İnsanın elindeki mücevver gittikten sonra değerini anlar,bizde de durum aynı,,,Şenol hocam milli takımı Dünya 3.yaptı yaranamadı,Yüce MEVLAM yardımcısı olsun,kendisiyle her zaman gurur duyduk ve duymaya da devam edeceğiz,,,,,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Şenol Güneş, ikinci maçını da kazandı
İhsan DÖRTKARDEŞ / (DHA)
GÜNEY Kore’nin FC Seul takımını çalıştıran Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligdeki ikinci maçını da 3 puanla kapattı.
İlk maçında 19 bin kişinin izlediği karşılaşmada Daegu’yu 2-0 yenen Güneş’in çalıştırdığı FC Seul, dün de deplasmanda Chunnam ile karşılaştı ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılarak ikide iki yaptı.
FC Seul ligde şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilirken, Devlet televizyonuna Türkçe konuşan Şenol Güneş ise, galibiyete sevindiklerini ancak daha eksikleri olduğunu söyledi.
Kaynak: Milliyet
Yorum
-
Takım Lee Young'da var , oda bizden biri
Başarılar Lee Young ve Şenol Hocamız .Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
-
-
Naim
Ne dedilere Taşıyorum Bunuİlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşarılar Hocam.
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşarılar Hocam.Millet inanmazsa, burayı kaynak göster.İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dedilere Taşıyorum Bunu
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum