Ben hocaya kızmam. Samet Aybaba isminin arkasında duramayıp 3 saatte çark eden başkan, bu hocanın Yunan liginde küme düştüğünü bilmiyor muydu... Bizzat başkan ve saz ekibi, maalesef kumkapı esnafı gibi kulüp yönetmeyi kurum kültürünün anayasası haline getirmeyi başarmışlardır. Şimdi ne anlatırsa anlatsın, benim gözümde sadece kötü bir ''Hulusi Kentmen'' taklididir artık... Son bombası Şenol Güneş'de elinde patlayacaktır, benden söylemesi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hugo Broos | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolasi bir rmaglibuyete giderGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
tarihimizdeki kara lekelerden biri oldun..sana değil seni bile bile getirenlere sinirim..sen zaten hiç bişeydin olede gidiyosun_biz nufuz kagidinda TRABZON yazipta istanbulun özenti takimlarini tutanlardan degiliz...biz atadan
TRABZONLUYUZ ve TRABZONSPORLUYUZ...
Yorum
-
Suçlu sırasında en son sırada yer alacak olan Broos'la yolları ayırmak,yönetimin ondan önce yaptığı tonlarca hatayı örtbas etmesinden başka birşey değildir...
Kral çıplak artık...
Hocanın istediğini yapma,sonra da kov.
Trabzonspor kurtulsun şu mezarlık olma durumundan artık.Şenol Güneş
Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolası bir mağlubiyette gider.SöylemistimAlper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
bazı arkadaşlar senle olmazdı zaten diyor ama arkadaşlar alalh aşkına soruyorum size;Böyle bir kadroyla kim ne yapabilirdi bize Lucescu bile profesor olmasına rağmen engelleyemezdi bu olayı.Adam neler dedi futbolcu ismi verdim almadılar dedi forvet yok dedi sonunda mecburen bunlarla idare edeceğim dedi,bu kadro şampiyon olamazzz diye açık açık söyledi helal olsun adama be kendilerini kovacakları yerde yine Ersun hoca gibi Brossu kovdular!!!Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
Hala Brosu savunanlar var Hoca ne yapsın diyenler var inanamıyorum ya.Öyle ya Ligin başından beri Her maç hatalı gol yiyen kalecide ısrar eden başkasıydı galiba.BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak bogazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir çeviribilim öğrencisi olarak "tercüman hatası" ile kastedilen şeyden hiç hoşlanmadım. Arkadaşlar isterseniz size birazcık bilgi vereyim. Çeviri sürecinde düşünülmesi gereken şey kelimeler değil "bağlam"dır.
Hiçbir zaman birebir çeviri yoktur.Bunu kafanızdan çıkarın lütfen. Çeviri eğitiminde en önemli nokta kültürel farklılıklardır. Siz bir dilde kendinizi çok iyi ifade ettiğinizi sanarken öteki dilde çok büyük fasıl döngülere yol açabilirsiniz. Teknik direktörümüz yabancı. Yani bizim kültürümüzden değil. Bütün anlaşmazlıkların nedeni de bu. Yaptığı açıklamaları kendi kültürümüze göre değerlendiriyorsunuz. Yahu adam ne anlar silahtan, ne anlar bize has olgulardan.
Bu konuya örnek vermek gerekirse bugüne kadar tanıştığım bütün erasmus öğrencileri kırmızı ışıkta beklerken ben yürüyorum. Çünkü ben Trabzonlu'yum. Bu kültürel farklılıktır ve bunu belirtmek şikayet değil "objektif açıklama"dır. Yani Broos, Trabzon'daki yaşam tarzını ve kültürel yapıyı anlatmaya çalışmış şikayet etmemiş. Söylediği şeylerin şikayet gibi görünmesinin nedeni ise bizim yamuk olmamızdır.
Herhangibir çeviri hatası yoktur!!! Yanlış olan ve değişmesi gereken biz, Trabzon halkıyız. Artık at üstünde yolculuk yapmıyoruz ya da çadırda yaşamıyoruz. Trafik ışıkları olan, medyası, yolları, taş binaları, ticarethaneleri ve limanı olan kocaman bir şehirde yaşıyoruz. Medenileşmek analitik düşünme yetisine sahip olmak ve farklı düşünce yapılarına kendi değer yargılarımızla bakmamaktır. Bunu başarırsanız Hugo Broos'un yanlış bir şey söylemediğini anlarsınız.
Saygılarımla
Yunus Emre İshak
Yorum
-
Hoca yı öyle bir kumpasa getirdiler ki, adam geldiği zaman herkes (yönetim de dahil) karsısında idi. Cok bile yapti, dogruları duymak beceriksiz idarecilere, yalancı yandas yerel medya nın işine gelmedi. Genc taraftarlar anlamaz ama geçmişi bilen 30 üstü taraftar gurubu sana yapılanı gayet iyi biliyor. Yolun acık olsun hocam, Trabzonspor a delikanlı hoca yaramıyor, yalaka olman lazımdı...Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
-
İlk olarak ahmetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala Brosu savunanlar var Hoca ne yapsın diyenler var inanamıyorum ya.Öyle ya Ligin başından beri Her maç hatalı gol yiyen kalecide ısrar eden başkasıydı galiba.Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum