Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Breh breh...
    + Breh..
    Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Broos'u maçlarda da böyle şık kıyafetlerle görmek istiyoruz.
      Bordomavi.net

Yorum

• Velhasil hoca ders vermeye devam ediyor! Önce körpere yol göstermekle basladi ise ki tkaimin icinde neler yaptigini bilmiyoruz bile sonra kulüp yönetmeye dair aciklamalari oldu ve simdi de yerel-ulusal basina ve en önemlisi taraftara ders veriyor gazeteciligin ve en önemlisi insan olmanin erdemlerine dair. Bilemiyorum kimler üzerine aliyor hocaminin aciklamalarini ancak herseyden önce trabzonda yayin yapan yerel gazeteler artik kantarin topuzunu kacirdiklarini kendileri de görmeliler.

Yorum

• İlk olarak cem arin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Velhasil hoca ders vermeye devam ediyor! Önce körpere yol göstermekle basladi ise ki tkaimin icinde neler yaptigini bilmiyoruz bile sonra kulüp yönetmeye dair aciklamalari oldu ve simdi de yerel-ulusal basina ve en önemlisi taraftara ders veriyor gazeteciligin ve en önemlisi insan olmanin erdemlerine dair. Bilemiyorum kimler üzerine aliyor hocaminin aciklamalarini ancak herseyden önce trabzonda yayin yapan yerel gazeteler artik kantarin topuzunu kacirdiklarini kendileri de görmeliler.
          Gerçekten hocamız haddinden çok kişi ve kurumlarla savaşıyor. Trabzonda teknikdirektör olmak gerçekten çok zor. Baş edebilen birini bulduk değerini bilelim...
          DRAGO GABRIC

Yorum

• yabancı hocalar içinde hatırladıklarım içinde vahid hocadan sonra gördügüm en düzgün adamsın.seviyorum seni hugo hocam
            TRABZONSPOR

Yorum

• Açıklamalarını gerçekten de çok beğendim.Bazı yerlerde lafı gediğine oturtmuş.

Yorum

• Basinin uydurmasi oldugunu tahmin etmistim zaten. Adamin konusmalarini yanlis cevirmisler.

Yorum

• bu adama bu sezon sabredebilirim ama herşeyi tozpembe gören arkadaşların bazı şeyleri anlayamamasını ve hala görmezden gelmesini bir taraftar olarak anlayamıyorum.
                  FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu adama bu sezon sabredebilirim ama herşeyi tozpembe gören arkadaşların bazı şeyleri anlayamamasını ve hala görmezden gelmesini bir taraftar olarak anlayamıyorum.
                    Bazı şeyler ne ya gönderip yeni bi süreç daha mı istiyoruz. Nereye kadar??? Yani aşk mı yaşıyoruz??? Sen sabredebilirim diyosun ama yazıların hiç sabırlı olmadığını ve bir an gönderilmesini istiyosun tarzı yorumların var. Önce bi kendinle uzlaş... Ne anlatmaya çalıştığını göster..
                    DRAGO GABRIC

Yorum

• sevıyorum senı hugo bross

durusunu olaylara bakısını cevaplasıyısını her seyını sevıyorum bross hocam sen bızım ıcın bı degersın ama anlıyana...medyaya ve bazı taraftar bozuntularına yenılme hocam
                      YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

• sana göre sabırsız olabilirim.anladığım kadarıyla arkadaşım sende takımın halini ve durumunu tozpembe olarak görüyorsun.biraz uzun oldu ama lütfen bu yazdıklarımı sana karşı verilmiş bir cevap olarak algılama!(anlayana)
                        FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

sana göre sabırsız olabilirim.anladığım kadarıyla arkadaşım sende takımın halini ve durumunu tozpembe olarak görüyorsun.biraz uzun oldu ama lütfen bu yazdıklarımı sana karşı verilmiş bir cevap olarak algılama!(anlayana)
                          buyur kardesım bıseymı dedın
                          YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

sana göre sabırsız olabilirim.anladığım kadarıyla arkadaşım sende takımın halini ve durumunu tozpembe olarak görüyorsun.biraz uzun oldu ama lütfen bu yazdıklarımı sana karşı verilmiş bir cevap olarak algılama!(anlayana)
                            bu laflar bana biraz da ben düz adamım öyle mi ? peki sen nasıl istersen öyle düşün bana göre de sen neysen ne olduğun fark etmez, Ortak payda Trabzonspor ama bana göre sana göre değil anladığım kadarıyla, önce kendi yazdıklarına bak, biraz da geçmişteki lere bak ondan sonra kişileri yazdıkalrı ile yargıla,

yani Hugo Bross ezan sesine alışamadım demesi ile sevr antlaşmasını aynı kefeye koydun ya e artık sana ne yazılır bilmiyorum, önce bir araştır tarihi öğren, sonra Trabzonspor tarihini öğren, sonra taraftarın yazılarına bak, okuduğunu anlamayı öğren,

aslında san cevap vermezdim vermeyeceğimde mümkün olduğu kadar, zaten Hugo Broos gereken cevabı verdi,

"Ezan sesine alışmakta zorluk çektim ilk başlarda,sabahlar ezan sesiyle uyanıyorum, oyuncularıma cuma namazına gidebilmeleri için ona göre idman ayarlıyorum, kandilde oyuncularımın kandillerini kutladım,"

bunlarda sevr antlaşması ile bağlantılı dimi haluk bey
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu laflar bana biraz da ben düz adamım öyle mi ? peki sen nasıl istersen öyle düşün bana göre de sen neysen ne olduğun fark etmez, Ortak payda Trabzonspor ama bana göre sana göre değil anladığım kadarıyla, önce kendi yazdıklarına bak, biraz da geçmişteki lere bak ondan sonra kişileri yazdıkalrı ile yargıla,

yani Hugo Bross ezan sesine alışamadım demesi ile sevr antlaşmasını aynı kefeye koydun ya e artık sana ne yazılır bilmiyorum, önce bir araştır tarihi öğren, sonra Trabzonspor tarihini öğren, sonra taraftarın yazılarına bak, okuduğunu anlamayı öğren,

aslında san cevap vermezdim vermeyeceğimde mümkün olduğu kadar, zaten Hugo Broos gereken cevabı verdi,

"Ezan sesine alışmakta zorluk çektim ilk başlarda,sabahlar ezan sesiyle uyanıyorum, oyuncularıma cuma namazına gidebilmeleri için ona göre idman ayarlıyorum, kandilde oyuncularımın kandillerini kutladım,"

bunlarda sevr antlaşması ile bağlantılı dimi haluk bey
                              hahaha ne kadar komiksin ya arkadaşım.ben senin saflığından bahsediyorum sen nelerden bahsediyosun çok komiksin.
                              FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• unutmadan arkadaşım az önceki yazdıklarım sana değildi ama madem üstüne alındın söylenecek bişey yok.
                                FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X