Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir senedir buralarda dlimizde adeta tüy değil saç sakal bitti..

"Şu adama hiç değilse 2-3 maç şans tanıyın" diye..

Sonuçta bir dünya yıldızı olmasa da en azından müthiş bir şut yeteneği ve mükemmele yakın bir hava hakimiyeti olduğunu bıkmadan usanmadan yazdık durduk..

Müzmin muadilinin 200 küsür maçta yapamadığını oynadığı 2 buçuk maçta gerçekleştirerek kendisi hakkında "Bilmemnenin alternatifi Ceyhun ya da Papy olduğu sürece kendisi bu takımda alternatifsizdir" şeklinde kendinden gayet emin yorum yapanlara en güzel cevabı da vermiş oldu..

Hey gidi Ersun Hoca..

Bizi bir kere dinleyip de şu çocuğa 3-5 maç tanısaydın belki de ihtiyacımız olan 2-3 puanı bir şekilde kurtarmış olacaktık..

Yazık oldu. Hem de çok yazık..

Hem Ceyhun' a hem de bizlere..
    öncelikle Ceyhun kardeşim tebrikler...

sonra da sana gelelim great white; forumdaki yorumlarının %80 i hüseyin başlığında, hüseyin'e yaptığın ölçüsüz eleştirilerden oluşuyor.şimdi burda bütün TS li arkadaşlar Ceyhun güzel oynadı die sevinirken, sen farklı bir sevince kapılmışsın.aslında pek şaşırmadım.ceyhun iyi oynadı die sen yine Hüseyin'e pay çıkarmışsın ya helal olsun sana.

Hüseyin iyi oynadığı zaman ortalıklardan kayboluyorsun, kötü oynadı mı hemen bitiyorsun başlıklarda.

Ceyhun inşallah dünden çok daha iyi işler yapar ilerleyen senelerde.futbol bilginin zaten zayıf olduğunu biliyorum ama yine de maçın tekrarını bir yerlerden bulup izleyebilirsen dün Ceyhun'un hangi mevkide oynadığına iyi bak ve anlamaya çalış bence.

kaptanı yakında alanzinho ile de kıyaslayacaksın diye korkuyorum

ceyhuna tekrardan tebrikler...

Yorum

• Giden 30 maça mı yanmalı.
      Keşke daha önceleri şans bulsaydın,kendini gösterseydin.
      Sezon başında en çok sevindiğim transferlerden biriydin,senden çok ümitliyim.
      İnşallah daha çok şans bulursun,kendini gösterirsin.
      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Ceyhun tek kelime ile dün gecenin kahramanı idi.Hele ilk golünde ki akıllı hareketleri.Forvette oynayıpta önüne al da at göderilen toplara dandun vuranlara inat önünde bulduğu topu iki rakibine ustalık dolu çalım attıktan sonra kalecinin uzanamayacağı köşeye bırakıverdi.İkinci golündeki vuruş tekniğide alt yapısının ne kadar sağlam olduğunun bir nişanesi gibiydi....Helal sana Ceyhun.Umarım bu takımda gelecek sezon da hak ettiğin şansı bulabilirsin....
        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İnşallah böyle devam edersin tebrikler..
          SÜRMENELİİİ...
          https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1 yıl aradan sonra "6" numara efsanesinden bir resital izledik..

tebrikler ceyhun
            6 numara en son ne zaman gol atmıştı? 2004 2005 sezonunda Avni Aker'de Ankaragücü'ne sanırım.
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Ceyhun'u oynadığı harika oyun ve attığı goller dolayısıyla tebrik ediyorum.

Potansiyelinden bir kaç güzel örnek sunarak beni yitip gidecepi konusunda umutsuzluğa kapılmamı engelledi.

Fakat Ceyhun son dönemler haricinde hep şans buluyordu ve bu şansı pek iyi kullanamamıştı. Hüseyin'in bile ara sıra iyi oynadığını görüyoruz. Ceyhun eğer bu sene çok fazla oynatılıp bu oyunlarına bizi alıştırsaydı Hüseyin'in yerine direk düşünülebilirdi.

Ben Ceyhun'un direk Hüseyin'in yerine oynatılmasını istemezdim. Çünkü tecrübesizliği yüzünden yapacağı hatalarla taraftar onu ipe götürebilirdi. Yapmadık, yapmıyoruz diyemeyiz.

Açıkçası beni bu sezon yedeklerimiz hayal kırıklığına uğrattılar. Belki bundaki en büyük suçlu Ersun hocadır, yedekleri küstürmüştür bilemem ama Isaac, Ceyhun hatta Giray'dan beklentilerim çok daha fazlaydı.

Son maça kadar Ceyhun'un ortasahada başarılı olacağına inanmıyordum, stoperde daha faydalı olabilir düşüncesindeydim ama son maçta gerçekten stoperde harcanamayacak kadar iyi ofansif özellikleri olduğunu gördüm. Şu anda Hüseyin'in yerine banko oynayabileceğine ikna olmuş durumdayım ama umarım Hüseyinleşme sürecine girmeden kendini geliştirmeye devam eder.
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bu performansi hic belkemezdim Ceyhundan, nedense gozume cok asiri yavas bir fubolcu gibi geliyordu ama zandigim hizli cikti. Beni cok sasirtti ve yaniltti bu macta. Maalesef Ersun hoca 12 oyuncu tutturdu onlardan baskasini oynatmadi onun icin kesin birsey demek icin birkac macini daha izlemek lazim.

Tebrikler Ceyhun sen iyi ol yeterki, ben yanilayim.
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• iste bu yüzden kiziyorum ersun hoca'ya...

Ceyhun gibi genclere malesef cok az sans verdi....

Tebrikler Ceyhun .
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1 yıl aradan sonra "6" numara efsanesinden bir resital izledik..

tebrikler ceyhun
                    ççç ççç ççç
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• adamın çektiği şutlar hızlı bir o artısı var.bana göre trabzonsporda oynayacak kapasitede değil ceyhun. o kadar yavaş oynuyorki takımı 10 kişi bırakıyor.sanki üzerinde 500 kg yük var.futbol hızlandı.avrupa kupasında nasıl oynayacak.adamlar o kadar paslaşıp o kadar hızlı oynuyorlarki avrupalı takımlar.onun için diyorum hız önemli.

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ceyhun'u oynadığı harika oyun ve attığı goller dolayısıyla tebrik ediyorum.

Potansiyelinden bir kaç güzel örnek sunarak beni yitip gidecepi konusunda umutsuzluğa kapılmamı engelledi.

Fakat Ceyhun son dönemler haricinde hep şans buluyordu ve bu şansı pek iyi kullanamamıştı. Hüseyin'in bile ara sıra iyi oynadığını görüyoruz. Ceyhun eğer bu sene çok fazla oynatılıp bu oyunlarına bizi alıştırsaydı Hüseyin'in yerine direk düşünülebilirdi.

Ben Ceyhun'un direk Hüseyin'in yerine oynatılmasını istemezdim. Çünkü tecrübesizliği yüzünden yapacağı hatalarla taraftar onu ipe götürebilirdi. Yapmadık, yapmıyoruz diyemeyiz.

Açıkçası beni bu sezon yedeklerimiz hayal kırıklığına uğrattılar. Belki bundaki en büyük suçlu Ersun hocadır, yedekleri küstürmüştür bilemem ama Isaac, Ceyhun hatta Giray'dan beklentilerim çok daha fazlaydı.

Son maça kadar Ceyhun'un ortasahada başarılı olacağına inanmıyordum, stoperde daha faydalı olabilir düşüncesindeydim ama son maçta gerçekten stoperde harcanamayacak kadar iyi ofansif özellikleri olduğunu gördüm. Şu anda Hüseyin'in yerine banko oynayabileceğine ikna olmuş durumdayım ama umarım Hüseyinleşme sürecine girmeden kendini geliştirmeye devam eder.
                        ya ceyhun hangi mevkide oynamış dün de Hüseyin'le kıyaslanıyor anlamıyorum ben?

Yorum

• Tebrikler Ceyhun inşallah hep böyle oynarsın gollerinin ikiside harikaydı..
                          ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ceyhun orta sahanın hemen her mevkiisinde oynayabilecek yetenekte bir futbolcu..

Ama en çok verimli olacağı bölge ise önlibero. Bir nevi Hollandalı Engelaard tipi bir futbolcu..

Gösterişli oynamıyor ama soğukkanlı ve oyunu iyi okuyor..

Diagonal paslar ile oyunu iki kanada yayabiliyor..

Kanatlardan inip orta açabiliyor..

Defansif olarak zaten yeterli. Zira adamın ikinci mevkiisi stoper..

Şutları ve hava hakimiyeti ise öldürücü..

Ve bu çocuk bizim bu sayfalarda yapmış olduğumuz onca isyana rağmen koca bir sezon boyunca yukarıda saymış olduğum özelliklerden bir tanesine dahi sahip olmayan bir adamın gerisinde hunharca bekletildi..

Bir kez olsun 2-3 maç üst üste şans bulamadı..

Skor olarak geriye düşülmüş ve rakip karşısında paralize olunmuş haldeyken son dakikalarda oyuna alındı ve doğal olarak da takımı tek başına ipten alamadı..

Neyse ki çıplak gerçek bir kez daha ortaya çıktı..

Dışarıdan çok daha kalitelisini getirirsek eyvallah ama olmazsa yeni önliborumuz artık Ceyhun Gülselam dır..

Hem onu Ruslar da rahatsız etmiyor, fena mı
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Ceyhun'da başka bir hava var. Gösterdiği sabrın meyvelerini almaya başladı.
                              Kadroya giremeyen bütün futbolcuların aynı sabrı ve disiplini göstermesi lazım.

Gollerdeki soğukkanlılığı golleri kadar müthişti.
                              Allah nazardan saklasın. Kadroda onun gibi çok yönlü futbolcuların olması büyük zenginlik. Gerektiğinde forvet bile oynar.

Hami Mandıralı'nın odasında ümit milli takımda oynayacak oyuncuların isimlerinin olduğu kocaman bir tahta var. "Ceyhun niye yok Hami abi?" sorumu Hami Hoca "Fatih Terim Ceyhun'u A milli takımda düşünüyor, Onun yeni orası" şeklinde cevaplamıştı.

Çalışmaya devam Ceyhun. Sırada Şampiyonlar Ligi var!

En son a f s tarafından düzenlendi; 25.05.2009, 12:05.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• abi adam huseyinin butun kariyeri boyunca atmis oldugu golu 3-5 macta atti.. Ama Huseyin de lazim bu takim a onun ustune kesici yok Tr de.. Ceyhun ve isaac e daha fazla sans verilsin bu cocuklar kendini gosterecektir. Asil olay ahmet Hoca da arayislarini surduruyor ve yedeklere sans veriyor aferin ona..
                                Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                                Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                                Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X