Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tek Olumsuz yanı Trabzonlu olmaması.Yoksa 11deydi
    ...
    ....
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• gelecekte amilli takım ve bizim takımın vazgeçilmez ortasahası olacak
      !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• ama gelecekte şuan için Hüseyini keseceğini zannetmiyorum ..
        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Ceyhun oynamalı, oynatılmalı, şans verilmeli artık..

Ersun Hoca' yı eleştirdiğim en önemli faktördür, Ceyhun Gülselam gibi yakın zamanda Milli Takım' ı bile forse edebilecek bir önliberoyu kendisinden yaş hariç hiçbir üstünlüğü olmayan bir futbolcu uğruna kulübede bekletmesi..

Gerçi Ceyhun da tıpkı Selçuk gibi bir önliberoda az rastlanır cinsten imrenilesi şut yeteneğine sahip ve gole de yakın bir isim. Tutar da bir iki maç kaleye iki tane füze gönderirse onu da önlibero kapsamından çıkarmaya çalışanlar olacaktır

GS' de Mehmet Topal, BJK' de Uğur İnceman FB' de ise Aurelio bir önliberonun salt görevinin ortalıkta dolaşıp seken topları toplamaktan ibaret olmadığını, aynı zamanda jeneriklik gollere de imza atabileceklerini göstermişti bizlere

Oysa şimdi o bölgede bu adamlara rakip olarak koyabileceğimiz bir Selçuğumuz sahada oynatılırken, mükemmel bir fizik ve şut yeteneğine sahip Ceyhun kulübede pinekliyor..

Haydi Ersun Hocam.. Sür şu çocuğu sahaya da aynı filmleri izletme bize artık
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• great white sen kaç kere izledin ceyhun'u
            iki idman bi maç mı senin de??
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              great white sen kaç kere izledin ceyhun'u
              Ceyhun' u üç maç dolu dolu izledim

Ayrıca videolarını da izledim..

Genç yaşına rağmen hem Ümit hem de A Milli Takım' a çağrıldığını da biliyoruz..

Oysa ki onun ilkonbirdeki yerini işgal eden muhteremin yüzlerce maçını adeta futbola küsercesine izledim

Bu bile fazlsıyla yeter aslında

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ceyhun' u üç maç dolu dolu izledim

Ayrıca videolarını da izledim..

Genç yaşına rağmen hem Ümit hem de A Milli Takım' a çağrıldığını da biliyoruz..

Oysa ki onun ilkonbirdeki yerini işgal eden muhteremin yüzlerce maçını adeta futbola küsercesine izledim

Bu bile fazlsıyla yeter aslında
                3 dolu dolu maç çok yeterli benim yaşadıklarıma-duyduklarıma göre

Ersun hocam oynatsa da ben de izlesem ya çok merakla bekliyorum
                KEsinlikle tabii ki milli takıma çağrılan ve de Ersun hocanın istediği bi adamın kötü çıkması gibi bi ihtimal düşünmüyorum inşallah yıllarca formamızı giyecek..
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bana yüzlerce maç boyunca adeta işkence çektiren bir adama anlamsızca katlanmaktansa 3 maç da olsa bana bir heyecan yaşatan ve kariyeri daha şimdiden pırıl pırıl gencecik bir çocuğa sabretmek çok daha mantıklı geliyor bana

Tabii mazoşist duygulardan tamamen arınarak söylüyorum bunu

GW

Yorum

• zaten denildiği gibi bi adam ise er geç hem bizde hem de milli takımda değişilmez olması kaçınılmaz olacak..tek handikapı 3.ligden gelmiş olması o zaman..onu da yarım sezonda aşar tahminen..frikik atan oyuncumuz olmuş olur hem de

Yorum

• Biz de onu diyoruz zaten be Ofli

Ne diye pösteki saydırıp duruyorsun bize o halde

GW

Yorum

• ben hüseyinin yerinde ceyhunu görmek istiyorum.
                        tabi ki oynarken.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz de onu diyoruz zaten be Ofli

Ne diye pösteki saydırıp duruyorsun bize o halde
                          daha izlemeduk da
                          hem ben anlayamam hemen genç-heyecanlı taraftar olarak sezon sonuna doğru ancak

Yorum

• Ceyhun bize faydali olacaktir.
                            Ama bence takim oturana kadar Hüseyin'in oynamasi ve sonradan girmesi daha mantikli.
                            Ofansif özellikleri ve teknik bakimindan Hüseyin'den kat kat iyi.
                            Fakat o da Hüseyin gibi agir.
                            Ayrica defansif olarak kendini biraz daha gelistirmesi gerekiyor.
                            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              great white sen kaç kere izledin ceyhun'u

ya Hüseyın ı kötulemış gıbı olmasın ama Hüseyını okar ızledık de noldu Hüseyın ıcın Cd yapılsa ne konulcak adam aynı yerde oynuyo onla attığı fırıkıler golelr ı konuşuluyo ) Hüseyının asistlerı mı koyulur acaba

ama herşeye ramen Hüseyının oynamasından yanyım defansıf oalrak Hüseyın daha ıı hucumu da Selcuk Colmon yapsın
                              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                              [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ama gelecekte şuan için Hüseyini keseceğini zannetmiyorum ..
                                bende öyle düsüniyorum cünkü hüseyin kaptan onu yedek birakmaz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X