Bence Ersun Hoca falan harcamadı, Hacettepe miydi orda da oynamıştı Konyada oyuna girdi yaktı yok denizli maçıydı o . Böyle 1-2 parlama ile olmuyor. Bende yeteneğine inanıyorum keza Ersun Hocada inanıyordu. Ancak unutmayın ki kadroda cezalı ve eksik oyuncu olana kadar da Ahmet hocada onu almadı 11 e, bizim Ersun Hoca döneminde sayesinde sakat ve cezalı oyuncumuz olmadığından yedeklere de pek şans kalmıyordu. Ancak Ceyhun yetenekli bir oyuncu ilginç ileri çıkışlar yaptı Hüseyine güvenip etkili oldu tebrikler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Gülselam
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Ersun Hoca falan harcamadı, Hacettepe miydi orda da oynamıştı Konyada oyuna girdi yaktı yok denizli maçıydı o . Böyle 1-2 parlama ile olmuyor. Bende yeteneğine inanıyorum keza Ersun Hocada inanıyordu. Ancak unutmayın ki kadroda cezalı ve eksik oyuncu olana kadar da Ahmet hocada onu almadı 11 e, bizim Ersun Hoca döneminde sayesinde sakat ve cezalı oyuncumuz olmadığından yedeklere de pek şans kalmıyordu. Ancak Ceyhun yetenekli bir oyuncu ilginç ileri çıkışlar yaptı Hüseyine güvenip etkili oldu tebrikler.
Ersun hocaya laf atmak için malzeme bulmaya gerek yok zaten o defter kapandı ama hala birileri hocaya kapak bulmaya uğraşıyor. Ceyhun'u bu takımda yaz kampında Hüseyin'in yerinde deneyen kimdi?
Bazı arkadaşlar Hüseyin'e laf söyletmiyorlar, bazıları da nefretlerini sunmak için Ceyhun gibi hatta Papy gibi genç/tecrübesiz oyuncuları kullanıyorlar.
Ben her iki kesimi de anlayamıyorum, hatta son zamanlarda Yattaracılar - Anti-Yattaracılar da türedi.
Sonuç olarak Ceyhun kendisine verilen fırsatları iyi değerlendirememişti ama Allah ona bir fırsat daha verdi ve sezonu moralli ve umutlu noktalayacak.
Ersun hoca sakat ve cezalısız bu kadroyu götürmeyi başarıyordu ama bir gerçekle yüzleşmek zorunda alternatif oyuncu üretmeyi başaramadı.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselçuk inana laf atan futbolan anlamıyor derim sahanın en iyilerinden biriydi selçuk ceyhunda gollerden başka fazla olumlu hareketi yoktu anlayışla karşılarım çünkü futboldan anlamayan bi hoca varşuan trabzonun başında serkanı sol açık oyntn ceyhunu sağaçık oynatan ferhatı sağ bekte deneyen...
birde haftasonu es es macinda
iki sutla sezonu kapati hüseyinin anasi agliyor orta sahada[T][S]
Yorum
-
Bu sezon ikinci defa ilk 11 çıkıyor,2 gol atması çok önemli bu maç için gerçekten gol sıkıntısı yaşayabilirdik,Gökhan yokken kim gol atacak diye düşünülen maçta kilidi açtı.İnşallah devamı gelir,sahada tam olarak nasıl bir görev anlayışı içindeydi bilmiyorum açıkcası,yani Selçuk ve Colman için bu tanımlama yapılabilir ama Ceyhun biraz daha oyun kimliğini ortaya koymalı,yaşı genç yolu var daha.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye yeni transferlerimizden biri Ceyhun olacak inş.
Çift yönlü oynama becerisi olmayan orta sahalardan hoşlanmam. Örneğin Hüseyin. Örneğin Yattara. Bu tip futbolcuların orta sahayı hep eksik bıraktığını düşünmüşümdür. Avrupa'nın bizden önde olmasının önemli nedenlerinden biride bu. Orta saha hem defans yapacak hem hücum. Colman, Selçuk, Ceyhun. Bu futbolcular bir Xavi kadar olmasa da niyetleri bu yönde. Böyle futbolcularla oynamalıyız. Hüseyin, Yattara tarzı oyuncular artık görmek isemediğim tipte oyuncular. Ceyhun'u seneye sürekli oynatarak Türk futboluna önemli bir isim kazandırmamız lazım.
Yorum
-
Orta sahada Ceyhun gibi diri, her topa basan, teknik olarak da(fiziğine rağmen) fena olmayan bir oyuncu bu kadar az şans buluyorsa sorun bence Ceyhun'da değil. Kaç kere 2 maç üst üste oynadı ? Forma verilmez, alınır ama şans da vereceksin biraz. Dün mükemmeldi. İlk golde bir forvet kadar soğukkanlıydı. Seneye daha fazla yararlanmalıyız.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ne olurdu Ersun Hoca şu çocuğu kulübede çürütmeseydi.Hem Selçuk bu kadar yıpranmazdı hemde bizim sinir sistemimiz.
İyiydi dün.Benim en dikkatimi çeken nokta ilk golde gayet iyi döndü o kalıbına rağmen.Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
-
bazı arkadaşlar vardı
ceyhun barış göksu gibi
genç oyuncuların oynaması için 2 3 fark öne geçmemiz gerektiğini söylüyordu
ve oynatmadığı için ersun yanal ı savunuyordu
ahmet hoca onu oynattı ve o da hocasını ve kendine güvenenleri mahvup etmedi 2 gol attı
düşünüyorum da ersun yanal olsaydı veya ahmet hoca da ersun yanal gibi düüşnseydi
ceyhun gibi genç oyuncular ne kadar daha beklerlerdi...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Haftaya oynatacak mı? Fikri olan var mı?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum