Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gitmiş ama gitmemiş. Sportif direktörlüğü kabul etmiş. Yeni gelecek olan teknik direktörün Şenol Güneş'in altında çalışıp çalışmayacağı tartışıldığına göre bu adam kovulmamış, aksine terfi ettirilmiş oluyor bu durumda. Teknik direktörlükten daha üst bir pozisyona atanmış.

"Baştan beri hem teknik direktör hem de sportif direktördü" yalanını külahıma anlatsınlar. Bal gibi teknik direktördü işte. Kimi kandırıyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İmkanlar doğrultusunda elinden geleni yaptığına dair elimizde hiç bir kanıt yok. Ben doğru dürüst çalıştığına bile inanmıyorum ama o kısmı bilemediğim için günahını almayayım.

Gördüklerime gelince.

Trabzonspor'un en büyük problemi Ertuğrul Doğan yönetimi. Başkanlığa geldiğinden beri yokuş aşağı gidiyoruz. Şenol Güneş Türk futbolu denen fırtınalı ortamda gemisini 72 yaşına kadar yüzdürmeyi becermiş, manevra kabiliyeti üst düzey bir karakter. Kime yanlayacağını çok iyi biliyor. Trabzonspor'u hızla batırmakta olan Ertuğrul Doğan yönetimine övgüler yağdırarak kendi çıkarını sağlama aldı ama kulübe bir darbe de o vurdu. Kendini değil Trabzonspor'u düşünse Ertuğrul Doğan'la bu işin olmayacağını mertçe söyleyebilirdi.

Bununla da bitmedi. Yönetimi savununca başarısız sonuçlar için futbolculardan başka suçlanacak kimse kalmadı. On milyonlarca Euro yatırım yaptığımız futbolcuları sürekli olarak kötüleyip taraftarın önüne attı. Yaptığımız yatırımları çamura batırdı. Draguş'a, Cham'a, Bardhi'ye filan yanlayacak hali yoktu tabi. Bu çocuklardan ne çıkarı olacak.

Özetle, teknik direktör olarak hiç bir fayda sağlamayıp takımı küme düşme hattına soktuğu gibi, diğer taraftan yukarıda bahsettiğim zararları oldu.

Bu mudur elinden geleni yapmak? Trabzonspor'a zarar vermek için elinden geleni yapsa ancak bu kadar olurdu zaten.
      Elinden geleni yaptı derken dile getirmek istediğim geçmişteki bazı teknik adamlar gibi takıma uzun izinler vererek yan gelip yatmadı bir şekilde mesaisini verdi. Yani bu kısa süreçte Trabzon'da tatil yapmaya geldiğini düşünmüyorum. Ama hocalık melekelerini yitirdiğini ve en önemlisi eskisi gibi oyunculara dokunuşlar yapamadığını görmüş olduk. Yalnız futbolcu eleştirilerini BJK'deyken de yapıyordu ama başarı gelince bunlar haklı olarak hiç konuşulmuyordu. Başarısızlıkta bahane çok olur. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın ben Şenol Hoca'nın gelişine de karşıydım...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senol Günes transfer ettirdigi adami sürekli oyundan aliyor ve prensi Visca 90 dakika sahada kaliyor.

Altyapidan yeni bir isme 1 dakika sans verememis.

Bu adam nasil sportif direktörlük yapacak? Sportif vizyonu 0. Zaten yillardir 'transferlere karismiyor, ne kadro gelirse yönetirim' dendi kendisi icin. Hicbir sey'e karismayan adam sportif direktör felan olamaz.

Senol Günes bu saatten sonra gitsin TFF'de görev alsin belki orada birseyleri düzeltir. Ama Trabzonspor'da artik asla olmaz

Tamam guzelde waka sakat takimin en as oyuncusu visca son iki macta kotu olunca sifir cektik galibiyetlerin hepsinde visca faktoru var

Yorum

• Sıfır deplasman galibiyeti ile tamamladı. Teşekkür mü edeceğiz? Tekke’ye inancım o kadar fazla ki gelsin sezon sonuna kadar bir ışık göstermesin bir daha bu kulüpten içeri sokmasınlar. Tutacak adam ilk günden oyuncuya yaklaşımıyla ve motive etmesi ile kendini belli eder.

Yorum

• Güle güle hocam, bundan sonra ki yaşamında mutluluklar...

Yorum

• Sana yakışan gerek evinde gerek şeref tribününde oturarak takımı desteklemektir. Hangi takımı desteklersin kimi översin orası sana kalmış dedecim.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Tescilli bjkli riza calimbay da zamaninda bu takimi calistirdi.
                O da kotu performans sergiledi.
                Ama kabul edelimki senin kadar tiksinç, senin kadar bjkli , senin kadar basarisiz biri degildi o adam
                61

Yorum

• Gelisine karsiydik,tarihimizde basarili bir profesyonel olarak yer edinmis,bazi ustun sifatlari ve Trabzonsporluluk gomlegini Besiktas a giderek ayrica soylemleriyle cikarmistir. Bu gomlek kendisine bir daha verilmemeliydi,sportif direktor akil adam falan bu islerde egreti duracak,kan uyumu kayboldu bi kere hocam,emekleriniz icin tesekkurler karsiligi kurusu kurusuna odenmistir,Stadyumdan isminizin de inecegi gunleri gorme dileklerimle..

Yorum

• Ben kalmasi taraftariydim niye istifa ettiki simdi. Herhalde oyuncularla bilmedigimiz mevzular var. Ama yine de takimi sabote eden oyuncuyu gonderirdin. Yonetimin de takimin oyuncularin uzerinde bir otoritesi oldugunu zannetmiyorum. Ayrica isteseler hocanin kalmasi yonunde israr ederdiler. Instagramdan baktim hicbir oyuncudan ayriligi sonrasi paylasim goremedim. Besiktastan son ayriliginda birkac oyuncu paylasim yapmisti. Senolu harcayan oyuncular Tekkeyi harcamamasi icin bir sebep yok. Iyice dingonun ahirina dondu kulup.

Birkac ay omce besiktas ile puan rekorunu kirdi. Bizde de ic sahada 2.07 puan ortalamasini yakaladi. Deplasmanda kotu soncular aliyor diye adami topa tuttu millet. Sonunda da istifa etti kendi.
                    En son jpositve tarafından düzenlendi; 11.03.2025, 02:11.

Yorum

• Şenol Güneş artık futbolu bırak tamamen emekli ol çünkü artık futbola enerjin yetmiyor ve bünye olarak her sabah futbolculara antreman yaptırmayı kaldıramıyorsun ve bu durumda seni başarısız olmanda çok çok önemli etken oluyor.Senin çoğu yaşıtların ayakta yürümekte bile zorlanıyor.Keşke bir kaç hafta önce bıraksaydın, arkadaşlar ben yapamıyorum, başaramıyorum, enerjim yetmiyor artık yaşlandım diyerek kenara çekilseydin.Ama demek ki hayırlısı buymuş.Şimdi yapamadın ama bari bundan sonra hayatında sadece bordo mavi olsun.Sadece Trabzonspor de...

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben kalmasi taraftariydim niye istifa ettiki simdi. Herhalde oyuncularla bilmedigimiz mevzular var. Ama yine de takimi sabote eden oyuncuyu gonderirdin. Yonetimin de takimin oyuncularin uzerinde bir otoritesi oldugunu zannetmiyorum. Ayrica isteseler hocanin kalmasi yonunde israr ederdiler. Instagramdan baktim hicbir oyuncudan ayriligi sonrasi paylasim goremedim. Besiktastan son ayriliginda birkac oyuncu paylasim yapmisti. Senolu harcayan oyuncular Tekkeyi harcamamasi icin bir sebep yok. Iyice dingonun ahirina dondu kulup.

Birkac ay omce besiktas ile puan rekorunu kirdi. Bizde de ic sahada 2.07 puan ortalamasini yakaladi. Deplasmanda kotu soncular aliyor diye adami topa tuttu millet. Sonunda da istifa etti kendi.

Tekke, daha ters, burnunun dikine giden biri.BJK içinde de siyahi oyuncular yemişti hocayı.

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şenol Güneş artık futbolu bırak tamamen emekli ol çünkü artık futbola enerjin yetmiyor ve bünye olarak her sabah futbolculara antreman yaptırmayı kaldıramıyorsun ve bu durumda seni başarısız olmanda çok çok önemli etken oluyor.Senin çoğu yaşıtların ayakta yürümekte bile zorlanıyor.Keşke bir kaç hafta önce bıraksaydın, arkadaşlar ben yapamıyorum, başaramıyorum, enerjim yetmiyor artık yaşlandım diyerek kenara çekilseydin.Ama demek ki hayırlısı buymuş.Şimdi yapamadın ama bari bundan sonra hayatında sadece bordo mavi olsun.Sadece Trabzonspor de...

Ulkeyi yonetenler gencmi 😀

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ulkeyi yonetenler gencmi 😀
                            Onların kaç tane yardımcısı bütün detaylı işleri onlar yapıyor.Sadece geriye kalan, yapılan işleri kontrol etme ve kürsiye çıkıp konuşma yapmaları yeterli oluyor...

Yorum

• Geldiginden beri en büyük hatası basın toplantısında Uğurcan hariç herkesi satabiliriz diye topa girmesi oldu. Yabancı ağırlıklı kadroda gelir gelmez böyle bir meydan okuma ters tepti daha önce de yazmıştım basına yansımamış olabilir ama içten bir kaynama vardi epeydir. Hocanın günümüz futbolunu her anlamda yakaladığını kendini guncellediğini iddia ediyor değilim fakat böyle ezik temassız tepkisiz oyun taktigi ile hafta aralarını geçirip maça çıktığına da inanmam. Zaten tüm veriler kadro kalitesi ile yüzde bin beş yüz ters orantılı bir sırada olduğumuzu ortaya koyuyor.

Fatih Tekke ilk iş takım içinde hoca harcayan tipleri hizaya getirmekle başlar zaten kimin ne olduğu çoktan uçurulmuştur kulağına. Umarım kaosu derinleştiren keskinlikte olmaz bu ayar.

Ha bu arada Şenol hocanın sportif direktör vb konumlarda olmasını da istemiyorum , tamamen uzaklaşması lazım.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tekke, daha ters, burnunun dikine giden biri.BJK içinde de siyahi oyuncular yemişti hocayı.
                                o adamlar baya hoca yemisti o donem. ama ahmet nur cebi ve saz arkadaslari da hic arkasinda durmamisti. Luganoya 2-0 dan 3-2 kaybedince kendi sahalarinda, mactan hemen sonra stadin icinde Senol ile 4 saatlik toplanti yapilip toplanti sonunda Senol sessiz sedasiz basmisti istifayi. Oncesinde tabi sezon basi kampinda Afrikali olmayan oyuncu istiyoruz demisti ama Cebi yonetimi ona inat gidip yine Afrikali oyuncu almisti birkac tane daha. Kendinin istedigi Brezilyali stoper Lyanco yu sakatlik riski yuksek curuk adam diye saglik heyeti rapor verince transferden vazgecilmisti. Besiktasta Cebi yonetiminin taraftar baskisiyla Senolu getirdigi o kadar belliydiki. Valerien Ismael den once de besiktas taraftarlari istemislerdi Sergen birakip gidince. Ama Cebi yonetimi Senolu getirmemislerdi o donem. Ilk firsatta da Senoldan bir sekilde kurtuldular ama kendilerinin de Besiktasta omru uzun olmadi.

Bizdeki durum daha farkli Besiktasta yonetim kurulu baskisiyla istifa etti. Bizde ise kendi durup dururken istifa etti. Yonetici kimse birsey demedi. Takimla beraber antremana cikmak istemedigi soyleniyor. Senol ile Tekke su yonden benzesiyor. Besiktasa Cebi yonetimi kendisini hic stememesine ragmen taraftar baskisiyla geldi. Bizde de Ertugrul doganin belki de farkli dusunceleri olmasina ragmen Fatih tekke taraftar baskisiyla geliyor. Ufak bir tokezlemede Cebi yonetimi hemen Senolun ipini cekti. Bizde de benzer bir olay Tekkede olabilir. Malum oyle bir taraftar profilimiz varki kim olursa olsun 3-5 mac kaybedince direkt birakip gitsin diyorlar. Millet kaostan besleniyor. Hayirilisi bakalim. Senolun kulubun icinde kalmasina sevindim. Belki de Ahmet Suat Ozyazici ve Ozkan Sumer ikilisi gibi degismeli olarak takimi calistirirlar. Biri dinlenir digeri gecer dumene falan.

Oyuncularin Tekkeyi yer mi yemez mi birsey diyemem. Tekke biraz Rusca ama Ruscadan daha iyi Ingilizce biliyor. Ukraynalilarla iyi anlasabilir. Mendy, banza, cham fransiz tayfadan cekiniyorum. Besiktasta da Fransizca konusan oyuncular Senol ve diger hocalari yemisti. Afrikali oyuncular harbi ayri sıkıntı oluyor. Guney amerikalilar da fazla alkolik oluyor ama bu Afrika tayfayla kiyaslanamazlar bile.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim