Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasaray macini görmez, görmemeli de zaten.

Iki haftadir kazandigimiz icin elestiremiyorduk Hugo beyi. Ben IBB ve Antalya macindan cok degisik bir oyun kurgusu göremedim. Hatta Oyun kurgusu hic göremedim.

Yaptigi tek sey Alani kovmaktan baska birsey degildi bugün.
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Bir hoca maçı nasıl katleder , dersini verdi.Tebrikler...

Yorum

• hiç vakit geçirmeden bu işe bi çare bulunmalı yoksa bu iş dahada kötüye gidecek brosla bu iş olmadı olmayacakta

Yorum

• Alanzinhoya yazık cok yazık....

Yorum

• Broos'un bugüne kadar ne yapmak istediğini anlayan var mı?
            -1461 TRABZON-

Yorum

• geçen sene kadro istikrarı üst düzeyde olan takımdan bu kadar oyuncu değişikliği yapmanın sebebini bir türlü anlamadım üstelik yaptığın değişikliklerde çok yanlış yedi hafta oldu hala ideal 11 i bulamadın ve bu artık takımı yıpratmaya başladı

Yorum

• Brosssss İSTİFA...
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Kazanan takımı bozmanın mantığı nedir anlamıyorum. İlla ki çakma mevki adamları yaratmak zorundamıyız! Song belki oynadığı yerde kötü performans göstermedi ama sağ kanattan adam gibi akında geliştiremedik. Tayfun veya Serkan o kanattan devamlı bindirmeler yapabiliyordu. Resmen tırsarak çıkılmış maça.
                  "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Galatasaray maçını görmemeli.

Yorum

• İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi
                      sen gercekten bu teknik adamla onun olmayan beyni ile GS yi yenebilecegimizi mi düsünüyorsun yoksa??
                      benim 8 yasindaki yigenim bile bana dediki:
                      Amca siz bunlari yenemediniz antrenörün sayesinde GS yi nasil FB yi nasil helede BJK (BIZI) yi nasil yeneceksiniz...
                      8 YASINDA!!!
                      Ben GS yeneriz demedim yenilirsek fark muhteşem olacak ! Dibe yol aldık gidiyoruz !
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İyi bir hocanın takıma etkisini bilemem ama kötü hocanın etkisi ortada

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben GS yeneriz demedim yenilirsek fark muhteşem olacak ! Dibe yol aldık gidiyoruz !
                          bi an gönderilsin..
                          bunun yaptigini egemen kat kat fazla yapar...
                          takim kaptanini cok teknik adam olarak gördük...
                          o bile daha fazlasini yapar...
                          cikacak haberleri cok merak ediyorum...
                          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                          Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                          FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Korkak !
                            Korkasın sen başka hiçbirşey değilsin ! bugün resmen verdin maçı ya...Takım kötü sen tek forvete dönüosun takım atak yapamıyor sen durmadan hücum çıkarıyorsun...bir teknik adam 2-1 lik skora yatar mı !! Trabzonspor'u sen bunca zaman içinde çözemedin mi ! bu takımın sonuna kadar savaşacağını bilmiyormusun...Üstüne üstlük oyuncuya zarar veriyorsun...Ne yaptığın saçmalığın açıklamasını yap bize...Yıllardır stoper adamı sağ bek sorunu yokken nasıl gidip orda oynatırsın...80 dikaka sağdan bi atağı olmayan takıma kenarda duran Yattar'yı nasıl tutarsın !...Yazıklar olsun ! Belçikada çok başarılıymış,Şampiyonlukları varmış...Bizi Yiyolar mı yönetim yoksa gerçik mi bu ?Bugün takıma 1 artın bile yok...Senden daha ne beklenir ki !

...
                            #61 Ne oLurdu sanki 1 saat 61 dakika oLsa !
                            Sana gelmediğim gün bilki Trabzonspor'un maçı vardır gülüm..!!
                            Bir sevdaysa hayatı anLamLı kıLan,En içten duyquLarımLa Trabzon uLan..
                            Varsın o kız sarılmasın bana..Bordo-Mavi atkı yeter boynuma...

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İyi bir hocanın takıma etkisini bilemem ama kötü hocanın etkisi ortada
                              iyi hoca görmek istiyorsan FB nin ve GS nin maclarini izle...
                              tavsiyem...
                              offf cekersin offf...
                              İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                              Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                              FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Bu teknik adam sorunu bugün Ankarada degil. Gecen sene Sivas macindan sonra patlak verdi. Birazda bize müstehak geliyor. Elimizdekinin degerini bilmemekle.

Hugo Broos sade ve sadece Yabanci diye geldi bu takimin basina. Ve takima gercekten ne kadar Yabanci oldugunu gösterdi yine.
                                Trabzonspor
                                FC Barcelona MSV Duisburg
                                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X