gokdenız gibi hami mandıralı gibi

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Adil abi,

Seni tebrik ediyorum ben.
        Sağol İlhan teşekkür ederim.

O güzel memleketimde bu kadar entrika kaynatan SARMAŞIK BÜLBÜLLERİNE örnek olsun, Yazık oluyor benim gelin gibi masum Trabzonsporuma, Yazık oluyor benim damat gibi Trabzonsporumu seven taraftarıma, Yazıklar olsun bizleri bu hallere düşüren zihniyete, bizim sevdiğimiz takımımız böylemi olacaktı, bizler böyle entrikalara maruz kaldığımız sürece 125 yıl daha amacımıza ulaşamayız,

İlhan kardeş, kusura bakma, içim o kadar dolu ki, yazdıklarımın site içindeki hiçbir kardeşimle alakalı değildir. Ancak kırk ambarlarının her hüçrelerini doldurmaya çalışan SARMAŞIK BÜLBÜLLERİ'ne lanet olsun,

Biz bu takımı herkesten daha fazla seviyoruz.

Tayfunu Stoper oynatsınlar, kaptan yapsınlar. Tutar.
        BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Yerli Giray Bulak; yabancı Gigi Multescu.
          Özkan SÜMER

Yorum

• ben şenol güneş i hem başkan hemde teknik direktör olarak gelmesini istiyorum çokmu şey istiyorum.forvete hamiyi isityorum 40 yaşındaki haliyle gökhandan umutdan iyi oynayacağı kesin

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yerli Giray Bulak; yabancı Gigi Multescu.
              Yabancıya bir adayda Carol Pecze

Yorum

• İlk olarak kansevver tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tayfun cora ve tolga zengin diyenlere şaşıyorum. ne isimleri var ne yetenekleri ... yetenekli trabzonlu trabzonsporlu topçu yakışır kaptanlık .. fatıh tekke gıbı gokdenız gibi hami mandıralı gibi
                var mı bizde şuan öyle futbolcu yok en ideali tayfun coradır.Hırs desen var takımı ateşler mi bence ateşler o zaman sorun yok
                YOU WİLL NEVER WALK ALONE!!!

Yorum

• erikson =) bi heyecan lazım

Yorum

• ersun hocam tekrar gelsin.
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• sadri şener yönetimi mevcutken ersun hoca tekrar gelmez gibime geliyor. bence artık trabzonspora hiç gelmez

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yabancıya bir adayda Carol Pecze
                        Ekleyelim onu da listeye, ismi pek yabancı gelmedi.Hem bizim yaratıcı yerel medya içinde çok uygun bir soyadı var.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak diegorobson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ersun hocam tekrar gelsin.
                          Mazlumu getirin hesabı yani.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ersun hoca tekrar gelmez gibime geliyor. heleki bu yönetim hala buradayken
                            yönetim alıştıya tükürdüğünü yalamaya , ondan dedim
                            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Yorum

• Trabzonspor'da devrim yapabilecek yabancı bir Hoca istiyorum. Profesyonelliğe ihtiyacımız var, alt yapı dahil tüm kademelere katkı sağlayacak, futbola bakış açımızı değiştiricek biri uzun vaadede takımda kalmalı. Derwall'in Türk Futboluna yaptığı devrimi Trabzonspor'a yapabilcek bir teknik direktör ilaç olacaktır ama ona uygun bir çalışma ortamı da yaratmak gerekir bunların hepsi hayal tabi olmayacağını artık biliyoruz bol keseden sallayan kendini geliştirmeyen yerli Hocalarımız bizi kurtarır.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mazlumu getirin hesabı yani.
                                yok ya hüseyini getirin demedim , bizim mazlumumuz oydu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim