Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hami Mandirali is back

.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• KEndisinden beklentilerim önüümüzdeki yıllar olduğu için olsa gerek hata yapsa bile göremiyorum..
      Maşallah diyelim de nazar değmesin..
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Çok yakında kendisinden güzel bir frikik golü izleyeceğimizi düşünüyorum.Güzel paslar atıyor ama biraz yavaş sanki..

Yorum

• Sivas macinda oynamali bence,simdiden takima monte edilmeli...

Yorum

• Yakın zamanda güzel bir frikik golü atması dileğiyle.

Biraz da hızlanması temennisi de var tabi.
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Ceyhun transferin en önemli bombalarından. Ancak sesi seneye duyulacak gibi. Yeteneğinde birçok özellikleri bir araya toplayabilmiş.
              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Karışık menü
                Artık tamtamları susturdular, ağır ritimleri ile pranga çekiyorlar,
                Eski duruşları yok, iştahları çekmiyor bu sene çok zor diyorlar,
                Yüksekten atışlar ve bakışlar, böbürlenmeleri bitmiş baş kaldıramıyorlar,
                Dudak ısırıyorlar, nasıl kaçırdık, Egemen'i buna mana veremiyorlar,

&&&&

İlk kapıyı Egemen ile kapatmışlar, kale sağlamda, Cale sol kanata yerleşti,
                Serkan'ın yanında Song 90+9 luk tesbihin sabırı gibi bu dörtlüyle birleşti,
                Şimdi titriyorlar, ıslanmış kunduz fırtınaya kapılır gibi çaresizleşti,
                Dudak ısırıyorlar, Serkan ile Song'un kardeşliği onların gözünde ölümsüzleşti.

&&&&

Genç yaşta bir kadro ile ağır siklet oynayan Clay'ın talebesimi ne?
                Güney'in afakından gelen Colman, Clay'dan öğütmü alarakmı gelmiş ne?
                Efes ve Marmarise yakın Manisa'nın Selçuğu iyi oynuyorsa kime ne?
                Yükselmemiz Hüseyin ile Yattarayla hoş sohbetin kaptanlığımı ne?

&&&&

Ez artık sahaları, basmadık yer bırakma boyu uzun cüsseli adam Gökhan,
                Birbirlerinizi kıskanmayın! atın atacağınızı, Bulut'da yaşayalım Umut'dan,
                Kara uşak giyinmiş, beli kara kuşaklı, Isaac ile oynar bazan karşılıklı,
                Tony eh fena değil, Ceyhun duran topların piri, Yanal ile kulübede barışıklı.

&&&

Bakın size vereyim menüyü, Maç'a çıkarken madımaklı fileleriniz olsun,
                Kara kuşak sağdan kessin ortayı, Petkoviçin kalesi gollerimizle dolsun,
                Umut etli ekmek yemezki, hamsi kokusu burnunu kıçıklıyor,
                Taraftarın elinde meşalesi Şampiyon Trabzon diye şimdiden sayıklıyor.

Yorum

• derhal gönderilmeli
                  bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    derhal gönderilmeli
                    Kafadan attığınız belli,
                    İyilerden olacak o milli.

Yorum

derhal gönderilmeli
                      neden,niye,niçin,ne zaman????

umut vaadediyor,iyi şut çekiyor,boyu uzun diye mi??açıklama yapmadan söylediğin şey anlamsız oluyor da biraz..
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bu adam bi sene sonra kalmaz gönderilir eger önlibero ise tam bir felaket yok defans ise bilmiyorum bide dafansta görmek lazım
                        bir bu adam önlibero olarak kaç top çaldı
                        iki maç içinde kackere defanstan top aldı
                        üç yerine bile tutamadı
                        dört ben bunun hiç top dagıtırken görmedin nasıl bir adam ki bu on libero olsun
                        bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

bu adam bi sene sonra kalmaz gönderilir eger önlibero ise tam bir felaket yok defans ise bilmiyorum bide dafansta görmek lazım
                          bir bu adam önlibero olarak kaç top çaldı
                          iki maç içinde kackere defanstan top aldı
                          üç yerine bile tutamadı
                          dört ben bunun hiç top dagıtırken görmedin nasıl bir adam ki bu on libero olsun
                          haklı olabilirsin de güzel kardeşim adam almanya 3. liginden geldi avni aker'de o seyircinin önünde şampiyonluğa oynuyo..az birazcık sabırı haketmiyo mu?
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• ben sabretmeyeyim demiyorumki önlibero olarak cokyetersiz diyom boyle adamlar 3. ligdede amatörde var zaten

ama bildigim kadarıyla defans adamı bu bide orda görmek lazım gerçek yeri orası galiba

Yorum

ben sabretmeyeyim demiyorumki önlibero olarak cokyetersiz diyom boyle adamlar 3. ligdede amatörde var zaten

ama bildigim kadarıyla defans adamı bu bide orda görmek lazım gerçek yeri orası galiba
                              yeteri kadar fırsat bulmadığı için değerlendirme yapmak için erken diye düşünüyorum ben de..hayırlısı..

Yorum

• usta ben sunu anlamıyorumbu yonetim turkiyede 3. ligde yada amatörden topçu alırım sadece bizimki degil tum turkiyedeki diger kulupler almaz ama gurbetci olunca degisiyor niye anlamıyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X