Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaç saat geçti hala ses yok yarın edebilirmi istifa ?
    üzüLmeyn kızLar ama, iLk a$kım TrabzonSpor..' xL

Yorum

• Fişi çekildi artık Hugo Bross'un. Kendisine güvenmeyen ve gitmesi gerektiğini düşünenler çoğunlukta görünüyor ve başkanda bu mesajı verdi zaten. Umarım gittikten sonra dahada karalamaz bizi. Zaten gerçeği yansıtmadığı sonradan söylenen röportajda yeterince dökmüş içini...
      TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

• tercüme hatasıymış

İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sana konuşuyor olsaydım dediğin doğruydu, ama ben boşa konuştuğumu sanmıyorum.
        Tercüme hakkında baya iddialı yorumlar yaptığın için söyledim onu. Aslında lafım sadece sana değil bütün Trabzonspor taraftarlarına. Arkadaşlar tercüme hatasından kastınız nedir öğrenebilir miyim??????????????

Yorum

• adam da suc yokkı,kım gelse gelsın bu takımdan bısey cıkmaz,bı rak dıgıturkten takıbı, sonucu bıle sımdı ogredım.artık seneye.saglıgımı bozuyor bu takım o sebepten bu sezon fazla bısey beklemıyorum.
          SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• eğer gidecekse inşallah içindekilerin hepsini kusar ortaya.
            yönetimin ne mal olduğunu bu takımdan gelecekte de hiç bir halt olmayacağını
            4. lük le 7. lik arasında gezinip duracağımızı düz anadolu takımlarıyla aramızdaki farkın giderek kapandığını
            felan anlatsın da birileri gerçekleri görsün.

gerçi yine hiçbişey değişmeyecek.
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eğer gidecekse inşallah içindekilerin hepsini kusar ortaya.
              yönetimin ne mal olduğunu bu takımdan gelecekte de hiç bir halt olmayacağını
              4. lük le 7. lik arasında gezinip duracağımızı düz anadolu takımlarıyla aramızdaki farkın giderek kapandığını
              felan anlatsın da birileri gerçekleri görsün.

gerçi yine hiçbişey değişmeyecek.
              Dogru yazmissiniz.

Yorum

• bu adamın gitmesinden daha çok yönetiimin gitmesi lazım bu yönetimle olmaz transfer politikası yanlış gökdeniz fatih tekke stepanow gitti yerlerinealınanların hali ortada yapılan tüm transferler yanlış hala sol kanat oyuncusu alamadılar yazıklar olsun bu adamın en büyük suçu gabriçi trabzona aldırması

Yorum

• Sana git demekten bıktım ben !
                  #61 Ne oLurdu sanki 1 saat 61 dakika oLsa !
                  Sana gelmediğim gün bilki Trabzonspor'un maçı vardır gülüm..!!
                  Bir sevdaysa hayatı anLamLı kıLan,En içten duyquLarımLa Trabzon uLan..
                  Varsın o kız sarılmasın bana..Bordo-Mavi atkı yeter boynuma...

Yorum

• kilit kilit kilit.....
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Oh kilitleniyooo
                      #61 Ne oLurdu sanki 1 saat 61 dakika oLsa !
                      Sana gelmediğim gün bilki Trabzonspor'un maçı vardır gülüm..!!
                      Bir sevdaysa hayatı anLamLı kıLan,En içten duyquLarımLa Trabzon uLan..
                      Varsın o kız sarılmasın bana..Bordo-Mavi atkı yeter boynuma...

Yorum

• iyi insansın ama olmadı Trabzon ile.
                        gitmen gerektiğini düşünsem de böyle olmamalıydı
                        bu şekilde olmamalıydı...
                        teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Kusura bakma hocam seni de bu değirmende öğüttük.
                          Keşke iyi olmasaydın da bu işte sorumluların burunlarını yere sürtseydin ya da hiç gelmeseydin.
                          Eğer sen gidiyorsan bundan sadece seni gönderenler değil hepimiz sorumluyuz.
                          Seni haketmedik aslında.

T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Bross'un kurtluğu çok eskilerde kalmış arkadaşlar.

Bize faydalı olamayacağı zaten belliydi.

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zekayı neye göre ölçüyosunuz..?
                              her topu içine alan bi kalecide ısrar etmesi yeterli zekasını ölçmeye..
                              basına verdiği saçma demeçler cabası...
                              vs vs
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• "Trabzonspor, bir antrenör mezarlığı" sanırım sözün sahibini tanıyorsunuz.Bugün de mezarlığa birini daha gömdük buyrun cenaze namazına.1 hafta önce mezarlık lafı edildiğinde, medya hocayı yerin dibine sokmuştu.Doğru tespitlerin için teşekkür hocam.

Yaptığın ve yapamadığın bütün işler için teşekkürler Broos.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X