Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selimag@

Bana Hüseyin' in Ceyhun' dan daha fazlaca bulduğun bir özelliğini söyleyebilir misin?

Aradaki 10 yıllık yaş farkı hariç tabi ki

Gerçekten merak etim de.. Hangi özelliği ile Ceyhun' u kesebiliyor acaba
    ceyhun'un endamından başka hiçbir özelliğini görmeden övmeye devam
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ceyhun'un endamından başka hiçbir özelliğini görmeden övmeye devam
      Eee? Bu da neyin nesi şimdi?

Yazdıklarıma verebileceğin cevap bu mu yani

Sanki defalarca yazmadık burada "Neden Ceyhun" dediğimizi..

Yok o da değil de, şimdi şu mesaja uygun bir cevap yazıp ağzının payını vermeye kalksam her zamanki şey gerçekleşecek ve sen soluğu ya danışma başlığında ya da gammazlama butonunda alacaksın

Hesapta biz kötü ve saygısız adam, sen ise mağdur ve iyi adam olacaksın..

İyisi mi boş yere beni tahrik etmeye çalışmayın, zira gözümde artık cazibenizi tamamen yitirdiniz; yani heyecanlanmıyorum bile
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Her ne kadar Ceyhun'un özellikleri, Hüseyininkilerden iyi olsa da şu anda Hüseyin'le defans arasında çok iyi bir uyum var. Bozmak anlamsız olur.

Hüseyin'in şurda oynayacağı maksimum 2 senesi var Ceyhun'unsa 10. En çok istediğim transferlerden biri olmasına rağmen şu aşamada Ceyhun'un beklemesi gerektiğini düşünüyorum.
        "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eleştiri değil diyerek başladığınız ama tesadüf mü diye bitirdiğiniz cümleyi yazar iken, farzı misal, bir maçta 80 dakika oynayan milli bir golcü gol atamaz iken, yerine son dakikalarda giren paf takımdaki yedeği gol atınca da aynı bakış açısıyla mı değerlendiriyorsunuz merak ettim.
          sanırım haklısınız...
          biraz abarttım.ama yine de ceyhun'u tercih ederdim.

Yorum

• Şu HÜSEYİNE Ruslar cazip bi teklif yapsada gitse ...
            Ceyhunda 11 de oynasa....
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Bana Hüseyin' in Ceyhun' dan daha fazlaca bulduğun bir özelliğini söyleyebilir misin?

Aradaki 10 yıllık yaş farkı hariç tabi ki

Gerçekten merak etim de.. Hangi özelliği ile Ceyhun' u kesebiliyor acaba
              Hüseyin kesici ama öyle deme.

Ceyhun hava toplarında başarılı, fiziği güçlü, pasları isabetli, uzaktan şutları etkili bir oyuncu.

Tartıya sadece bu şekilde koymamak lazım ama bir de nüfus cüzdanlarını koyduğumuz zaman "bağlı bulunduğu il ve doğum yeri" hanesi ile İsiyin formayı alır.

Hiç sormadın sayıyorum bu soruyu.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Eee? Bu da neyin nesi şimdi?

Yazdıklarıma verebileceğin cevap bu mu yani

Sanki defalarca yazmadık burada "Neden Ceyhun" dediğimizi..

Yok o da değil de, şimdi şu mesaja uygun bir cevap yazıp ağzının payını vermeye kalksam her zamanki şey gerçekleşecek ve sen soluğu ya danışma başlığında ya da gammazlama butonunda alacaksın

Hesapta biz kötü ve saygısız adam, sen ise mağdur ve iyi adam olacaksın..

İyisi mi boş yere beni tahrik etmeye çalışmayın, zira gözümde artık cazibenizi tamamen yitirdiniz; yani heyecanlanmıyorum bile
                valla defalarca iki kere izlediğiniz adamı övdünüz ben de defalarca güldüm size hala da gülüyorum..hala çok cazipsiniz..

gammazlama butonu denen şeyi senden öğrendim var mı gerçekten de bilmiyorum ama benim danışmaya yazdıklarımı bu tarz anlayan zihniyete hasan üçüncü bile fazla

forum hasan üçüncü ayarında yazar dolsun sen de onlara futbol dersi ver,ancak onları kandırırsın
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İzlemiş olduğum yüzlerce maç boyunca rakip sahada bir tane bile hava topu alamayan, en ağır rakipten bile hızlı olamayan, asist ya da gol gibi terimler ile asla ilgilenmeyen, temposunu orta hakem kadar bile yükseltemeyen, hemen hemen hiçbir maçta 5 metreden uzağa pas atamayan, kanatlara kaçarak bir kez olsun orta yapamayan, verkaç yapmayı adeta günah sayan, birisinin kıçını tekmeler gibi şutlar atan ve tek olumlu özelliğinin kesicilik olduğu söylenmesine rağmen hiçbir maçta rakibin ayağından bir top dahi sökemeyen bir futbolcuyu buralarda başımın tacı yapacağıma 5 maçını izlediğim ve son derece başarılı bulduğum kariyeri parlak gencecik bir oyuncunun arkasında durmayı yeğlerim

Bu arada Hasan Üçüncü başlığı da ibretliktir her daim. Arada girer bakar gülerim o zamanlar bana iştah ile itiraz edenlere

O başlığın yılmaz savunucuları şimdilerde Hasan kapı dışarı edilince kaptanın başlığına tünemişler mecburen..

Bir şey değil, o da giderse iyice yersiz yurtsuz kalıp Selçuk ve Ceyhun başlıklarında maraza çıkarmaktan başka işleri de kalmayacak forumda

GW

Yorum

İzlemiş olduğum yüzlerce maç boyunca rakip sahada bir tane bile hava topu alamayan, en ağır rakipten bile hızlı olamayan, asist ya da gol gibi terimler ile asla ilgilenmeyen, temposunu orta hakem kadar bile yükseltemeyen, hemen hemen hiçbir maçta 5 metreden uzağa pas atamayan, kanatlara kaçarak bir kez olsun orta yapamayan, verkaç yapmayı adeta günah sayan, birisinin kıçını tekmeler gibi şutlar atan ve tek olumlu özelliğinin kesicilik olduğu söylenmesine rağmen hiçbir maçta rakibin ayağından bir top dahi sökemeyen bir futbolcuyu buralarda başımın tacı yapacağıma 5 maçını izlediğim ve son derece başarılı bulduğum kariyeri parlak gencecik bir oyuncunun arkasında durmayı yeğlerim

Bu arada Hasan Üçüncü başlığı da ibretliktir her daim. Arada girer bakar gülerim o zamanlar bana iştah ile itiraz edenlere

O başlığın yılmaz savunucuları şimdilerde Hasan kapı dışarı edilince kaptanın başlığına tünemişler mecburen..

Bir şey değil, o da giderse iyice yersiz yurtsuz kalıp Selçuk ve Ceyhun başlıklarında maraza çıkarmaktan başka işleri de kalmayacak forumda
                    önyargı parçalamak,atomu parçalamaktan zordur..(inanı bunu yazan Trabzonlu değil ve inanın ben öz evlatçı denen zıkkımdan değilim )

siz bu kafayla devam edin..hüseyin rakibinin ayağından tek top sökememiş,pehhh.ben de rahmetli başkan kenediiii..

Yorum

• Sen o atomu bir parçala gel, benim önyargıyı hallederiz sorun değil

GW

Yorum

Sen o atomu bir parçala gel, benim önyargıyı hallederiz sorun değil
                        ben atomu parçalamak için öyle sabırsızlıkla bekliyorum ki resmi bir maçta ceyhun'u 90 dk. izlemeyi..
                        ama görmediğim atomun nötronlarını protonlarını sizin gibi sevdayla anlatamıyorum maalesef..

şimdi ben böyle benzetmeler yaptım ya,futbol yaz saçmalama diyenler çıkar yine,susturdum güzel türkçemizi..

ceyhun seni seviyorum..ama sadece tipinden..

Yorum

• Ceyhun' u hangi sebepler ile tercih ediyor olmamın nedenini yukarıda koyu fontlar ile apaçık yazdım

Oradaki tespitlerime itirazı olan varsa madde madde itiraz etsin mümkünse..

Boş laflara, illüzyonlara karnımız tok artık; zorlasak da yemiyor yani

Kısacası, sadede gelelim
                          En son Great White tarafından düzenlendi; 22.09.2008, 01:37. Sebep: 4 satırlık yazıda 4 tane hata:)

GW

Yorum

Ceyhun' u hangi sebepler ile tercih ediyor olmamın nedenini yukarıda koyu fontlar ile apaçık yazdım

Oradaki tespitlerime itirazı olan varsa madde madde itiraz etsin mümkünse..

Boş laflara, illüzyonlara karnımız tok artık; zorlasak da yemiyor yani

Kısacası, sadede gelelim
                            senin koyu renkle yazdıkların la fontainne'den masallar..0-6 yaş arası..hiçbir dayanağı olmayan,anti-hüseyin klişeleri...ben onlara cevap olarak,"ben de rahmetli başkan kennedy" şeklinde cevabımı yazdım zaten..

Yorum

• Kupa maçı Ceyhun için iyi olacak kanısındayım...
                              Ama şöylede bir durum var...3-5 maç bile adam akıllı izleme fırsatımız olmayan bir oyuncuyu bu kadar göklere çıkmarmayada gerek yok.Bakınız Barış Memiş örneği ilk 1-2 maçından sonra işte tamam yıllar sonra Paf takımdan çıkan bir yıldız seyredeceğiz edasına girdik...Ama sonuç ortada...Bir kaç maç ile ne yerin dibine sokalım nede göklere çıkaralım...Ama tabi taraftar olarak hiçbirşeyi kararında yapamıyoruz bunu da yapamıyor olmamıza şaşırmıyorum!
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

İzlemiş olduğum yüzlerce maç boyunca rakip sahada bir tane bile hava topu alamayan, en ağır rakipten bile hızlı olamayan, asist ya da gol gibi terimler ile asla ilgilenmeyen, temposunu orta hakem kadar bile yükseltemeyen, hemen hemen hiçbir maçta 5 metreden uzağa pas atamayan, kanatlara kaçarak bir kez olsun orta yapamayan, verkaç yapmayı adeta günah sayan, birisinin kıçını tekmeler gibi şutlar atan ve tek olumlu özelliğinin kesicilik olduğu söylenmesine rağmen hiçbir maçta rakibin ayağından bir top dahi sökemeyen bir futbolcuyu buralarda başımın tacı yapacağıma 5 maçını izlediğim ve son derece başarılı bulduğum kariyeri parlak gencecik bir oyuncunun arkasında durmayı yeğlerim
                                konuyla alakalı yazmak lazım mesajları.

belki görevimiz mesajı değil konuyu yorumlamak ama daha ne söylenebilir ki?

hüseyin'in top çalma özelliğini yeterli buluyorum, sadece o kısmına katılamıyorum. ama geri kalanların altına imzamı atarım.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X