tebrikler ceyhun iyiydin...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Gülselam
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ne önliberolar gördük ki 5 sezonda her maç oynamasına rağmen 2 gol atamamış..
Bir de ne önliberolar görüyoruz ki oynadığı ilk maçta 2 golü birden adeta düşman çatlatırcasına çakıvermiş
Hey gidi heyyy
Tebrikler Ceyhun.. Adşl bir rekabette zaten sonuna kadar hak edeceğin o formaya ikinci devre kavuşman dileğiyle"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Valla biraz tuhaf olacak belki ama ben Ceyhunu hiç beğenmedim.Evet goleri mükemmeldi ama goller dışında inanın ki Hüseyini çok aradım orta sahada ben.Ama Hüseyinin yanında orta sahada oynayabilir.Böylece kornerlerde müthiş bir gücümüz olmuş olur.Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
hava toplarında etkili ismimiz yok oynaması artı ama orta sahayı sanki hüseyin daha bi derliyo gibi şutları da çok iyi ama 90 dk hüseyinsiz oynatsan orta saha dağılır oynatsan bi dert oynatmasan bi dert ama şüphesiz bugümn çk iyiydiMustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
ahhhhhh ersun hoca aaaahhhhhh ersun hoca gor artık su adamı gor huseyınde ne buluorsun artık ya ben kendımı bıldım bılelı huseyını trabzonsporda ızlıorum attıgı gol olarak hatırladıgım bı fenere var bı tane zamanında elazıga atmıstı bıde tsyd karadenız turnuvasından orduya atmıstı ya ne olur artık ergın adnan umut huseyın tayfun bu takımda gormek ıstemıoruz ne olur anlayın bu taraftarı ya ılla stada gelıp bu adamlara kufur mu edelım ya bu sene bu adamlar yuzunden trabzonsporun bır tane rahat macını ızleyemedım
Yorum
Yorum