ceyhun almanyada amatörlerde top kostuzrdu son 4 senedir.bir yilini almanya 2. liginde gecirdi ve oynadigi toplam mac 9 bununda 7 sini yedek olarak sonradan girdi.yani kisa vadede birseyler beklemeyin ceyhundan.yeterliligi olsa kendi takiminda 11 de oynardi.sanirim uzun vadede düsünülen bir futbolcu.belki seneye piser ama bu sene onu oynatmak cinayet olur.cünkü henüz bu beceriye sahip degil.birisi simdi der peki fatih terim niye aldi milli takima.milli takimda oynayan bizde niye oynamasin.fatih terim garip bir insan zaten.her alip denediginide gördük.ismi cismi belli olmayan insanlari oynattida hangisini türk futboluna kazandirabildi.ismini unuttugum ikinci lig topcusu vardi milli olan ve bize transfer olmustu.ne oldu? yedek bekledi oynamadi gitti.terim enteresan bir adamsa ne yapalim.önündekini görmez alakasi olmayanlari cagirir milli takima.iste ceyhunda böyle bir futbolcu.terim almamis olsa milli takima kim tanirdi yada takardi ceyhunu.yanlis anlasilmasin ise yaramaz bir oyuncu demiyorum ama suan yetersiz.uzun vadede fayda saglar diye alinmis bir oyuncu.umarim kendini gelistirir ve trabzonsporumuza uzun yillar hizmet verir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Gülselam
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"Yılın transferi ne Guiza ne Kewell ne Zapo, Ceyhun Gülselam'a dikkat edin"
Rıdvan Dilmen
Hazırdır, değildir, oyun sistemimize şu aşamada adapte edilebilir, edilemez bunlara bir şey demem.Ama buraya gelip Ceyhun topçu değil, 3.ligde çok var bunlardan diyen adamı ben kaale almam.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azından, son dakikalara yenik giriyorsak forvete geçebilir.
Boy iyi, kafa hakimiyeti de var.Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Yorum
-
Bir forvette bulunması gereken hatta bizim forvetlerde bile bulunmayan özelliklerin çoğu bu çocukta var.
Hava topu hakimiyeti
Şut kabiliyeti
Top saklama
Pres (mevcut mevkisi zaten bunu gerektiriyor)
Fizik gücü
Daha ne gerekiyor forvette oynayabilmek için.
Eksisi ise hızlı değil.O da olsa zaten İbrahimoviç olurdu.
Ek olarak; Nihat Kahveci piyasaya ilk çıktığı zamanlar sağ bek oynuyordu.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusta ben sunu anlamıyorumbu yonetim turkiyede 3. ligde yada amatörden topçu alırım sadece bizimki degil tum turkiyedeki diger kulupler almaz ama gurbetci olunca degisiyor niye anlamıyorumSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
genc61 denen zihniyetten diger forum sitelerinde bol bol var.
Durmadan negatif enerji yaymakla kime hizmet ediyorsunuz acaba?"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
herşeyden önemlisi gülselam çok yönlü bir oyuncu.defans ve orta sahada oynayabiliyor.takıma katkısı büyükbu tür oyuncuların kadroda bulunması büyük avantaj hatta ilk 11 de oynamasa bile idmanlarda dahi olumlu katkısı olur.ayrıca düzgün sert şutlarıyla çok gollerini görürüz inşallah
Yorum
Yorum