Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğerki iyi gurbetçi alınacaksa amatörden alınsın.Ben Ceyhun'u beğeniyorum.Önümüzde bir Mahir örneği var,Wolsfurg'a 2. ligden geldi,ama fena işler çıkarmıyor.(son haftalarda ne yaptığını bilmiyorum)
    En son TheDayAfter61 tarafından düzenlendi; 22.11.2008, 13:48.

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      usta ben sunu anlamıyorumbu yonetim turkiyede 3. ligde yada amatörden topçu alırım sadece bizimki degil tum turkiyedeki diger kulupler almaz ama gurbetci olunca degisiyor niye anlamıyorum
      almanyadaki 2. ve 3.ligi türkiye ile karıştırmamak lazım bence..

alman 2. ligindeki çoğu takımdan daha amatör ve kötü takımlar oynuyor zaman zaman türkiye süper ligi'nde..şöyle de enteresan birşey var bundesliga topçusu zafer yelen ile ceyhun aynı lige oynadılar zafer bundesliga'ya çıktı ceyhun 3. lige düştü ama ceyhun a milli olurken zafer zaman zaman ümit milli oldu sadece..
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Uzun boylu teknik ve sert şut atabilen dünya çapında kaç oyuncu var ki Ceyhun'u sildiniz.Gelecek vaadeden bi oyuncu ancak maç oynayarak gelişir.Belkide seneye 11 in vazgeçilmezi olur.Sabretmek şart...
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uzun boylu teknik ve sert şut atabilen dünya çapında kaç oyuncu var ki Ceyhun'u sildiniz.Gelecek vaadeden bi oyuncu ancak maç oynayarak gelişir.Belkide seneye 11 in vazgeçilmezi olur.Sabretmek şart...
          Vurgulayayım dedim.
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• hücum yönünü beğendim ama defansif anlamda müdahalelerde ağır ve yetersiz gibi...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Eğer Selçuk'un sakatlığı tam olarak düzelmemişse, yarınki maçta ilk 11 çıkabilir yine.

Yorum

• Ceyhun Gülselam bence takıma uyum sağlıyamadı!!!

Yorum

• Ceyhunu bugünkü Sivas maçında az da olsa seyrettim. Kaleye bilinçli ve güdümlü vurulan iki şuttan bir tanesini bu az zamana sığdırmış, helal olsun Ceyhun'a. Bu takımda ilk onbirde orta sahaya mutlaka monte edilmeli. Çok çok yararlı bir futbolcu.
                  BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• son dakikalarda oyuna giriyor ama icraat yok ama yine fizik yapısı güclü bir oyuncu zaman sadece
                    SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• Olucak olucak.. Sen böyle şut çek kaleciyi bile içeri sokacaksın.. Uzun Hami..
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• genç ilerde işimize çok yarayacak
                        Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Ersun hoca şu adamı 1 maçlığına da olsa forvet oynat.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• En azından, son dakikalara yenik giriyorsak forvete geçebilir.

Boy iyi, kafa hakimiyeti de var.

İkinci Servet vakası.

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                usta ben sunu anlamıyorumbu yonetim turkiyede 3. ligde yada amatörden topçu alırım sadece bizimki degil tum turkiyedeki diger kulupler almaz ama gurbetci olunca degisiyor niye anlamıyorum
                                Yahu senin ne derin bir futbol bilgin var.

Bütün futbolcu başlıklarının altında saydırıp saydırıp gidiyorsun. Gören de 12 haftada 5 puan topladı zanneder takım.

Ceyhun Gülselam Bayern Münih altyapısında yetişmiş sonra alt liglerde daha ilk sezonunda kumaşını kanıtlayıp milli takıma seçilmiş ardından Türkiye liginin en iyi takımına transfer olmuş.

Aldığı kısıtlı süreleri de son derece olumlu değerlendirmiş.

Ülkenin önemli futbol adamlarının ligin gelecekteki en önemli starları arasına koyduğu bir isim.

Sizin gibi Yavuz Selimde bunlardan yüzlerce var zihniyeti ile geldiğimiz durum ortadadır.

Alışın artık şuna futbol hemşehrilerle oynanan bir eğlenceden ziyade endüstriyel bir meslek halinde şu anda.

Kimliğinde Trabzon yazdığı için oyuncu desteklemek mantıklıdır.Ben de isterim takımın tamamı karadenizli olsun.Ama artık soyunma odasında maç öncesi sobanın başında tahta terliklerle galibiyet sözleri verilen dönemler geçti.

Allah'a çok şükür defans ve ortasahamız alternatifleriyle beraber son derece kuvvetli konumda.

Diğer takım taraftarlarının gıptayla baktığı transferlerimiz var ve inan bana bunların başında Ceyhun geliyor.

Yazıktır günahtır.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X