Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence bu baŞligin adi td metin diyadin olarak degistirilmeli cunku adamin her isine karistigi kanaatindeyim

Yorum

• Bu gidişle 5 hafta daha zor dayanır. Dayanır diyorum.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yönetimin hataları yüzünden kendisi de yanıyor.. Bir laf vardır:

Kurunun yanında yaş da yanar..

Yorum

• Çok ofansif oynuyor , oynattığı gibide çok pozisyona giremiyor. Yeni sistemler bulmalı.

Yorum

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok ofansif oynuyor , oynattığı gibide çok pozisyona giremiyor. Yeni sistemler bulmalı.
            Forvet olsunda girelim
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• eğer takım böyle giderse yine bir acı son olabilir...
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• kimseye kızmayın , atakları biz yaptık ama forvetsiz gol atamadık , herifte ayağına geleni bizim kaleye zımbaladı hemde şahane bir şekilde,inşallah yönetimin hataları broos u ezmez
                Elimde değil...

Yorum

• Her hafta farkli 11 le sahaya Çikiyoruz sanirim konunun cİddİyetİne varamadik ve kendİmİzİ hala hazirlik kampinda zannedİyoruz bu sİstem İŞİnİn Üzerİnde konuŞulmali
                  ...

Yorum

• Bu hoca da güven vermiyor.

Diyar ve dünkü mactaki degisikikleri ve tercihleri ciddi derecede tartisilirdi.

Broos efendi ve cana yakin dedik ama fazlasini göremedik.

Ayrica takimin fizik gücü de düsük geldi bana,bu da broos icin bir soru isaretidir.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Hocam takım topun arkasına geçmiyor ve çoğu kaçak güreşiyor burdan görünen bu.
                      Amatör ruh,profosyonel düşünce
                      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yanal'ın da yoktu.
                        Sakin ol be Harun, şimdi biri çıkıp; "Ziya'nın da yoktu." diyecek hafazanallah!
                        En son poetricus tarafından düzenlendi; 21.08.2009, 21:33.

Yorum

• yok yok bros ta hoca değil bunu da yollayalım,
                          yanal da hoca değildi zaten.

gazetelerde gönderilme haberleri çıkmaya başlamış,
                          Trabzondaki girdap görevini yapmış bu hocayı da yutacak galiba.

sonumuz hayır ola inşallah...
                          YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Yine hoca yollancak haberleri basladi yayinlanmaya,
                            hoca 2 aydir forvet v sah bek istemiyormu???

Bu durumda ben hocaya suc bulamam. Takim toparlicakdir.

Yorum

• simdi macı ızlıyorum ve dusunuyorum ???

1- boy ortalaması 170 ın altında olan bır takımın (ustelık santroforsuz) doldur bosalt ıle nasıl gol bulacagını

2- butun mac boyunca ıcerı doldurulan topların bır tanesını bıle ındıremeyen forvetlermızze ınatla neden hala hava topu ıle yaklasılmaya calsıldıgını

3- kurtarıcı olarak oyuna alınan alanzinho nun oyuna gırdıkden sonra 1 tane bıle top almadıgını butun topları kafasının ustunden gecerken seyrettıgını

4- orta sahası bıtmıs SOS veren bır takımda neden ceyhunun ayuna gırmedıgını

5- mac esnasında futbolcuların top takıbınde bıle rezalet oldugunu takım arkadaslarının attıgı pasları bıle seyrettıklerını

6- 4 tane defans oyuncusunun oldugu bır takımda tek santroforla oynayan ve kontraatakla cıkan bır oyuncunun nasıl bos bırakıldıgını yuruye yuruye gol atıldıgını

Ben oturdugum yerden ızleyınce cok rahat gordum ve kahroldum peki Bros sen de benımle aynı macı ızledın ama gordugun tekse butakıma bır forvet ve sag bek gerektıgı ? oylemii pes dogrusu pess
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• iyi işler yapıyor.becerıksız forvetler yuzunden bu adam da yanacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X