bu adam ne teknik direktörü olur nede oyun yapicisi...
SIFIR da SIFIR bu hugo denilen sahiz..
yazik ettin be alanzinhoya...
ama en iyisini en temizini yapti alanzinhoda...
formasini atti cekti gitti...
daha ne duracak ki orda...
tahminimce soyunma odasinda ilk telefona sarilip menejerine telefon acip BENI BURDAN AL demistir...
eminim
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!.. FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Hocam ALLAH aşkına biz hangi sistemle oynuyoruz,eksiğimiz nedir, hatlar arası neden bukadar açık,rakip ataktayken neden ileri doğru amatör takımlar gibi (bizden kimse olmamasına rağmen) top şişiriyoruz.Teknik ekibinle biraz düşün şunları.Kendinizi kandırmayın artık...
Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil.
adrenalinn
Hugo Broos !
Ersun Yanal`dan boşalan teknik direktörlük koltugu icin iki ay boşa kürek ceken Yönetimin 6 ay sonra boşamak üzere Muta nikahi kiydigi boş bir teknik direktördür.
Daha demin yazdığım paragrafta küfür etmemek için kendimi çok ama çok zor tuttum...arkadaşın söylediği ağır doğru ama emin ol Bordomavi.net üyelerinin hepsi şuan nası küfür ediyor tahmin edebiliyorum
#61 Ne oLurdu sanki 1 saat 61 dakika oLsa !
Sana gelmediğim gün bilki Trabzonspor'un maçı vardır gülüm..!!
Bir sevdaysa hayatı anLamLı kıLan,En içten duyquLarımLa Trabzon uLan..
Varsın o kız sarılmasın bana..Bordo-Mavi atkı yeter boynuma...
yooo...mahmut kardesimiz cok hakli...
daha neler sayilirda bununla yetinsin HUGO...
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!.. FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum