Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu ana kadar orta sahadan en iyi şut çekenlerin başında selçuk-gökhan ve ceyhun geliyo...daha çok şut..daha çok gol demektir..

Yorum

• defansif yönü hüseyinden iyi degil takımda savaşcıya ihtiyac oldugundan hüseyin oncelikler ersun hocanın tercihi olacaktır ama lig uzun 2 kulvarda yarışacaz ceyhun a şans mutlaka gelecektir her an hazır omalı
      Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• kesinlikle çok iyi gelecek vaad eden bir topçu hüseyinin diri olmasında payı çok büyük

Yorum

• Ceyhun, Selcuk, Gokhan, Egemen, ve Giray bunlar gelecekte Milli Takim'in vazgecilmez adamlari olacaklar buna gercekten inaniyorum.

Yorum

• inşallah artık hep hüseyinin yerine izleriz...

amin...
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• uzun boyunun yanına tekniğinide ekleyince çok iyi bir topçu olacaktır. biraz daha fazla dakika verilse kendisine nasıl bir oyuncu olduğunu daha iyi görebiliriz.
              YA SEV YA TERKET

Yorum

• Kes artık hüseyini ceyhun bea!

Yorum

• Bu Hüseyin'den yıllar oldu gına geldi artık, adamı zorla futbolcu yaptılar, ihtimas ettiler hatta kaptan bile yaptılar. Hüseyini bu takımdan gönderttirebilecek son umudumuz Ceyhun.

Yorum

• Bugün Mehmet Topal'ı takdir edenler , acaba Ceyhun Trabzonspor'da gerçek futbolunu oynamaya başladığında ne yapacak ?

Trabzonspor'un unutulmazları arasına girebilecek potansiyeldeki Ceyhun'un ilk 11 oynamaya başaladığı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz .

Hüseyin'in bu sezon takımda tutulmasıda kendisini kanıtlayana dek üzerindeki baskıyı hayli azaltacak bir durum .

Yorum

• Ceyhun'u şöyle 90dk izlemek istiyorum.Acaba ne zaman kısmet olcak...
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• başarılı olacağına inanıyorum...çalışırsan başarırsın...bu yetenek sende var...
                        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ceyhun'u şöyle 90dk izlemek istiyorum.Acaba ne zaman kısmet olcak...
                          katılıyorum.şöyle bir 90 dakika izlesekte bizlerde görsek
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ceyhun'u şöyle 90dk izlemek istiyorum.Acaba ne zaman kısmet olcak...
                            Ben Ceyhun'u, Buğra'yı, Abdülaziz'i, Eren'i, Sami'yi, İsmail'i şöyle bi kaç 90 dk izlemek istiyorum.. Bakalımm, kısmet..
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..
                            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Tek Olumsuz yanı Trabzonlu olmaması.Yoksa 11deydi
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                uzun boyunun yanına tekniğinide ekleyince çok iyi bir topçu olacaktır. biraz daha fazla dakika verilse kendisine nasıl bir oyuncu olduğunu daha iyi görebiliriz.
                                sutlarinida unutmamak lazim, ceyhunun sert ve isabetli sutlari var

Yorum

Yükleniyor...
                                X