Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kayseri galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor'da teknik direktör Broos, takımı 'mini kamp'a alacağını dile getirdi.

Sistem deneyecek
    Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Broos, Ankara'nın ligden düşürülmesi nedeniyle bay geçilecek haftayı sıkı çalışarak değerlendirecek. 15 günlük sürecin kendilerine ilaç gibi geldiğini belirten Belçikalı hoca, "Kayseri galibiyeti morallerimizi yerine getirdi. Milli maç aralarında iyi çalıştığımız söylenemez. Önümüzdeki süreçte Beşiktaş derbisi için yeni bir sistem deneyeceğiz" diye konuştu.

18 puan istiyor
    İlk yarının bitimine kadar önlerinde 6 maçlık bir süreç olduğuna işaret eden Broos, "Avrupa kupalarına gitmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Ankaraspor maçından oynamadan 3 puan alacağız. Sonrasında yapacağımız 6 karşılaşmanın tamamını kazanmak istiyoruz. Bunların 4'ü içeride. Özellikle sahamızda fire vermemeliyiz. Hedefimiz 18 puan" dedi.
    Cevat KOL
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Futbolcu psikolojisinden bu kadar anlamayan bir teknik direktor ilk defa goruyorum. Futbolcu nasil demoralize edilip bitirilir , her hafta yeni bir uygulama veya soylemle cok guzel gosteriyor. Bu kadroya gercekten cok yazik oluyor.

Yorum

• 10.hafta geride kaldi hala ideal 11 yok.. 10 macta sadece 15 puan...
        üstelik sacma sapan oyuncu degisikleri..

brossla bu takimdan bi cacik olmaz..adam maci okuyamiyor ve rakibi inceliyemiyor bunu kayseri macinda acik acik gösterdi. Kayseriyi iyi inceleyip takimini rakibe göre hazirlayip sahaya sürseydi 26. dakikada 2 oyuncu birden cikartmazdi...
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Bugüne kadar hangi Hoca'yı beğendik? Ben cevap verim hiç birini..!! Hepsine bişe buLduk. Yok çok defansif oynattı, yok çok ofansif oynattı, yok yedekLere hiç şans vermedi, yok beLLi bir kadrosu sistemi yok, yok ALanzinho'yu oynatmadı, yok Umut'u oynattı......

Bu nedir yaa? Biz nekadar çok biLiyoruz abiii?

Geçen sezon en iyi yerLi Hoca vardı, kovduk. Bende istememe rağmen bize kupa kazandırmış adamı getirdiLer ortaLık karıştı. Yabancı oLsun dedik, bi çoğu bizi saLLamadı biLe. 4kez yıLın T.D seçiLmiş, 2 farkLı büyük takımda hem oyuncu oLarak hem hocayken biLmem kaç şampiyonLuk görmüş adam geLdi, hazırLık maçLarında yeniLgi yüzü görmedik, herkez süper hoca diyodu, Sivas'ı yendik, muhteşem hoca oLdu. 3.hafta başLadık gitsin, bu hiç bişe biLmiyo demeye?

Acaba biz ne biLiyoruzda geLen herkesi bukadar eLeştiriyoruz. Hayatımızda kaç kere profesyoneL takımLa idaman çıktık acaba?
          Dünya üzerinde kimse 4/4 Lük değiLdir. Bikerede susup sadece destek oLaLım bakaLım ne oLuyor.

Ayrıca Hugo Broos'a suç buLanLar için bi, tespit yapacağım;

GençLer maçı, SyLva hataLı goL, 2puan.
          Antep maçı penaLtı ve goL kaçırma rekorLarı, 2puan
          GaLatasaray maçı; 1.goLde Tayfun, 4. goLde Giray'ın hatası, 3 puan.
          TopLam 7 puan. 15+7=22 puan. En kötü ihtimaLLe şuan 3. sıradaydık.

Peki nasıL oLuyorda bu tabLoda Hugo Broos'un suçu oLuyor? Adam mı çıkcak sahada oynayacak? Ne kadar ekmak okadar köfte arkadaşım. Bu kadro boş oyuncuLardan temizLenip, daha iyiLeri geLmediği sürece, hiç bir Hoca bi başarı eLde edemez.

Artık geLen bi kişiyede saygı duyup 2-3 sezon çaLışmayı deneyeLim..!!!
          Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugüne kadar hangi Hoca'yı beğendik? Ben cevap verim hiç birini..!! Hepsine bişe buLduk. Yok çok defansif oynattı, yok çok ofansif oynattı, yok yedekLere hiç şans vermedi, yok beLLi bir kadrosu sistemi yok, yok ALanzinho'yu oynatmadı, yok Umut'u oynattı......

Bu nedir yaa? Biz nekadar çok biLiyoruz abiii?

Geçen sezon en iyi yerLi Hoca vardı, kovduk. Bende istememe rağmen bize kupa kazandırmış adamı getirdiLer ortaLık karıştı. Yabancı oLsun dedik, bi çoğu bizi saLLamadı biLe. 4kez yıLın T.D seçiLmiş, 2 farkLı büyük takımda hem oyuncu oLarak hem hocayken biLmem kaç şampiyonLuk görmüş adam geLdi, hazırLık maçLarında yeniLgi yüzü görmedik, herkez süper hoca diyodu, Sivas'ı yendik, muhteşem hoca oLdu. 3.hafta başLadık gitsin, bu hiç bişe biLmiyo demeye?

Acaba biz ne biLiyoruzda geLen herkesi bukadar eLeştiriyoruz. Hayatımızda kaç kere profesyoneL takımLa idaman çıktık acaba?
            Dünya üzerinde kimse 4/4 Lük değiLdir. Bikerede susup sadece destek oLaLım bakaLım ne oLuyor.

Ayrıca Hugo Broos'a suç buLanLar için bi, tespit yapacağım;

GençLer maçı, SyLva hataLı goL, 2puan.
            Antep maçı penaLtı ve goL kaçırma rekorLarı, 2puan
            GaLatasaray maçı; 1.goLde Tayfun, 4. goLde Giray'ın hatası, 3 puan.
            TopLam 7 puan. 15+7=22 puan. En kötü ihtimaLLe şuan 3. sıradaydık.

Peki nasıL oLuyorda bu tabLoda Hugo Broos'un suçu oLuyor? Adam mı çıkcak sahada oynayacak? Ne kadar ekmak okadar köfte arkadaşım. Bu kadro boş oyuncuLardan temizLenip, daha iyiLeri geLmediği sürece, hiç bir Hoca bi başarı eLde edemez.

Artık geLen bi kişiyede saygı duyup 2-3 sezon çaLışmayı deneyeLim..!!!

Gencler macinda Hugo da maci bizim gibi seyrettigi icin takim 60 dakika mahkum oynadi, puan kaybini sadece Sylva'ya faturalamak bana dogru gelmiyor.

Yorum

• İlk olarak miaksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gencler macinda Hugo da maci bizim gibi seyrettigi icin takim 60 dakika mahkum oynadi, puan kaybini sadece Sylva'ya faturalamak bana dogru gelmiyor.
              Buyrun burdan yakın hoca 27. dakikada değişiklik yapar maçın başında değişiklik mi olur denir hoca 60 dakika bekler o da bizim gibi izledi denir..

Soruyorum taraftarımız ne istediğini biliyor mu..?
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Buyrun burdan yakın hoca 27. dakikada değişiklik yapar maçın başında değişiklik mi olur denir hoca 60 dakika bekler o da bizim gibi izledi denir..

Soruyorum taraftarımız ne istediğini biliyor mu..?
                EyvaLLah kardeşim. Ancak bu kadar tercüman oLunabiLir düşünceLerime.

Ayrıca Hugo Broos istifa diyen arkadaşLar, yerine kimin geLmesini istediğinide yazsınLarda biLeLim B pLanLarını...
                En son fish_bone tarafından düzenlendi; 28.10.2009, 00:11.
                Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• Hocam yeter ki BJK maçına çift forvet ile çıkalım...
                  Ve doğru kadro ile...
                  Hamiş

Yorum

• Alanzinho gibi bir adamı oyun anlayışına sığdıramayan, taktik anlayışı olmayan, oyunu anlamayan, sahaya çıkaracağı 11'i bilmeyen bir hoca istemiyorum.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alanzinho gibi bir adamı oyun anlayışına sığdıramayan, taktik anlayışı olmayan, oyunu anlamayan, sahaya çıkaracağı 11'i bilmeyen bir hoca istemiyorum.

bunu kim isterki kardeşim ama inanki hoca bu işlerden çok iyi anlıyor

Yorum

• Ben pek anladığını sanmaktan ziyade hiç hissetmiyorum.
                        FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alanzinho gibi bir adamı oyun anlayışına sığdıramayan, taktik anlayışı olmayan, oyunu anlamayan, sahaya çıkaracağı 11'i bilmeyen bir hoca istemiyorum.
                          Hangi oyuncuyu keseceksin de Alanı oynatacaksın çalışsın alsın formayı öyle topla şov yapmayla olmuyor bu işler..
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• kalitesi yada degeri ne olursa olsun, cikarina ters dusen kim olursa olsun taraftara yem etme ve koylu kurmazligiyla pacayi siyirma konusunda uzman olan baskanimiz ile hugo bross hazretlerinin pacayi kayipsiz siyirma yarisinda hugo bross 1-0 one gecti

"madem bu adam beni kovacak , taraftarin gozunde gokdezi, fatihi , yattarayi kucultmeye calistigi gibi , benden onceki hocayi taraftarin onune attigi gibi atacak , bari bende basin toplantisi yapayim , soyle bir guzel sacmalayayim ki beni kovarsa da dusuncelerim icin haksizliga ugradim diyeyim boylece CV de olusmasi muhtemel kotu bir referansdan kurtumus olurum..takimindan camiadan bana ne kardesim, bunlar onlarin sorunlari"...

iste dirayetli baskan ve yonetimizin ince detayli arastirmalar ve kulubun planlama teknigine uygun olarak 500. yedekden draft ettikleri hocamizin bende uyandirdigi intiba bu
                            En son ESER tarafından düzenlendi; 28.10.2009, 13:36.

Yorum

• Hocalari herzaman savunurum istikrar derim ama bu hoca kovulmali...benim görüsüm...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Samet Abi'ye Katılıyorum , Gelmesini İstemediğim Hoca Gelse Yinede Önemli Olann Trabzonspor Olur İstikrar İsterim Ama Hugo Hem Takım'ı Bitiriyor , Hemde Alan'ı.

Alan'ı Bitirdi Hatta.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X