başarılar Şenol Hoca...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Eleştirilerden her zaman ders almışımdır. Ama bu başlıkta, hangi eleştiriden, nasıl ders almışım; orasını pek anlayamadım. Ben yaşımı daha evvel de belirtmiştim. Ama forumun yaklaşık üç ay önce uğradığı format değişikliğinde, yaşım kayboldu. Ancak şimdi yeniden düzeltebildim. Yoksa, Allah'ın bildiğini kuldan ne saklayayım? Yaşım 44. Allah cümlemize, uzun, sağlıklı, huzurlu ömürler versin.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bak Sevgili Cyzio abi; demek sende eleştirilerden ders almışsınıs. Daha önce yaşınızı yazmamıştınız şimdi yazmışsınız.
İşte bu itirafı sizden bekliyordum, teşekkürler. Karşınızdakini anlamak istemiyorsunuz. Bu itiraf beni çok rahatlattı. Şimdi artık, forumun diğer üyelerine karşı daha rahatım.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sizin bu tavrınızla maalesef ben sizi asla anlayamıyacağım anlamakta istemiyeceğim hiçbir zaman.
Ben de öyle diyorum. Benim "Şenol Güneş'i sevmeme" fikrime saygı gösterin. Hiç ben sizlere "Yahu, ne biçim adamlarsınız? Böyle bir insanı nasıl seversiniz? Sizi kınıyorum." diyor muyum?İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İnsanların fikirlerine saygı gösteriniz diyorum
Beni galiba Sayın Asprilla ile karıştırdınız.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
siz cümle hataları aramaya çalışıyorsunuz,
Bırakın da kendimi savunayım. Eski mesajlar da, "Sezar'ın hakkı Sezar'a" deyip, Şenol Güneş'in iyi bir kaleci olduğunu söylemişim. Bunu bile söyleme hakkım yok mu sizce?İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
onda birşey bulamayınca eski mesajlara atıfta bulunuyorsunuz.
Haa, bunu sizden önce söylemişim. O da benim küçük bir üstünlüğüm olsun.
Gerçekten bilmiyorum. Ama benimki temizİlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İyiki benim çocukluğumu bilmiyorsunuz
.
Önce öğrenmem lâzımİlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yoksa sen çocukkende böyle yapmıştın deyip oralardan alıntılar yapardınız.
.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Şenol Güneş'i teknik direktör olarak da, kaleci olarak da, insanlık olarak da beğenen, hatta çok seven biriyim. Bu konuda, aslında sadece hocalık konusunda, Cyzio hocamızla %100 ters düşündüğümün de farkındayım.
Peki diğer tüm arkadaşlara soruyorum: Eleştireni eleştirmek adeti de nereden çıktı? Aynı şeyi diğer furbolcularımız başlıklarında da yapıyoruz.
Forum kurallarına aykırı olmadıkça, sergilenen her görüşe saygı duymak herbirimizin görevidir. Bu serbestliği korumak da biz yöneticilerin görevi.
Konu başlığına mesaj atıp sonuna da "anlayana" yazmak şık olmuyor. Farklı görüşlere tahammül etmemiz, saygı duymamız gerekiyor.
"Gerekiyor" sözcüğünü vurguluyorum....Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
"Tatlı Dil, Yılanı Deliğinden Çıkarır"mış. Korkarım, sırf üstadımın bu nezâketi ve objektifliği sayesinde, yakında bir "Şenol Güneş Müdafii" olacağım.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-

Bu adamı gözümüz bir yerlerden ısırıyor ama..
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
İlk olarak devbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
''devbey''öncelikle sana çok teşekkürler harika bir Şenol Güneş portresi çizmişsin ellerine sağlık duygularımıza tercuman oldun.
Şenol hocam allah yardımcın olsun inşallah çok büyük başarılar kazanırsın ve umarım buralarda bulamadığın huzur ve mutluluğu oralarda bulursun dualarımız seninle.Şenol hocam %100 olmasada çok büyük bir çoğunlukla biz seni seviyor ve saygı duyuyoruz bahtın açık olsun gönlümüz seninle.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Üstad gerekirse biz gider doldururuz stadı; pağururuk oralarda "Şenol Hoca! Şenol Hoca!" diye.İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum harika ama burada 15 000 kişi buldular mı bayram ediyorlar.
Üstte yazılanlara bakıyorum sahnede gene Cyzio Hoca var. Şenol Hoca ve öze dönme konularında tamamen ters düştüğüm Cyzio Üstad'a bir sözüm olacak:
Hocam, herkese sizin gibi bir eleştirmen lazım. Çünkü ilerleme şakşakçılarla değil, bilakis tepeden tırnağa sistemli bir şekilde eleştiriyle olur. Ben Şenol Hoca olsam Erman Topçu olarak benim yazdıklarımı değil, bizzat sizi okurdum.Çok yaşa Trabzonspor
Yorum
-
Teşekkürler. Çok değişik bir bakış açısı. Etkilenmedim değil.İlk olarak Erman Topçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstad gerekirse biz gider doldururuz stadı; pağururuk oralarda "Şenol Hoca! Şenol Hoca!" diye.
Üstte yazılanlara bakıyorum sahnede gene Cyzio Hoca var. Şenol Hoca ve öze dönme konularında tamamen ters düştüğüm Cyzio Üstad'a bir sözüm olacak:
Hocam, herkese sizin gibi bir eleştirmen lazım. Çünkü ilerleme şakşakçılarla değil, bilakis tepeden tırnağa sistemli bir şekilde eleştiriyle olur. Ben Şenol Hoca olsam Erman Topçu olarak benim yazdıklarımı değil, bizzat sizi okurdum.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Şenol Güneş'in takımı Türkiye'ye geldi
Teknik direktörlüğünü Şenol Güneş'in yaptığı Güney Kore'nin FC Seoul takımı, kamp yapmak üzere Türkiye'ye geldi.
Tokyo'dan İstanbul'a gelen FC Seoul takımı kafilesi, Atatürk Havalimanı'nda Şenol Güneş tarafından çiçeklerle karşılandı. Oyuncuları ile tek tek tokalaşan Şenol Güneş, genç ve dinamik bir ekip kurduklarını belirterek, "İyi çalışıyoruz. Kampın ikinci dönemini Antalya'da geçireceğiz. Burada takımın eksiklerini ve oyuncuların durumunu daha yakından görme fırsatı bulacağım. Yeni sezonda şampiyonluk hedefliyoruz" dedi.
FC Seoul Kulübü Başkan Yardımcısı Michael W. Kang ise, Şenol Güneş'i takımın başına getirmek için 2.5 yıldır çaba sarfettiklerini belirterek, "Kendisi çok başarılı bir teknik direktör. Gelecek için umutluyuz" diye konuştu.Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
Yahu bizim ne zaman böyle bir stadımız olacak?Şu tribünlerde ne güzel 3'lü çekeriz.Sonrada patlatacaksın laylaylaylayalalaylaylaylaylaylooooooooooooooommm
OoooooooTrabzoooooooooooooooooooooooooonnnn
ooooooff of!...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum