Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya artık birde Huseyine sirf bir olumlu nokta bulmaktan vazgecelim. Neyi kesiyor. Ha bire tehlikeli cift dalıyor. duyanda hic adam gecirmeyen biri zanneder. kesici ise onların alası var zaten bizde. Song Egemen Giray Cale.
    Ceyhun Gencler macinda iyi oynadi. Topta kesti. Gerektiginde adamda dusurdu. Hucuma cikip preste yaptı. Hic bir sey yapmasa serbest vurustan atacagi bir gol yeter. Huseyinle neden kıyaslarız anlamam bile
    13 Vitor Hugo

Yorum

• Sezon başından beri yazıyorum da söylüyorum da, Ceyhun Gülselam, Trabzonspor’un on sene hiç sorunsuz kullanabileceği bir oyuncudur diye. Gençlerbirliği maçına bakarak söylemiyorum. Ceyhun Gülselam, ön libero-orta alan organizasyonu içinde mutlaka olması gereken biri olduğunu gösterdi. Gençlerbirliği maçında beni en fazla sevindiren bu oldu. Doğru yerde duruyor. Özellikle yay civarında geziniyor ve dönen topları topluyor. Bu topları pas olarak ya da şut olarak değerlendiriyor. Ceyhun aslında bir ön libero ama ileri çıkışları, dağıttığı paslarla daha fazlasını da vaad ediyor.

İkinci nokta, bordo mavili takım pas organizatörüne ihtiyacı var. Gençlerbirliği 11’i ideale en yakın on bir gibi dursa da, bir Serkan ve Isaac ne olacak sorusu akla geliyor? Saha içi sıkıntıları süren bir takım Trabzonspor. Bunu kabullenmek gerekiyor ama bazen her şeye yetemeyebilirsiniz. Ersun Yanal da eminim iyi oyun istiyor ama olmuyor.

Sorun takım olma olgusunda. Trabzonspor 11 kişi sahaya çıkıyor ama takımın yükünü çeken oyuncu sayısı 11 değil. 10 da değil, 9’da. Bu duruma kafa yormak gerekiyor. Beşiktaş maçında oyunu rakip yarı alanda oynayan bir takım nasıl yeniliyor? Ya da tam tersi, Hacettepe maçında nasıl galip geliyor? Demek ki bu işin sağlaması yok.

Çok fazla pas yapmak da iş değil. Gaziantep çok fazla pas yapıyorum diye övünüyor ama bu size en fazla iyi takım dedirtiyor. Sonrası yok. Maç kaybediyorsun, para kaybediyorsun. Trabzonspor hakkında genel bir kanaate varmak için sezonun ilk yarısı beklemek gerekiyor. İlk yarı bittiğinde olacakları yer bize sezon sonu için bir fikir verecek. Belki devre arasında takviyeler yapacak. Belki aynen devam edecek.

Gökdeniz ve Fatih
      Sıkıntı nerede sıkıntı nerede diye akla karayı seçiyoruz. İşte size sıkıntı. Gökdeniz gibi ortadan fuleli giden, yıkılana kadar giden, Fatih Tekke gibi sırtı dönük en iyi oynayan ve ters dönüşleri ile rakibi ekarte edebilen, zeki ve aynı zamanda golün nereden nasıl atılacağını bilen iki tarz oyuncu eksikliği. Gol yesen de çıkarırım diyorsun. Bu iki oyuncu çok çok iyi takımlarda kendilerini göstermediler. Normal oyuncularla üstün performans sergilediler. Sanırım ya oyun sistemi değişecek ya da bu tarz iki oyuncu bulmadıktan sonra Trabzonspor taraftarının iyi oyun beklentisi devam edecek. Görünen bu!..

KAynak: Ajansspor

Yorum

• Maçı ve özetini izleyemedim ama Fanatik Gazetesinde okuduğum kadarıyla iyi serbest vuruş kullanabilen yeni bir oyuncumuz oldu.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Çok daha iyi olacağını biliyorum.. Bu sene zaman zaman şans alacak olsa da..Gelecek sene ilk 11'in değişmez oyuncusu olacağına eminim..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Gelecek vaadediyor.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak erol_izm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Top kesememiştir o yüzden Hüseyin'e tercih edilmiyordur. Çünkü modern futbolda bu çok önemlidir. Sadece top kes yeter. Adın kesici olsun. Onun dışında kalan zamanlarda ise orta yuvarlağın dışına çıkma. Hatta yuvarlağın dışına pas bile atmakda zorlan. Ayağına gelen her top'u hücum oyuncularına aktarmak yerine direk en garanti olan Song ve Egemen'e yolla. Ayağına top gelirse ilk işin hemen geri pas atmak olsun. Böylece isabetli pas oranın fazla görünür ve başarılı olursun. Top senin ayağından çıksında ne olursa olsun düşüncesiyle hareket et. Ama şunuda unutma Ceyhun. İyi frikik kullanmışsın veya bütün hücum organizasyonlarında ismin olmuş, asist yapmışsın, direkten dönen topların olmuş -bunların hiçbiri seni Hüseyin'e tercih edilen futbolcu yapamaz. Çünkü sen kesici değilsin abicim. Olmazsın yani sen.
              bu yazı arkada kalsın istemedim.
              Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• CEYHUN GÜLSELAM

Sezon başından beri yazıyorum da söylüyorum da, Ceyhun Gülselam, Trabzonspor’un on sene hiç sorunsuz kullanabileceği bir oyuncudur diye. Gençlerbirliği maçına bakarak söylemiyorum. Ceyhun Gülselam, ön libero-orta alan organizasyonu içinde mutlaka olması gereken biri olduğunu gösterdi. Gençlerbirliği maçında beni en fazla sevindiren bu oldu. Doğru yerde duruyor. Özellikle yay civarında geziniyor ve dönen topları topluyor. Bu topları pas olarak ya da şut olarak değerlendiriyor. Ceyhun aslında bir ön libero ama ileri çıkışları, dağıttığı paslarla daha fazlasını da vaad ediyor.

İkinci nokta, bordo mavili takım pas organizatörüne ihtiyacı var. Gençlerbirliği 11’i ideale en yakın on bir gibi dursa da, bir Serkan ve Isaac ne olacak sorusu akla geliyor? Saha içi sıkıntıları süren bir takım Trabzonspor. Bunu kabullenmek gerekiyor ama bazen her şeye yetemeyebilirsiniz. Ersun Yanal da eminim iyi oyun istiyor ama olmuyor.

Sorun takım olma olgusunda. Trabzonspor 11 kişi sahaya çıkıyor ama takımın yükünü çeken oyuncu sayısı 11 değil. 10 da değil, 9’da. Bu duruma kafa yormak gerekiyor. Beşiktaş maçında oyunu rakip yarı alanda oynayan bir takım nasıl yeniliyor? Ya da tam tersi, Hacettepe maçında nasıl galip geliyor? Demek ki bu işin sağlaması yok.

Çok fazla pas yapmak da iş değil. Gaziantep çok fazla pas yapıyorum diye övünüyor ama bu size en fazla iyi takım dedirtiyor. Sonrası yok. Maç kaybediyorsun, para kaybediyorsun. Trabzonspor hakkında genel bir kanaate varmak için sezonun ilk yarısı beklemek gerekiyor. İlk yarı bittiğinde olacakları yer bize sezon sonu için bir fikir verecek. Belki devre arasında takviyeler yapacak. Belki aynen devam edecek.

Gökdeniz ve Fatih
                Sıkıntı nerede sıkıntı nerede diye akla karayı seçiyoruz. İşte size sıkıntı. Gökdeniz gibi ortadan fuleli giden, yıkılana kadar giden, Fatih Tekke gibi sırtı dönük en iyi oynayan ve ters dönüşleri ile rakibi ekarte edebilen, zeki ve aynı zamanda golün nereden nasıl atılacağını bilen iki tarz oyuncu eksikliği. Gol yesen de çıkarırım diyorsun. Bu iki oyuncu çok çok iyi takımlarda kendilerini göstermediler. Normal oyuncularla üstün performans sergilediler. Sanırım ya oyun sistemi değişecek ya da bu tarz iki oyuncu bulmadıktan sonra Trabzonspor taraftarının iyi oyun beklentisi devam edecek. Görünen bu!..

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
                Bordo Mavi...

Yorum

• aferin ceyhun böyle devam...
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uzun Hami..
                    sayılır
                    Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                    Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• -yetenek kesinlikle war
                      -her gecen ay bile kendi ustune koyacagi apacik belli
                      -sutlari gercekten cok guzel
                      -ofansa her macta ciddi katki yapabilecek bir topcu

AMAAAAAAAAAAAAAAAa

-huseyinle kiyaslanmasi cok sacma... cunku ceyhunun defans anlayisi sahiden cok zayif. sadece 18 cizgisin onunde kuru kalabalik olarak algilio defansi. . . ama eminim ki huseyin den defansif oalrak cok sey ogrenecek

burada bende ceyhunun oynamasndan yanayim ama huseyin in yerinde deil

belki tek forwet arkasinda colman selcuk ceyhun onlarn arkasinda huseyin le cikacagimiz bir derby maci dusunemiyorum

Yorum

• Aynı fikirdeyim.
                        İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        -yetenek kesinlikle war
                        -her gecen ay bile kendi ustune koyacagi apacik belli
                        -sutlari gercekten cok guzel
                        -ofansa her macta ciddi katki yapabilecek bir topcu

AMAAAAAAAAAAAAAAAa

-huseyinle kiyaslanmasi cok sacma... cunku ceyhunun defans anlayisi sahiden cok zayif. sadece 18 cizgisin onunde kuru kalabalik olarak algilio defansi. . . ama eminim ki huseyin den defansif oalrak cok sey ogrenecek

burada bende ceyhunun oynamasndan yanayim ama huseyin in yerinde deil

belki tek forwet arkasinda colman selcuk ceyhun onlarn arkasinda huseyin le cikacagimiz bir derby maci dusunemiyorum

Yorum

• her maçta 90 dk olmasada oynatılmalı mücadeleci,hava toplarına hakim,toplara çok sert vuruyo Ersun hoca yararlanmalı.
                          Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• antep kupa maçında çok kötü oynamıştı ve ben beğenmemiştim ama gençler maçında çok iyiydi.......
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• gençler maçında iyi oynadı.Defansif yönü biraz zayıf ama ofansf yönüü çok iyi.Topu ileriye doğru oynamaya gayret ediyor. Yetenekli olduğu kesin.Yaşı daha genç,zamanla ilk onbirin değişmez ismi olacağına inanıyorum...
                              BMN|KOCAELİ

Yorum

• En azından kabahat yapmış çocuklar gibi kafası yerde gezmiyor,birşeyleri yapamasada yapmaya çalışıyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X