Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence hoca hicte hakksiz sayilmaz. Sezon ba$inda gereken yerlere transfer yapilsaydi $imdi bu konumda olmazdik. Ve ayrica kendisi de dedi ilk geldiginde, $ampiyonluk o kadar kolay degil. Bu kadroyla zor diye. Sonucta hakksiz miydi bu dediklerinde? Bence hayir Ama bizim taraftarimiz saf ve hasret dolu yürekle bekledigi icin $ampiyonlugu, ümit bagliyorlar. Ki onlardan biri de benim
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sana aslinda cok agir konusurdum simdi ama neyse bosver. Kim oldugun, ne oldugun, Trabzonlu veya Trabzonspor lu oldugun bile belli degil. O yuzden seninle hic ugrasmiyayim.
      Lütfen uğraş bak gözünü sevim.

Bu arada hocam yanındayım.

Yorum

• şu yedek kadrodan bakalım bu hafta kimleri görecez...

inşallah onur kadroya girer
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Artik Hasan Ahmet'i 18 kisilik Kadroya dahil etmeli ve son 10 dakika felan sans vermeli, ayni sekilde Onur'a Kasimpasa macinda sans verse cok mantikli olur..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hugo Broos, uzun zamandir söylemek istediklerini sanirim ilk kez acikca dile getirmis. Bicak kemige dayanmis. Eeee simdiye kadar zaten hep birsey ima etmeye calismisti, ama görmek istemediler! Cünkü islerine gelmiyordu.

Transfer konusunda da cok hakli. Kendisi gelmeden 3 transfer (Tjikuzu, Engin, Ferhat) yapilmisti zaten,kendisi Isparta kampinda 4 transfer istemisti ve bu takimin sampiyonluga oynamasinin zor oldugu söylemisti,ne oldu sadece zar zor Gabric´i aldilar ona.O zamanki yönetimin aciklamalarini bugün bile hatirliyorum, teknik direktörü yeni geldigini, takimi tanimasi gerektigini, trabzonda transferin hic bitmedigini defalarca söyledi. Sonuc 4´ün biri. O biride (Gabric´i de) ben Hoca´nin istedigi futbolcu oldugunu sanmiyorum. Uefa kupasininda bile oynayamayacaklarini bildikleri halde onu aldilar. Sonuc Touluse elendik.

Teknik direktörü getirdiler, bir zaman sonra da Ünal´i basina. Deve sormuslar boynun niye egridir, o da demis ki nerem dogru ki. Bizim mesele de bu. Sayin Baskanim bu durumda olmamamiz gerektigi söylüyor. Bende Sadri baskanima soruyor: Ne ektin ki, ne bekliyorsun?

O yüzden en azindan birinin gecikmeli ve acida olsada gercekleri söylemesi icimdeki üzüntüyü bir nebzz olsa azaltiyor. Tesekkürler Broos.

Yorum

• Ts-Liverpool maçı ile aynı gün oynanan Anderlecht-Galatasaray maçı 5-1'lik Anderlecht galibiyetiyle sona ermiş. Galatasaray'ın golünü Gökmen Özdenak atarken onu maç boyunca marke eden stoper ise Hugo Broos'muş!
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• sezon sonuna kadar kesinlikle takımın başında kalmalıdır o zaman durum değerlendirmesi yapılmalıdır

Yorum

• Hoca dobra konuşuyor. Taraftardan bişey saklamayan hugo bross hocayı ben sevdim. Açık ve net konuşuyor. Yanlış olduğunu bildiği şeyleri gizlemeden söylüyor.

Hoca bu yılı iyi bi şekilde tamamlayabilirse önümüzdeki yıl için nokta transferlerle bu takımı hedefe götürür diye düşünüyorum.

Yorum

• Trabzon yabancı hoca mezarlığı

Hugo Broos, Belçika'nın yüksek tirajlı gazetesi HLN'ye yaptığı açıklamada, "Trabzonspor tam bir yabancı antrenör mezarlığı. Son 21 yıl içinde 23 yabancı teknik adam çalışmış. Bazıları 2 ay dayanabilmiş. Burada antrenör olarak 1 yılı tamamlamak büyük başarı. Umut ve Gökhan çok formsuzlar. Bu yüzden gol atamıyoruz. Takımın yetersizliği bana yüklenmeye çalışılıyor.

Egemen'in tam 25 silahı var
                    Trabzonluların milliyetçiliğinin yanında en büyük tutkuları silah. Ne zaman bir silah mağazasının önünden geçsem aklıma hemen Egemen Korkmaz geliyor. Çünkü Egemen'in tam 25 silahı var" dedi.

Mezarlık gibi

"Trabzon, yabancı antrenör mezarlığı. İstifa etmem için yoğun baskı var. Ezan sesleri yüzünden uyuyamıyorum".

Trabzon'un çok tartışılan hocası Hugo Broos'un, ülkesi Belçika'nın en yüksek tirajlı gazetesi HLN'ye verdiği demeçler gündeme bomba gibi düştü. Trabzonspor'da teknik direktör olarak çalışmanın çok zor olduğunu ifade eden Broos, "Burası tam bir yabancı antrenör mezarlığı. 21 yılda, tam 23 yabancı antrenör çalışmış ve ayrılmış. Burada 1 yılı tamamlayabilmek
                    büyük başarı. Hocayı gönderirken çok duygusal davranıyorlar" dedi.

Kalite eksikliği
                    Takımda ciddi bir gol sorunu olduğunu da dile getiren Belçikalı hoca, Umut ve Gökhan'ın formsuz olduğunu belirtirken, üzerinde yoğun baskı hissettiğini de ifade etti. Broos, "Kulüp içinden ve basından yoğun baskı görüyorum" diye konuştu. Takımdaki kalite eksikliğine de değinen Broos, sezon başında 4 transfer istemesine rağmen sadece 1 takviye yapıldığını söyledi. Tecrübeli hoca, kulübün mali gücünün olmadığını da kaydetti.

Kente alışamadım
                    Broos, "Bana 'Dembele'yi alalım mı?' dediler. Ben de '12 milyon euro varsa alın' dedim. Sonra bir daha ses çıkmadı. Transfer listesinde Boussoufa, Biglia ve Van Damme var. Bu 3 ismi alamazlar" dedi. Belçikalı, kente de alışamadığını ifade edip, "Günde 5 kez okunan ezana ve kırmızı ışıkta geçen araçlara alışamadım. Sabahları ezan sesinden uyuyamıyorum. Buradakiler silaha önem veriyor. Mesela Egemen'in 25 silahı var" diye konuştu.
                    İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                    Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                    FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Sezon başından bu yana yönetimle yıldızı barışmayan Hugo Broos, kendi ipini kendi çekti! Belçikalı teknik adam, ülkesinde yayımlanan HLN Gazetesi’ne yaptığı açıklamalarla, bir anlamda Trabzonspor kariyerini de bitirme noktasına geldi. Belçika’da yaptığı açıklamalar Trabzon’da büyük tepki gören Broos’un, tamamen gözden çıkarıldığı ve ilk fırsatta kulüple bağlarının kesileceği ifade edildi. Broos’un açıklamaları Trabzon’a ulaştıktan sonra Başkan Sadri Şener ve yöneticilere yoğun telefon geldiği ve Bordo-Mavili camiada 7’den 77’ye herkesin duruma büyük tepki gösterdiği öğrenildi. Şener ve ekibinin yoğun baskı nedeniyle Belçikalı teknik adamı defterden sildiği kaydedildi. Broos’a yönetim kanadından ilk tepki de asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’ndan geldi. Broos’un açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını kaydeden Bordo-Mavili idareci, “Baskı yapıldığı şeklinde sözleri var. Ben bugüne dek bu tip bir baskıyla karşılaştığını hissetmedim. Sürekli başarı isteyen bir camiayız. Bizim gibi büyük camialarda alınan neticelerden dolayı baskı görmek doğaldır. Trabzonspor’da yerli-yabancı hoca diye bir ayrım söz konusu değil. İddialı her takım başarısızlık olduğu zaman hocayla ilgili olumsuz görüşlere sahip olur. Avrupa’daki her büyük takımda bu durum geçerlidir” dedi.

‘Ezandan şikayetçi olmayacak’
                      Dembele’yle ilgili ifadelerin espriden ibaret olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, “Espriden öteye geçen bir konuşma değildi. Hoca, yapılan espriyi ciddiye almış” yorumunu yaptıktan sonra şöyle devam etti: “Türkiye’nin şartları bu. Türkiye, Broos’a ayak uyduramaz. O, gittiği yere uymak zorunda. Ezandan da şikayetçi olmayacak!” Broos’un, “25 tane silahı var” dediği Egemen Korkmaz da hocasının iddiasına sert yanıt verdi. Kaptan, “Böyle bir şey olabilir mi! Hoca şaka yapmış galiba. Kesinlikle böyle bir şey yok” ifadesini kullandı.

Yorum

• 15 Kasım 2009
                        Broos'un bileti kesildi

Belçikalı teknik adamın açıklamaları sonrası Trabzon'da yer yerinden oynadı! Başkan Sadri Şener ve yönetim, gelen tepkilerin ardından Broos'la yollarını ayırma kararı aldı.

INSALLAH bu haber dogrudur...!!!!

Yorum

• @ Tarkan 52

Sakin renktaş ne oluyor ya ?

Ezan için gürültü dememiş ya alışamadım demiş ve bu gayet normal bir durum yani bir hocayı bunu dedi diye karalamandan kasıt ararım ki bir tercüme hatası da olduğu kesin ...

Açık sözlü olmasını seviyorum ...

Sabredilmeli ...
                          Twitter Adresim

Yorum

• Olayı dini boyutta ajite ederek bir yere varamayız ... Bross'un ezan için kötü bir şey dediğini sanmıyorum ...

Bunu bende diyebilirim sabah ezanında uyanıyorum ve uyuyamıyorum ... Ama ben sabah ezanından dinim gereği rahatsız olmam ...

Ama onun dinine uymuyor o alışamadım demeyi tercih etmiş ne var bu lafta olayı tutup da dinimize neler dedi yuuuhh tüüü yapmak sadece kasıtlı yıpratıştır...

Bu din konusundaki tartışmayı uzatmazsanız memnun olacam... Teknik boyutta övmek ve eleştirmek daha verimli olacaktır sanırım ...
                            Twitter Adresim

Yorum

• Zaten ortam karışıkken böyle açıklamalar yapılmamalıydı.
                              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• şimdi siz avrupa ülkesinde yaşasanız ve ilk kez ezan okunan biryere gelseniz şaşırmazmısınız bunun bukadar büyütülmesinin tek açıklaması bu adamın bu kulüpten istifa ettirilceğidir
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X