İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Önceki herif o kadar düşürdü ki teknik direktörlük ve oyun kalitesini, Şenol Hoca nasılsa beklenti düştü, sıvayabilirim diye düşünüyor herhalde.İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikebahçe maçını kazanırsa iyice cıvıtıp sol bekte sağ açık, sağ açıkta stoper, santrforda ön libero oynatmak gibi yeni fantazilere yelken açabilir. O potansiyel var. Stoper tandeminde 2 tane orta saha oyuncusu oynatan teknik direktör dünyanın neresinde görülmüş? Var mı bir örneği?
ORta saha sorunlarımız ortada iken Mendy Lunstram ikilisini stopere atıp Chamı yedeğe çekerek, orta sahayı Okay-Bardhi-Ozan üçlüsünden oluşturmak cinnet seviyesi...
Ben hiç duymadım iki merkez orta sahadan stoper tandemi kuran hoca.
Mendy için Avcı'ya takmıştık, Şenol Hoca kendinden geçti.
İki stoperi de orta sahadan çekmeye başladı.
Çekecek çilemiz var anlaşılan!
Yorum
-
Bence teknik direktörlerin disiplinsizlik problemi başkan figürünün zayıf olmasından kaynaklanıyor. Muharrem Usta döneminde Ersun Yanal da böyleydi. Saçmalıktan saçmalığa koşardı. Başkanın bir ağırlığı olacak. Teknik direktör başkandan çekinecek. Saçmalamaya karar vermeden önce "bu kadroyla çıkarsam başkan benim çarkıma çokokrem sürer" deyip vazgeçeçek. Erto'nun herhangi bir ağırlığı yok ki.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceki herif o kadar düşürdü ki teknik direktörlük ve oyun kalitesini, Şenol Hoca nasılsa beklenti düştü, sıvayabilirim diye düşünüyor herhalde.
ORta saha sorunlarımız ortada iken Mendy Lunstram ikilisini stopere atıp Chamı yedeğe çekerek, orta sahayı Okay-Bardhi-Ozan üçlüsünden oluşturmak cinnet seviyesi...
Ben hiç duymadım iki merkez orta sahadan stoper tandemi kuran hoca.
Mendy için Avcı'ya takmıştık, Şenol Hoca kendinden geçti.
İki stoperi de orta sahadan çekmeye başladı.
Çekecek çilemiz var anlaşılan!
Yorum
-
şenol hoca malesef fatih terim gibi teknik direktörlük kariyeri bitmişe benziyor. tamam kadro ama koskoca trabzonspor 90 dakika 10 kişi oynayan göztepe'den nasıl 2 gol yer ve maçı kaybeder. ilk yarı kaleye 1 tane şut atamamışız 10 kişi kalan rakibe karşı. avcıyı yerden yere vuruyoruz da bu olayın da açıklanacak bir yanı yok. rezalet.
Yorum
-
Hocam, süper bi fikrim var. Ozan’ı kopyalayıp tüm mevkilerde oynatalım. Hatta yedek kulübesini de ozanla dolduralım ki değişiklik falan yaparken sıkıntıya düşme. Ozanı çıkarıp ozanı alEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 28.10.2024, 22:15.
Yorum
-
Avcıyı savunmak için söylemiyorum ama şenol güneşin şu yaptıklarını avcı yapsaydı oynattığı futbolu avcı oynatsaydı kaybettiği puanları avcı kaybetseydi hepimiz söver sayardık ama şenola gelince kadro böyle oyuncu yok ne yapsın oluyor...Hoca dediğinde az dokunacak takıma kardeşim yoksa ne anlamı var mahalledeki her hangi bir adam ile..Ona bakarsan o zaman avcıdaki kadro da buydu..Bir fark oyuncuları avcı aldırdı ona kabulüm. Ama yine de ne olursa olsun güneşin biraz fark yaratması gerekiyordu...Gerçi fark yarattı hakkını yemeyeyim..Avcı tek orta sahayı stopere çekiyordu güneş 2 orta sahayı çekiyor...Büyüksün hoca...
Yorum
-
Kaybolan başlıkta, geçiş süreci için bir öneride bulunmuştum. Hocanın "Devrimci" yönüne vurgu yapmıştım. Burak'ı ve nicelerinin oyununu dönüştürüp aldığı verimin altını çizmiştim. Fakat hocamız, selefinin yolundan gidip bozuk düzeni devam ettirdi. Benzer koşullar için benzer tedaviyi uygulayıp farklı sonuç alacağını sandı. Güzel konuştu ama korkak davrandı. Denilebilir ki, çift haneli sakat oyuncusu vardı millî maç öncesi... Doğru. Atalar doğru demiş: Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı.
Mayıs ayından beri pivot santrafor, oyun kurucu sekiz numara, lider stoper konuşuyoruz. Sonraki mayısa kadar da konuşulur. Peki eldekilerle, onca bonservis ödenenlerle nasıl bir yapı inşa edilebilir? Bunu niçin konuşmuyoruz? Samsun, Kayseri, Antep, Bodrum'la bu takımı kıyaslayacak kadar sefil, aciz ve rezil değiliz! Messi gelse "Çöp" ilan edilecek. Demek ki ortamda bir sıkıntı var. Başkanından hocasına, geleni değersizleştiren boktan bir ortama çevirdiler takımı.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.10.2024, 13:27.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
iki ay icerisinde basari haric herkese her duyguyu yasatti.ben sahsen gelmesini istemeyenlerdendim ama bjk macindaki istahi,hocanin aciklamalarindaki heyecani gorunce iyiki gelmis dedim.simdi son haftalarda skordan bagimsiz yaptigi tercihlere bakinca bildigin ici gecmis diyorum.abdullah avci sonrasi gelmese,takimdan bir beklenti olsa simdiye coktan kufur kiyamet baslardi.
biz mendy'i stoperde harciyor diye avci'ya saydirirken adam lundstrami onun yanina cekti.gerekirse alt yapidan iki tane cocugu koy bu kepazeligi bize yasatma.okay-ozan-bardi uclusu bildigin intihar etmektir.isin tuhaf daha dogrusu rahatsiz edici tarafi deneyip basarisiz oldugunu gorukten sonra yine ayni seyleri denemeye devam etmesi.tam olarak neyin pesindesin hocam?
ne oyun var ne skor.bu is nereye gidecek cok merak ediyorum.skorlar boyle devam ederse ligin ikinci yarisini goremez.
Yorum
-
Beşiktaş'ın emekli ettiği adamı, kurtarıcı diye getirdiler.
Onun da, onu getirenin de Allah cezasını versin...
Transfer yapamamış takımlar bile iyi kötü bir şey oynuyor, mücadele ediyor. Bizimki geldiğinden beri sadece laf... İcraat sıfır.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.11.2024, 21:18.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum