Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ceyhun tam sezon oynasa kaç gol atar acaba çok merak ediyorum Uzaktan şutları çok etkili, kafa vuruşlarıyla hiç zorlanmadan gol yapabiliyor, kullanma şansı bulabilirse frikikten de gol atabilir iyi kullanıyor çünkü ve son maçta rakibini çalımlayarak attığı golde yeniden gördükki ayaklarına da çok hakim. İddia ediyorum önümüzdeki sezon ilk 11 oyuncusu olursa 10 golden aşağı atmaz bence. Bana Van Bommel'i hatırlatıyor
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• ceyhun golleri atınca ersun yanal ne düşündü acaba?
      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Zeki, çevik ve akıllı fubolcusun Ceyhun. Barış gibi harcamazlar seni umarım.
        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Ceyhun, kendisine verilen şansları iyi kullanmaya devam ediyor... ilk goldeki soğukkanlılığı, çalımları ve son vuruşu; forvet oyuncularını kıskandıracak kadar harikaydı... o mevkinin oyuncusu olmamasına rağmen bunları yapabilmesi; beni çok çok umutlandırdı...

ayrıca maçın son bölümlerinde de savunmasına yardım etmeyi de ihmal etmedi...

inşallah önümüzdeki sezon daha fazla üstüne koyarak devam eder... tebrikler Ceyhun...
          "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• ceyhun sende hakkını helal etme ersun hocaya ya insan bir şans tanır sözde geç yetenekleri ön plana çıkarmak işiymiş hadi oradan
            Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ceyhun, kendisine verilen şansları iyi kullanmaya devam ediyor... ilk goldeki soğukkanlılığı, çalımları ve son vuruşu; forvet oyuncularını kıskandıracak kadar harikaydı... o mevkinin oyuncusu olmamasına rağmen bunları yapabilmesi; beni çok çok umutlandırdı...

ayrıca maçın son bölümlerinde de savunmasına yardım etmeyi de ihmal etmedi...

inşallah önümüzdeki sezon daha fazla üstüne koyarak devam eder... tebrikler Ceyhun...
              Hamdi Aslanı (küçük hamdi)hatırla Mehmet ...o da defans oyuncusuyken forvet oluvermişti, istermisin Ceyhun da seneye yeni forvetimiz olsun... umuttan çok gol atacağına bahse bile girerim

Yorum

• Bu zamanı kadar harcadı ersun hoca lig bitti gelicek sezon çok daha iyi olucağından eminim
                Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Cengiz, küçük Hamdi forvet iken libero oluvermişti.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cengiz, küçük Hamdi forvet iken libero oluvermişti.
                    ben de tam tersini biliyorum ....

Yorum

• İlk olarak 8unmo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      selcuk un yerine ceyhun oynasin
                      adam ne yapiyor ben anlamis degilim
                      ersun yanal ilk 11 i degismiyeegim diye bunlardan etiyodu bizi
                      selçuk inana laf atan futbolan anlamıyor derim sahanın en iyilerinden biriydi selçuk ceyhunda gollerden başka fazla olumlu hareketi yoktu anlayışla karşılarım çünkü futboldan anlamayan bi hoca varşuan trabzonun başında serkanı sol açık oyntn ceyhunu sağaçık oynatan ferhatı sağ bekte deneyen...
                      !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Teşekkürler Ceyhun.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• tebrikler ceyhun çok iyi oynadın ve bu güzel futbolunu 2 golle süsledin

Yorum

• Ceyhun hakkkinda Bilal Cubukcu'dan bazi yorumlar duymustum cok iyi bir oyuncu olduguna dair ve arkadasi adina cok uzuluyordu firsat verilmiyor diye,,, umarim son mactaki basarisi saglam bir yukselisin ilk adimlari olur onun icin!

Hatta dun itibariyle diger takimlarin da ilgisini ve dikkatini cekmistir muhtemelen
                            Futbol taraftardır!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hami Mandıralı'nın odasında ümit milli takımda oynayacak oyuncuların isimlerinin olduğu kocaman bir tahta var. "Ceyhun niye yok Hami abi?" sorumu Hami Hoca "Fatih Terim Ceyhun'u A milli takımda düşünüyor, Onun yeni orası" şeklinde cevaplamıştı.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hırsın, mücadelen çok iyiydi dün akşam. Bravo Ceyhun...
                                TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

Yükleniyor...
                                X