Bence bu baŞligin adi td metin diyadin olarak degistirilmeli cunku adamin her isine karistigi kanaatindeyim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hugo Broos | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok ofansif oynuyor , oynattığı gibide çok pozisyona giremiyor. Yeni sistemler bulmalı.Kazimişi gzas vorert
Yorum
-
Bu hoca da güven vermiyor.
Diyar ve dünkü mactaki degisikikleri ve tercihleri ciddi derecede tartisilirdi.
Broos efendi ve cana yakin dedik ama fazlasini göremedik.
Ayrica takimin fizik gücü de düsük geldi bana,bu da broos icin bir soru isaretidir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanal'ın da yoktu.En son poetricus tarafından düzenlendi; 21.08.2009, 21:33.
Yorum
-
yok yok bros ta hoca değil bunu da yollayalım,
yanal da hoca değildi zaten.
gazetelerde gönderilme haberleri çıkmaya başlamış,
Trabzondaki girdap görevini yapmış bu hocayı da yutacak galiba.
sonumuz hayır ola inşallah...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
simdi macı ızlıyorum ve dusunuyorum ???
1- boy ortalaması 170 ın altında olan bır takımın (ustelık santroforsuz) doldur bosalt ıle nasıl gol bulacagını
2- butun mac boyunca ıcerı doldurulan topların bır tanesını bıle ındıremeyen forvetlermızze ınatla neden hala hava topu ıle yaklasılmaya calsıldıgını
3- kurtarıcı olarak oyuna alınan alanzinho nun oyuna gırdıkden sonra 1 tane bıle top almadıgını butun topları kafasının ustunden gecerken seyrettıgını
4- orta sahası bıtmıs SOS veren bır takımda neden ceyhunun ayuna gırmedıgını
5- mac esnasında futbolcuların top takıbınde bıle rezalet oldugunu takım arkadaslarının attıgı pasları bıle seyrettıklerını
6- 4 tane defans oyuncusunun oldugu bır takımda tek santroforla oynayan ve kontraatakla cıkan bır oyuncunun nasıl bos bırakıldıgını yuruye yuruye gol atıldıgını
Ben oturdugum yerden ızleyınce cok rahat gordum ve kahroldum peki Bros sen de benımle aynı macı ızledın ama gordugun tekse butakıma bır forvet ve sag bek gerektıgı ? oylemii pes dogrusu pessTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum