Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milli Takima cagirilmis. Hayirli olsun

Yorum

• Milli Takıma Çağrıldı Ancak Ben Şans Bulucağını Pek düşünmüyorum...
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• cağrılan 3 futbolcumuzunda sans bulacağını düsünmüyorum..
        FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Milli Takıma Çağrıldı Ancak Ben Şans Bulucağını Pek düşünmüyorum...
          valla metalist maçındaki gökhandan sonra şans vermemesi zor ceyhun stoperde oynar bence böyle düşündü.
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Milli takımda pişsin biraz.

Yorum

• Ceyhun'a bir-iki dakika değil daha fazla şans...

Ben Ersun hocanın Barış ile birlikte Ceyhun'a da haksızlık ettiğini düşünüyorum. Maçlarda iki-üç dakika şans vermesini hiç olumlu karşılamıyorum. Ceyhun'u izlediğim kadarıyla oldukça teknik ve şutları iyi olan bir oyuncu. Hava toplarındaki hakimiyeti zaten tartışılmaz. Ona daha fazla şans verildiği takdirde Hüseyin'den çok daha iyi bir futbol sergileyeceğini iddia ediyorum. Trabzonspor için önemli bir futbolcu olacağı kanaatindeyim...

Yorum

• 6 haftada sürekli oynayan ve bir önceki milli kadroda yer bulan selçuk inan çağrılmayıp,sürekli yedek bekleyen ve sonradan oyuna dahil olan ceyhun gülselam'ın kadroya dahil edilmesi ilginç.

Yorum

• İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  valla metalist maçındaki gökhandan sonra şans vermemesi zor ceyhun stoperde oynar bence böyle düşündü.

Dediğin gibi olur İnŞALLAH...

Yorum

• İlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    6 haftada sürekli oynayan ve bir önceki milli kadroda yer bulan selçuk inan çağrılmayıp,sürekli yedek bekleyen ve sonradan oyuna dahil olan ceyhun gülselam'ın kadroya dahil edilmesi ilginç.
                    Ceyhun henüz Alman 3. liginde oynarkende aynı şeyi söylüyordum ; kendisi çok özel fiziksel ve mental özelliklere sahip bir futbolcu . Milli takım onun bir an önce üst düzey bir takımda düzenli oynamasını bekliyor , zira bu özelliklerde ve potansiyelde başka futbolcumuz yok . ( belki Mehmet Topal )

Yorum

• Ulan Şu İsiyini bi kestimi tamam 10 yıl vermicek formayı...

Yorum

• Galatasaray maçında Colman asla oynamamalı en azından ilk onbirde falan olmamalı. Selçuk'un yanında Ceyhun'a şans verilmeli Galatasaray maçında. Ceyhun daha fizikli bir oyuncu, mesafe tanımaksızın şut atma yeteneğine sahip, mücadelesiyle Galatasaray orta sahasını bozucu gücü de var ama bu Colmanın yanından rüzgar esse yere yıkılıyor fakat en önemlisi Colman asla bir oyuncu kurucu değil ve hiçbir zaman da olacak hali yok. Ersun hoca oynatsın artık Ceyhunu. Orta sahaya ekstra dinamizm getirecektir, Alman ekolünden gelmesi çok büyük bir avantaj.

Yorum

• şu formayı bir giyseniz giray ile daha çıkmayacakta hadi bakalım hayırlısı

Yorum

• En büyük dileğim formayı giymen.Çok fazla izlemedim seni ama şut atmayı bildiğini biliyorum.Nasıl ki topu kesmek Trabzonspor'da forma giyen bir ön libero için yeterli gözüküyorsa şut atıp takımına gol kazandırmak da benim için yeterlidir

Hüseyin'den uzun değil misin?Topun sana çarpma ihtimali daha yüksek yaniŞey pardon topu kesme ihtimalin diyecektim

Yorum

• Ne yaptinda milli oldun sen yahu ^^
                              egemen abine de ögret oda oturdugu yerden milli olsun
                              saka bi yana ama benim kafam karisti,kulübede oturmasina ragmen milli oluyor,
                              ama kaliteli oldugunu hepimiz biliyoruz...

Yorum

• formayı sırtına geçireceğin zaman elbette bir gün gelecek ve ben biliyorum ki sen o formayı bir daha çıkarmayacaksın.
                                taraf

Yorum

Yükleniyor...
                                X