Adamda emekli öğretmen tipi var anca ona kapasitesi yeter
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hugo Broos | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamen yetersin forvet oyuncuLarı yüzünden bukadar puan kaybettik. Takım oyununda hiçte kötü oynamıyoruz. Bi çok pozisyonda buLuyoruz. Başta hiç birşey yapmayan Gökhan ve özveriLi oynayan ama yetenekLeri kısıtLı Umut yüzünden suçLu Broos oLuyor, iLginç bi durum...
bi de t.krdnzspr'a gönderilen bir arkadaş var...niye ben bunu anlamıyorum
hocanın seçimini yapmıştır
hatalıdır...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Dilimde tuy bitti, kimsenin kimseyi dinledigi yada taktigi yok ama olsun. Bu kadro kotu bir kadro degil beyler. Tamam belki direkt sampiyonlugu alacak bir kadro degil fakat oyle kotu bir kadro da degil. Kimde var bu kadar yildiz yine ya? Hugo Bross un eksi yonlerini anlatayim diyorum da hangi birini anlatayim ki? Adam hayati boyunca gercek anlamda buyuk bir takim calistirmamis, yildiz futbolcularla calismamis fakat asil sorun bu degil. Asil sorun iletisim ve motivasyon. Hugo Bross ne yazik ki bu futbolculari motive edebilecek bir teknik direktor degildir asla. Bakin beyler ya iyi bir teknik direktorsunuzdur ya da degilsinizdir. Bu oyle calismakla, kurs bitirmekle kazanilacak bir sey degil. Dedigim gibi bross un en buyuk problemi futbolcularla olan diyalogu, iletisimi ve onlara ne yazik ki katamadigi motivasyon.
Futbolculari teker teker inceleyin beyler. Hicbiri gercek anlamda %50 kapasite ile bile oynamiyorlar. Cunku hicbiri motive edilmiyor. Hugo bross konusacak, halil yazicioglu anlayacak bizim usaklara tercume edecek falan filan. Gecin bunlari ya. Ha elbette baska yabanci hocalar da var fakat onlarin bross gibi oldugunu sanmiyorum. Bross bence artik heycanini kaybetmis bir insan. Kesinlikle boyle bu. Ne olacak yaaaa. Adam belcika da sampiyonluklar kazanmis iste. Sanki Trabzonspor u sampiyon yapmaya mi geldi. Kesinlikle hayir. Emekliligini bekliyor. O kadar iste. Eger oyle olmasaydi gidip yunan liginde kume takimini alip kumeye dusurmezdi. Ya hic kimsenin adini sanini duymadigi romen takimiyla yaptigi anlasmaya ne demeli. Anlamiyormusunuz beyler? Adam artik dede olmus bir tip, emeklilik bekliyor. Boyle bir insandan bize ne hayir gelir ya. Ulan bir de gecen sene iki mac kaybedilince Ersun Yanal in kellesini isteyenler nereye gittiler ya? Goremiyorum onlari hic. Nerdeler onlar?
Yorum
-
İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDilimde tuy bitti, kimsenin kimseyi dinledigi yada taktigi yok ama olsun. Bu kadro kotu bir kadro degil beyler. Tamam belki direkt sampiyonlugu alacak bir kadro degil fakat oyle kotu bir kadro da degil. Kimde var bu kadar yildiz yine ya? Hugo Bross un eksi yonlerini anlatayim diyorum da hangi birini anlatayim ki? Adam hayati boyunca gercek anlamda buyuk bir takim calistirmamis, yildiz futbolcularla calismamis fakat asil sorun bu degil. Asil sorun iletisim ve motivasyon. Hugo Bross ne yazik ki bu futbolculari motive edebilecek bir teknik direktor degildir asla. Bakin beyler ya iyi bir teknik direktorsunuzdur ya da degilsinizdir. Bu oyle calismakla, kurs bitirmekle kazanilacak bir sey degil. Dedigim gibi bross un en buyuk problemi futbolcularla olan diyalogu, iletisimi ve onlara ne yazik ki katamadigi motivasyon.
Futbolculari teker teker inceleyin beyler. Hicbiri gercek anlamda %50 kapasite ile bile oynamiyorlar. Cunku hicbiri motive edilmiyor. Hugo bross konusacak, halil yazicioglu anlayacak bizim usaklara tercume edecek falan filan. Gecin bunlari ya. Ha elbette baska yabanci hocalar da var fakat onlarin bross gibi oldugunu sanmiyorum. Bross bence artik heycanini kaybetmis bir insan. Kesinlikle boyle bu. Ne olacak yaaaa. Adam belcika da sampiyonluklar kazanmis iste. Sanki Trabzonspor u sampiyon yapmaya mi geldi. Kesinlikle hayir. Emekliligini bekliyor. O kadar iste. Eger oyle olmasaydi gidip yunan liginde kume takimini alip kumeye dusurmezdi. Ya hic kimsenin adini sanini duymadigi romen takimiyla yaptigi anlasmaya ne demeli. Anlamiyormusunuz beyler? Adam artik dede olmus bir tip, emeklilik bekliyor. Boyle bir insandan bize ne hayir gelir ya. Ulan bir de gecen sene iki mac kaybedilince Ersun Yanal in kellesini isteyenler nereye gittiler ya? Goremiyorum onlari hic. Nerdeler onlar?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugo Bross u cok seven taraftarlarimiz icin bir fan kulubu kuruyorum arkadaslar. Hugo fos Bross a olan sevginizi, bagliliginizi bu fan kulube uye olarak gosterin.
Kulubun ismi Hugo Foss Bross fan kulubu. Uye olun Trabzonspor un kumeye gitmesinde bir katkiniz olsun. Haydi beyler durmayin.
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yönden geçen seneden daha iyi bir kadro ilk 11'e direkt etki edecek kaç futbolcu alınmış da geçen seneden daha iyi bi kadromuz varmış yaran varki körler lafını üzerine çekmişsin adam o lafı ne için dedi onu bilmek lazım senin elinde iş bitirici bi forvet yoksa hoca ne yapsın..!
engin mesela ne bilim ferhat öztorun giden ferhatdan daha iyi yine
tiji lige iyi başladı ama bross geç geldkden sonra kesti onuda vs...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimleri gönderip aldımıza bakınca bence geçen seneden daha iyi bi kadro..
engin mesela ne bilim ferhat öztorun giden ferhatdan daha iyi yine
tiji lige iyi başladı ama bross geç geldkden sonra kesti onuda vs"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha iyi değil daha alternatifli bizim şampiyonlukta söz sahibi olabilmemiz ilk 11'de direkt oynayacak 4-5 oyuncu almamız lazımdı ama nerde ucuz nerde sorunlu topçu var onları aldı yönetim bu şekilde olmaz bunun sizde farkındasınızdır..
Oku bu yazıyı bak. Hugo'yu hala suçlayan ben bu zihniyeti anlamıyorum! Ben Ersun Yanal'ı da çok seviyodum ama aynı şekilde gitti... Hugo da böyle gidecek sırf sizin gibi futbolu görmeyen taraftarlar yüzünde...En son Fatih tarafından düzenlendi; 11.11.2009, 18:17.DRAGO GABRIC
Yorum
-
kadro kötü,forvet yok gibi laflarla hocayı sütten çıkmış ak kaşık yapmaya hiç gerek yok...kadro kalitesi olarak ligin ilk 4 takımı arasında olup da sıralamada 9. olan bir takımı kadro yetersiz diye savunmak garip kaçıyor biraz...ersun hocayı en çok birşey denemiyor diye eleştiriyordu bu taraftar...oyuncu değişikliklerini skandal olarak adlandıranlar vardı burda...ersun yanalı böyle eleştirip duranlar hugo broosa toz kondurmayınca ya da ''ya kardeşim kadro yetersiz hoca ne yapsın'' (özellikle hedef aldığım biri yok) deyince insanın aklına bunlar ersun yanalı mı postalamaya çalışmış gibi geliyor?
ersun hocanın yaptığı oyuncu değişiklikleri konusunda yada yap(a)madığı rotasyon konusundaki eleştiriler evet haklıydı ama hocayı gönderecek boyuta gelmesi kabul edilemezdi...
alanzinho gibi hemen hemen herkesin bu sezon çok şey yapacak diye beklediği bir adamı resmen bitirdi...kadro ve oyuncu tercihleri konusunda da tonla eleştiri yapabilirim...hangi oyuncu değişikliğiyle bir maçı kotarabildi bu adam...aksine diyarbakır maçını hediye ettik oyuncu değişiklikleriyle mesela...gs maçına çıkan kadroyu ben anlamadım...sivas maçında selçuğu çıkartıyorsun!...kayseri maçında yaptığı oyuncu değişiklikleri dahilik olarak gösterildi bazılarınca....
kısacası hugo broos suçsuz değil!
bu kadronun bu sıralamada olmasının bir numaralı sorumlusu...
Yorum
-
Hugo Bross un yanlışları olabilir ancak oynattığı futbol anlayışını beğeniyorum, geçen sene galip geldiğimiz maçlarda bile bu şekilde oynamıyorduk , geçen sene her önüne gelen topu ileriye şişiriyordu, paslaşma yok, verkaç yok, ortasahanın (özellikle selçuk-colman) ceza sahasına girip gol araması diye bir şey yok vs. vs. Belki Bross çok kaliteli değil ama oyun felsefesi bence doğru, ha bu oyun felsefesini benimsemiş bross tan daha iyi bir hoca varsa o gelsin ancak 1 senede gönderilmesin.
Yorum
-
Bir teknik direktörün şampiyonluğa katkısı en fazla ne kadar olabilir bunu belirleyebilmemiz lazım önce. Bence Avrupa'da %10, Türkiye'de de %20 'dir en fazla. Bizde daha fazla olmasının sebebi de futbolcunun profesyonellik düzeyinin düşük olması ve gazla çalışmasıdır. Bu durumda suçun en fazla %20'si teknik direktörde olabilir.
Alanzinho'nun oynamamasına ben de üzülüyorum, ama gördüğüm kadarıyla Broos'un sisteminde serbest oyuncuya yer yok. Sadece maç zora girince kilidi çözmek için takım oyunundan taviz verip kişisel yeteneklere başvurmak için sonradan oyuna alıyor. Takım oyunu iyice oturup maç kazanmaya başlarsa sonradan da oyuna giremeyecek korkarım.
Bu kadro ve oyun yapısı ile en iyi 3. en kötü 4. olarak ligi tamamlayacağımızı düşünüyorum, devre arasında yapılacak iyi bir forvet transferi ve şans faktörüne göre sıralamadaki yerimiz belirlenecektir.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum