Arkadaşlar ben hocayı sevdim Allah için şampiyonluğu kaybettiğimiz Şenol hocanın teknik dröktörlüğü zamanından beri bu kadar göze hoş gözüken bir futbol hatırlamıyorum, bir ara fatih tekkeli , gökdenizli zamanımızda da fena değildi ama ... hoca bence işini biliyor, ayrıca futbolcularda çok sevdi kendisini yönetimde, inşeallah başarılı olur, biz karadenizliler sabırsız insanlarız, bence sene sonuna kadar sabırlı olmalıyız....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hugo Broos | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hoca'mız ilk sınavından geçer notu aldı.Taraflı taraftsız bir çok görüş TS'un oynadığı ayağa pas ve top çevirmelerden memnun.Ancak benim kafama takılan konular var.Bunlardan bir kaçı şöyle;
1.Hoca bu takıma sağ bek ve forvet alınmasını istemişmidir?
2.Bu mevkilere istek yaparken bizzat ilgili topçunun adını mı vermektedir,yoksa sadece mevki belirlemekle sınırlımıdır bu istekleri?
3.Halen bu mevkilere alınması planlanan futbolcular var mıdır?Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
...
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam sistemin fark ediliyor.takım mükemmel pas yapıyor.
işin teknik kısmı bi yana bugün gollerden sonraki sevincin yeter be hocam
Gerçekten o sevinç görülmeye değerdi, kardeş , o kadar hoşuma gitti ki ,
Yorum
-
İlk olarak aktan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takıma pas yapmayı öğrettiğin içinÖzkan SÜMER
Yorum
-
Adam gibi adam dediğimiz ne teknikdirektörler biliriz.Gözümüzü kara çıkartmaz inşallah.Şu ana kadar yaptıklarını takdir ettim tabi bir de maç kaybettikten sonra değerlendirmek lazım kendisini kaybetmesi belki önemli olmaz ama hataları varsa ders çıkarabilen bi yapıda mı bunları değerlendirmek lazım.Sivas maçındaki oyuna müdahaleleri işini bilen birisi gibi gösterdi ama burası Trabzon devam ettirirse kral olur, ettiremezse yerden yere vurulur.
Yorum
-
Hugo Broos ta eksik olan şey karizmaAdam ne kufrediyor ne bagırıyor ne şov yapıyor. Olmaz kardeşim Turkiyede takdir kazanmak için F.Terim gibi kufur edip kamera sana donunce şov yapacan, Bulent Uygun gibi Yedek Kulubesini Parçalayacan, Megaloman olacan. Hugo da bunların hiçbiri yok. Olmuyo olmuyor Karizmasız omuyor
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....
Yorum
-
İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoğukkanlı...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak FatihSahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam gibi adam dediğimiz ne teknikdirektörler biliriz.Gözümüzü kara çıkartmaz inşallah.Şu ana kadar yaptıklarını takdir ettim tabi bir de maç kaybettikten sonra değerlendirmek lazım kendisini kaybetmesi belki önemli olmaz ama hataları varsa ders çıkarabilen bi yapıda mı bunları değerlendirmek lazım.Sivas maçındaki oyuna müdahaleleri işini bilen birisi gibi gösterdi ama burası Trabzon devam ettirirse kral olur, ettiremezse yerden yere vurulur.Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
Hugo Broos rüzgarı esiyor!
Trabzonspor'da sabah antrenmanına teknik direktör Hugo Broos damgasını vurdu.
Sivasspor maçında atılan ikinci gol sonrası tercüman Halil Yazıcıoğlu'nun hareketlerini taklit eden Hugo Broos, idmanda ciddiyetini korudu ve hata yapan futbolcuları sert bir şekilde uyardı.
Trabzonspor'un Belçikalı teknik adamı Hugo Broos, sempatik tavırlarıyla futbolcuların ve taraftarların gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Bu sabah yapılan antrenmana tercüman Halil Yazıcıoğlu'nun Sivasspor'a atılan ikinci gol sonrası yaşadığı büyük sevinci taklit ederek çıkan Hugo Broos, daha sonra yardımcılarıyla saha içerisinde mini bir toplantı yaptı. Milli takım kamplarında bulunan Song, Cale, Ceyhun ve Onur'la birlikte, gribal enfeksiyon geçiren Alanzinho, Selçuk ve Gökhan'ın katılmadığı idmanda sakatlığı devam eden Yattara ise doktor kontrolünde düz koşu yaptı. Yeni transfer Gabric ise takımla birlikte çalışmaya katılırken, futbolculara önce dar alanda kısa pas çalışması yaptıran Broos, yarı sahada yapılan çift kalede ise antrenmanı sık sık keserek yapılan hatalar konusunda futbolcularını sert bir şekilde uyardı.
Bu antrenman sırasında sakatlanan Zafer Yelen ise çalışmayı tamamlayamadı. Bu futbolcunun sakatlığının önemli olup, olmadığının yapılacak olan kontrollerden sonra belli olacağı öğrenildi. Antrenman sonrası Belçika'dan gelen kız torunu Mette'yle şakalaşan Broos, taraftarlarla bol bol fotoğraf çektirdi.
Bu arada Diyarbakırspor maçı öncesi Alanzinho, Gökhan ve Selçuk'un gribal enfeksiyona yakalanması sıkıntı yarattı. Tedavilerine hemen başlanan üç futbolcunun Diyarbakırspor maçına yetişmelerine engel bir durumun bulunmadığı belirtildi.
Sporx''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle# BMN #
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum