Fişi çekildi artık Hugo Bross'un. Kendisine güvenmeyen ve gitmesi gerektiğini düşünenler çoğunlukta görünüyor ve başkanda bu mesajı verdi zaten. Umarım gittikten sonra dahada karalamaz bizi. Zaten gerçeği yansıtmadığı sonradan söylenen röportajda yeterince dökmüş içini...
Sana konuşuyor olsaydım dediğin doğruydu, ama ben boşa konuştuğumu sanmıyorum.
Tercüme hakkında baya iddialı yorumlar yaptığın için söyledim onu. Aslında lafım sadece sana değil bütün Trabzonspor taraftarlarına. Arkadaşlar tercüme hatasından kastınız nedir öğrenebilir miyim??????????????
adam da suc yokkı,kım gelse gelsın bu takımdan bısey cıkmaz,bı rak dıgıturkten takıbı, sonucu bıle sımdı ogredım.artık seneye.saglıgımı bozuyor bu takım o sebepten bu sezon fazla bısey beklemıyorum.
eğer gidecekse inşallah içindekilerin hepsini kusar ortaya.
yönetimin ne mal olduğunu bu takımdan gelecekte de hiç bir halt olmayacağını
4. lük le 7. lik arasında gezinip duracağımızı düz anadolu takımlarıyla aramızdaki farkın giderek kapandığını
felan anlatsın da birileri gerçekleri görsün.
eğer gidecekse inşallah içindekilerin hepsini kusar ortaya.
yönetimin ne mal olduğunu bu takımdan gelecekte de hiç bir halt olmayacağını
4. lük le 7. lik arasında gezinip duracağımızı düz anadolu takımlarıyla aramızdaki farkın giderek kapandığını
felan anlatsın da birileri gerçekleri görsün.
bu adamın gitmesinden daha çok yönetiimin gitmesi lazım bu yönetimle olmaz transfer politikası yanlış gökdeniz fatih tekke stepanow gitti yerlerinealınanların hali ortada yapılan tüm transferler yanlış hala sol kanat oyuncusu alamadılar yazıklar olsun bu adamın en büyük suçu gabriçi trabzona aldırması
Kusura bakma hocam seni de bu değirmende öğüttük.
Keşke iyi olmasaydın da bu işte sorumluların burunlarını yere sürtseydin ya da hiç gelmeseydin.
Eğer sen gidiyorsan bundan sadece seni gönderenler değil hepimiz sorumluyuz.
Seni haketmedik aslında.
"Trabzonspor, bir antrenör mezarlığı" sanırım sözün sahibini tanıyorsunuz.Bugün de mezarlığa birini daha gömdük buyrun cenaze namazına.1 hafta önce mezarlık lafı edildiğinde, medya hocayı yerin dibine sokmuştu.Doğru tespitlerin için teşekkür hocam.
Yaptığın ve yapamadığın bütün işler için teşekkürler Broos.
Yorum