Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol hoca hayırdır kendinde misin! Kendini bi tokatla ve kendine gel, bu ne REZİLLİK! Pardon bütün takımı tokatla.Artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kendinize gelinnnnnnnnn!!

Yorum

• Kaç hafta geçmiş şu Göztepe maçının 28-29. dk.sında rakip 10 kişi kaldığı hâlde ilk yarıyı şutsuz kapatıyorsan senin de bir şeyleri değiştirmen lâzım. Bir t.d. bir takımda sorumluluk üstlenmeyi kabul ediyorsa kadroyu bahane etmeyecek, eldeki malzemeden farklı bir şeyler çıkaracak, farkını gösterecek ki takımın başına gelmesinin bir anlamı olsun. Yarım sezonun çöpe gitmesi demek sezonun tamamının çöpe gitmesi demek, bu kadar formsuzluğun kabul edilebilir tarafı yok, her hafta öz eleştiri yapması, gereğini yerine getirmedikçe bir anlam ifade etmiyor, zahmet olmazsa bir şeyleri değiştirmeli, takıma direnç, agresiflik kazandırmalı artık.
      En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 26.10.2024, 22:33.
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Devri kapanmış adamlardan medet ummak başa bela olacak. Zaten Şenol Güneş'in getirilmesinin tek nedeni başkanın kendini ikinci plana atıp Şenol Güneş'i kendine kalkan yapmak istemesidir. Öyle de oluyor zaten. Yahu bu müzelik adamların devri bitti. Bu arkadaşlar bu devrin futbolunu çözebilecek adamlar değil. Şenol hoca ne bilir sistem nedir taktik nedir.. Yapacağı tek şey antrenman yaptırıp takımı sahaya sürmek. Peki var mı bir hücum şablonun? Senin takımın en basit ver-kaç olayını bile yapamayacak halde. Sen de kenarda 90 dakika boyuncu elinle oraya git, şuraya gel oraya kaç falan dans edersin. Çünkü birşey bilmiyorsun. Karşında 10 kişi kalmasına rağmen her atakta belli şablonlarla atağa çıkan takım vardı. Ve sonunda senin yapamadığın verkaçlarla maçı aldı götürdü adamlar. Sen kenarda elinle oraya koş buraya koş demeye devam et.
        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Şenol Güneş | Teknik Direktör

Rezalet bir oyun ortaya koymuş olsak da gerçeklerin farkında olması ve bunu dillendirmesi güzel ama ne yapsak olmuyor sözü oldukça sıkıntılı. Kadro dışı kararlarının pek fazla çözüm olacağını düşünmüyorum. Transfer dönemini ne yazık ki fiyasko bir şekilde geçirdik. Hadi kötü oyuncular almış olabiliriz her kulüp bu hatayı yapıyor ama oyuncunun ederinin 2-3 katını verdikten sonra istiyorsan bütün borçları kapattım de fayda etmiyor...
          En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 27.10.2024, 01:08.
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rezalet bir oyun ortaya koymuş olsak da gerçeklerin farkında olması ve bunu dillendirmesi güzel ama ne yapsak olmuyor sözü oldukça sıkıntılı. Kadro dışı kararı kararlarının pek fazla çözüm olacağını düşünmüyorum. Transfer dönemini ne yazık ki fiyasko bir şekilde geçirdik. Hadi kötü oyuncular almış olabiliriz her kulüp bu hatayı yapıyor ama oyuncunun ederinin 2-3 katını verdikten sonra istiyorsan bütün borçları kapattım de fayda etmiyor...
            Kadro dışı olmazsa ozan, lunstram, dragus,bardhi izlemeye devam edeceğiz. Kadro dışı olmak zorunda. Elde iş yapabilecek, bir umut olabilecek oyuncularla devam edilmeli. Yoksa her hoca değişiminde eski vasatlar tekrar bir umut olur diye şans buluyor. Mesela umut Bozok gibi. Mesela bardhi gibi.
            Artık stoperler stoper bilgesinde oynasın. İsim farketmez. Mendy, lunstram filan stoper olmaz.

Yorum

• Feneri de yenemezse bıraksın gitsin erkenden boşa zaman kaybediyoruz bi gram katkısı yok geldi geleli aynı terane devam ediyor
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Gerekirse alt yapıdan stoper oynat ama orta sahadan stoper oynatma bu yanlıştan dön hocam. Lundstram ve Mendy yap devre arasına kadar.
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Hocam önümüzdeki maçta stoper hattında Banza-Nwakaeme ikilisini oynatmanı bekliyorum. Seni orta saha oyuncularında durduran nedir? Elimizdeki en iyi 2 orta saha oyuncusunu stoper oynatabiliyorsan, elimizdeki en iyi 2 forvet oyuncusunu da stoper oynatabilirsin bence.

Yorum

• Hocam biz seni stopere stoper oyunculari oynatman icin genclere sans icin gelmeni istedik sende Avci gibi fantasi yapacaksan derhal git bize fantasiye gerek yok. Ya sen hala su avinin cöplerine nasil sabir gösteriyorsun su bardhi dragus ilk 20 dakikada cikarirdim Td olmama ragmen
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bu oyuncular sığır gibi yatmışlar geri donuşleri hep kötüydü. Hocanın yanlışı elindeki stoperler kötü de olsa onları oynatacaksin onlar hata yaparsa Avcıya tapanlar disinda kimse sana kızmaz. Onun dışında Avci'nin pici Denswill e sakın guvenme. 5 kuruşluk haysiyet yok onda. Bardhi de Cham da ikiside kötü ama tercih edeseksen Bardiyi son 10 dk duran top için alacaksın. Adamın suçu yok şimdiye kadar risk almayın sırtı dönük top almayın denmiş adama. Yapacakları bu kadar. Bardhi, Denswill, Draguş, Ozan, Denswill bunları süresiz kadro dışı birak. Yedekler yetersiz ise kadroya dahi alma al alt yapıda 2-3 adam. Fener maçını da kafaya takma Feneri yene yene olmyorduk zaten. Kalemini kır as kes sende suç yok baskan musveddesi ve Avcı bu hale getirdi. Sen en büyük hatayi ve riski gelerek aldın zaten ikinci riski de temizleyerek al ama arkanda adam gibi başkan olacak. İnşallah o da Aralık'ta olur.

Yorum

• Hocam önce teknik ekibini biraz güçlendir bence. Gelmeden önce o kadar isim geçti hiçbirini göremedik.
                        Tek başına bu yükün altından kalkman kolay değil.
                        2. Olarak stoper meselesi… Mendy-Lundstram artık yerlerinde oynamalı. Okay- Ozan birşey olur mu diye deniyorsun anlıyorum ama o ikiliden bize bir yol olmaz. Günümüz futbolunun çok uzağında 2 tip futbolcu.
                        Birde Bardhiymiş Denswilmiş sezon sonu sözleşmesi bitecek bize birşey kazandırmayacak futbolcuları görmeyelim lütfen artık.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• AA'da itiraz edilen, sevilmeyen ne varsa yapıyor. Adam kayırmayı bırakarak başlamak lazım.

Yorum

• Dizginleri eline alamadı. Takım gemi ağzına aldı, bırakmıyor. Takım hâlâ gevşek. Maça odaklı değil. Galibiyete odaklanmış takım göremiyoruz. Ürkek, korkak, çekingen bir takım var.

Yorum

• Sayın hocam eleştirmek için erken mi bilemedim ama şuan için avcıdan hiç bir farkın yok..Tamam elinde sahada değilde merada olması gerek bir dünya adam var onu anladık ama sende biraz bir dokunuş filan mı yapsan acaba...Yada hiç yorulma istersen..Daha sezonun ilk maçından belliydi havlu atacağımız ama şuan bırak havlu atmayı kümede kalabilirsek bizim için büyük başarı olacaktır...Yaşadığımız ve daha da yaşayacağımız nice rezilliklerle tarihimize kara leke sürdürebileceğimiz bu sezonu nasıl toparlayacağız acaba...Ben bu yaşıma kadar Trabzonsporu hiç bu kadar aciz görmemiştim..Hiç kümede kalma korkum yoktu ama her geçen gün bu korku daha da büyüyor içimde..Kimse Trabzonspor düşmesin demesin..Nasıl şampiyon olabildiysek aynı şekilde de düşebiliriz...23.dakikada 10 kişi kalan rakibine karşı galip gelemeyebilirsin futbolda bunlar var ama koskoca ilk yarıda bırak isabetliyi tek bir şut bile atamıyorsan bunu anlatabilecek kelime yok..Bu takımda şu rezil oyuncu topluluğunun oynadığı oyunu bırak alt yapıyı yoldan geçen 2 3 adam bulsak yine oynardık..Kamera karşısında edebiyat yapma zamanı değil...Fener maçını alsan ne olur artık almasan ne olur.sadece 1 saatlik kendi egonu tatmin sevincinden başka hiç bir halta yaramayan bir galibiyet olur...Şenol hoca takımın başında bu başkan varken takımda bu futbolcu bile demekten çekindiğim bu kadar meralık adam varken ve ne yapacağını bilmeyen sen varken işimiz çok zor...Yazık oldu koskoca Trabzonspora..2 3 amatörün,kendini bilmezin elinde bu kulüp ne hale geldi..Ben artık UTANIYORUM....

Yorum

• Ben Pedro sakatlandı sanmıştım, keyfinden çıkarmış. Yaw 50 tane yeteneksiz yetersiz adam var, bekini niye çıkardın? Stoper ikilisini niye orta saha oyuncularından olusturuyorsun? Biz sahaya 4231, 442 vs neyle çıkıyoruz kim nerede oynuyor Cihan vs niye oynamıyor Dragus, Bardhi, Ozan, Okay bunları niye ısrarla as oynatıyorsun?

Takım karıştı şunları kadro dışı bırak alt yapıdan 2-3 oyuncuyu takıma monte et devam et. Avcı gibi herkesi farklı mevkide oynatiyorsun bize gelen niye futbolu unutuyor???
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim