Bir teknik direktör ancak bu kadar güzel bir şekilde rakibine puan hediye edebilir. 90 dakika boyunca Trabzonspor'un rakip kaleye gidememe nedeninin Ceyhun'un pasif oyunu olduğunu göremiyorsan vay halimize. 2-0 öne geçince takımı savunmaya çekmek, 2-1 olduktan sonra daha da savunmaya çekilmek sonumuzu getirdi. Oyunu okuma denen şey bu adamda sıfır. Oyuncu değişiklikleri her maçta tam bir fiyasko.
İlk geldiği günden beri yazıyorum bu adam hoca falan değil.Oyunu okumak nedir bilmiyor.İyi oynayan kadroyu neden bozarsın anlamıyorum.Alan'ı oyundan çıkarmak neyin nesi.Gerçekten hoca değilsin.İlk günden beri boşa demiyorum.Hiçbir taktik yok oyun yok.Dalga geçiyor takımla.Kendisini istememe rağmen geldiğinde destek verdim ama olacak gibi değil yazık!
Ancak bu kadar kötü 11 çıkarılır ve bu kadar kötü değişiklik yapılır
Maça başlarken
Sağda Umut,solda Gabriç
2.yarıya başlarken
Sağda Umut,solda Alan
sonra
Sağda Serkan,solda Alan
en sonunda
Sağda Yattara,solda Serkan
Gökhan'ı çıkarıp Yattara alsa eyvalla. Alanzinho ne diye girdi oyuna! Madem formsuzdu iyi değildi !
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Ben öyle bi'şey ima etmedim. Hugo Broos'ta bu takımı çalıştıracak kapasite yok bu açık. Gönderilmesi gereken birisi sırf istikrar olsun diye bekletilemez.
Daha bunu dün akşam söyledim. Haklı çıkmak ne kadar acı.
Korkak !
Korkasın sen başka hiçbirşey değilsin ! bugün resmen verdin maçı ya...Takım kötü sen tek forvete dönüosun takım atak yapamıyor sen durmadan hücum çıkarıyorsun...bir teknik adam 2-1 lik skora yatar mı !! Trabzonspor'u sen bunca zaman içinde çözemedin mi ! bu takımın sonuna kadar savaşacağını bilmiyormusun...Üstüne üstlük oyuncuya zarar veriyorsun...Ne yaptığın saçmalığın açıklamasını yap bize...Yıllardır stoper adamı sağ bek sorunu yokken nasıl gidip orda oynatırsın...80 dikaka sağdan bi atağı olmayan takıma kenarda duran Yattar'yı nasıl tutarsın !...Yazıklar olsun ! Belçikada çok başarılıymış,Şampiyonlukları varmış...Bizi Yiyolar mı yönetim yoksa gerçik mi bu ?Bugün takıma 1 artın bile yok...Senden daha ne beklenir ki !
...
#61 Ne oLurdu sanki 1 saat 61 dakika oLsa !
Sana gelmediğim gün bilki Trabzonspor'un maçı vardır gülüm..!!
Bir sevdaysa hayatı anLamLı kıLan,En içten duyquLarımLa Trabzon uLan..
Varsın o kız sarılmasın bana..Bordo-Mavi atkı yeter boynuma...
Yorum