Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selçuk'la beraber takımın füzecileri oldular..

Topa çok sağlam vuruyor.. Kaleye böyle şutlar çekerek kendine güveni daha da çok gelecektir..

Karabükspor maçında füzeli bir gol bekliyorum..
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ne vurdu o topa bee, hemde ne gerilme vardı, ne çok müsait bir pozisyon.. Hüsü ' de iyi oynayacak zamanı buldu be kardeşim
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Artık Hüseyinin satılması farz oldu.
        20 yaşındaki oyuncu, kendisinden 7-8 yaş büyük bir oyuncuyla hemen hemen aynı performansı gösteriyorsa, bu genç kaliteli demektir.

Ben hala duvar görevi yapmaktan başka şeyleri de yapabilen bir ön libero oyuncumuzun sahada olmasını isterim. İnanıyorum ki olacaktır da.

Yorum

• Bu güne kadar sezonun 2. yarısınında Hüseyin'in yerine oynamasını düşünüyordum ama dün fikrim değişti.Bence hemen Hüseyin'in yerine oynamalı.Hüseyin'e nazaran her şeyi daha iyi.Güzel olan şutlarıda süper.Hüseyin daha kaleyi tutturamıyor.Ceyhun iyisin daha da iyi olacaksın koçum.
          Més Que Un Club

Yorum

• Bnece karabük maçında denenmeli hüseyinin yerine bi bakalım nasıl bişedu
            SÜRMENELİİİ...
            https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Bence joker bi oyuncu hem stoper hemde orta sahada oynayabiliyor.2 mevkiide de denenmeli.
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Sonunda formana kavuşacaksın ceyhun fakat birazdaha çalışan gerek..
                TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Oyuna girdiğinde evdekilere dedim uzaktan vurur dikkat edin.Ben dedikten kısa bir süre sonra vurdu zaten.Birkaç sene içinde takımın değişilmezi olacak.
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Karabük macinda ilk 11'de olacagini zannediyorum.

.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• hüseyin'i eleştirmek için söylemiyorum.
                      sizce hüseyin'in oyunda kaldığı süre içinde tek şut atamaması ve ceyhunun girince ilk fırsatta atabilmesi tesadüf mü ?

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ....

Yahu Hüseyin' e kontenjan yaratmak adına Colman' ı da yedin yani iki dakkada
                        ....
                        Eyvallah, güldürdün beni, tüm samimiyetimle... ))

Merak etme takımı ben seçmiyorum, içiniz rahat olsun

Ama nacizane, Alper'e cevaben, Hüseyin bu takımda o pozisyon itibarı ile zaten şut atsın diye oynamıyor. Atarsa tabii ki pozitif bir katkı olur takıma ama görevini bence bu ilk 4 haftada hakkıyla yerine getirdi. Katılmayan var ise Hüseyin başlığına beklerim, burası yeri değil

Eleştiri değil diyerek başladığınız ama tesadüf mü diye bitirdiğiniz cümleyi yazar iken, farzı misal, bir maçta 80 dakika oynayan milli bir golcü gol atamaz iken, yerine son dakikalarda giren paf takımdaki yedeği gol atınca da aynı bakış açısıyla mı değerlendiriyorsunuz merak ettim.
                        There are 10 kinds of people
                        Those who understand binary and
                        Those who don’t

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Haksız arenada verdiğin emek kutsaldır Ceyhun Keseceksin Hüseyini arkandayız bu maçda da 3 hatası var defans müdahale etmese gole gidiyordu adamlar böyle önliberoda olmaz defansda az daha çalış ceyhun başaracaksın.

Haksız arena derken abartmıyor musunuz? Çocuk daha yeni geldi. Sanki 3 yildir yedek kulubesinde bekletiliyor... !!!
                          There are 10 kinds of people
                          Those who understand binary and
                          Those who don’t

Yorum

• Selimag@

Bana Hüseyin' in Ceyhun' dan daha fazlaca bulduğun bir özelliğini söyleyebilir misin?

Aradaki 10 yıllık yaş farkı hariç tabi ki

Gerçekten merak etim de.. Hangi özelliği ile Ceyhun' u kesebiliyor acaba
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hangi özelliği ile Ceyhun' u kesebiliyor acaba
                              Hüseyin sendikalı,Ceyhun Harran'lı bilmem anlatabildim mi.

Yorum

• İlk olarak zeyberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hüseyin sendikalı,Ceyhun Harran'lı bilmem anlatabildim mi.
                                ççç Zuhaa.. Güldüm yaa, sağolasın

Ama İsiyin'e bu konuda haksızlık yapıldığı düşüncesindeyim, ilk 4 haftadaki performansı gerçekten çok iyi, bence bu aralar kesik yemesi haksızlık olur, Ceyhun dursun, elbet sıra gelecek ve hiç gitmeyecek o sıra..
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yükleniyor...
                                X